Köszönjük, Titi bá! – búcsú Göröcs Jánostól

Ahogy arról beszámoltunk, életének 81. évében, budapesti otthonában elhunyt Göröcs János. Az Újpest korábbi legendás labdarúgójától Malonyai Péter írásával búcsúzunk.

Gyász: „Isten veled, Titi bácsi!” – Orbán Viktor is búcsúzik

„Isten veled, Titi bácsi!” – ezzel az üzenettel és egy közös képpel búcsúzott Orbán Viktor miniszterelnök a 81. életévében tragikus hirtelenséggel elhunyt Göröcs Jánostól.

Gyász: elhunyt az újpesti legenda, Göröcs János

Életének 81. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Göröcs János, az Újpest korábbi legendás futballistája – adta hírül hivatalos oldalán az Újpesti Torna Egylet (UTE). A hírt a Nemzeti Sportnak Göröcs Andrea, a legendás labdarúgó lánya megerősítette, és elmondta, hogy Göröcs János vasárnap este budapesti otthonában hunyt el. Személyében alighanem a legnagyobb élő magyar labdarúgó távozott.

Gyász: elhunyt a diósgyőriek U17-es csapatának kapitánya

Takács Márton, a DVTK korosztályos csapatkapitánya szeptemberben szenvedett súlyos autóbalesetet, majd hosszan tartó kóma után elhunyt – olvasható a klub hivatalos oldalán, a dvtk.eu-n.

Kajak-kenu: elhunyt Bonn Ottó, a szövetség tiszteletbeli elnöke

Kilencvennégy éves korában elhunyt Bonn Ottó, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) tiszteletbeli elnöke, a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) tiszteletbeli főtitkára.

NB II: elhunyt a Békéscsaba legendaként tisztelt masszőrje

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után február 6-án, hetvenkilencedik életévében elhunyt Baukó András (Tusi), a Békéscsaba 1912 Előre nyugalmazott masszőrje.

Gyász: elhunyt a DVSC korábbi sportorvosa, Kraszits István

Hetvenhárom éves korában elhunyt dr. Kraszits István, a Debreceni VSC korábbi csapatorvosa – közölte csütörtökön a DVSC honlapja.

Gyász: elhunyt az FTC-nél is megfordult olimpiai bajnok hokis

Hatvanöt éves korában elhunyt Alekszandr Szkvorcov olimpiai bajnok jégkorongozó, aki 1990 nyarán egy mérkőzésen a Ferencvárosban is pályára lépett.

Jégkorong: meghalt Sárközy Tamás, a szövetség volt elnöke

Rövid, súlyos betegség után, életének 80. évében meghalt Sárközy Tamás jogászprofesszor – tudatta a Magyar Jogász Egylet szerdán az MTI-vel. Sárközy Tamás 1988 és 1998 között a Magyar Jégkorongszövetség elnöke volt, 2019-ben beiktatták a hazai jégkorong Hírességek Csarnokába.

Gyász: váratlanul elhunyt a magyar bajnok hosszútávfutó

Január 31-én, életének 60. évében otthonában, váratlanul elhunyt Kozma Attila többszörös magyar bajnok atléta, hosszútávfutó – írja a magyar atlétikai szövetség hivatalos honlapja.

Gyász: Bryant gépében nem volt figyelmeztető rendszer – videó

A Los Angeles-i hatóságok újabb sajtótájékoztatót tartottak, melyen további információkat osztottak meg a nyilvánossággal a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.

Gyász: elhunyt Kaló Sándor, férfi kéziválogatottunk korábbi kapitánya

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően életének 76. évében elhunyt Kaló Sándor, egykori válogatott kézilabdázó, a magyar férfiválogatott korábbi szövetségi kapitánya – tájékoztatott a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) honlapja.

Gyász: elhunyt Darázs István, a korcsolyasport meghatározó alakja

Hosszú, súlyos betegség után életének 65. évében elhunyt Darázs István, a magyar korcsolyasport, ezen belül a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás egyik meghatározó alakja – olvasható a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) honlapján.

Gyász: nem volt feketedoboz Kobe Bryant helikopterében

A TMZ hírportál úgy tudja, hogy nem volt feketedoboz abban a helikopterben, amely Kobe Bryanttel, lányával, a 13 éves Gigivel és másik hét áldozattal a fedélzetén lezuhant.

Gyász: CR-t, Messit és Neymart is megdöbbentette Bryant halála

Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos futballista is megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.

Gyász: „Lehúzták a rolót, elsötétült a világ” – Dávid Kornél így értesült Bryant haláláról

Dávid Kornél, a Chicago Bulls, a Cleveland Cavaliers, a Toronto Raptors és a Detroit Pistons korábbi kosárlabdázója a Nemzeti Sportnak mesélt arról, hogyan értesült Kobe Bryant tragikus hirtelenségű halálhíréről.

Gyász: hirtelen nagyot emelkedett, mielőtt lezuhant Bryant gépe

Az ESPN és a tragédiáról elsőként cikkező TMZ is kiderített néhány információt a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.

Gyász: egy edző és az ő tinédzser lánya is ott volt Bryant gépén

Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A híradások szerint már azonosították az áldozatokat, akik között Bryant lánya mellett egy másik 13 éves kislány is van.

Gyász: „A kosárlabda sem lesz ugyanaz Kobe nélkül” – így emlékezik a sportvilág

Az egész világot sokként érte a hír, hogy vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos sportoló és híresség megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.

Gyász: nem öt áldozata van a Kobe Bryant életét is kioltó balesetnek

Noha az első hírek arról szóltak, hogy öt halálos áldozata van annak a helikopter-szerencsétlenségnek, melyben magyar idő szerint vasárnap este életét vesztette többek között az NBA-legenda Kobe Bryant, valamint 13 éves lánya, Gianna Maria is, a friss információk szerint a tragédiában összesen kilenc ember halt meg.