Gyász: elhunyt Krizsánné Hegedűs Györgyi, az MTK korábbi kiváló kosarasa

Életének 82. évében elhunyt Krizsánné Hegedűs Györgyi, az MTK hétszeres magyar bajnok kosárlabdázója – számolt be róla az mtk.hu.

Gyász: elhunyt az 1984-es Eb-győztes franciák mestere

Nyolcvanhét esztendős korában elhunyt Michel Hidalgo, az 1984-ben Európa-bajnokságot nyerő francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Gyász: koronavírusos volt, elhunyt a Vitesse korábbi elnöke

A koronavírus okozta szövődmények miatt 76 éves korában elhunyt Kees Bakker, a Vitesse labdarúgócsapatának korábbi elnöke.

Gyász: a Megyeri úti temetőben helyezik végső nyugalomra Göröcs Jánost

Az Újpest FC tájékoztatása szerint március 13-án, pénteken 14 órakor lesz az életének 81. évében tragikus hirtelenséggel elhunyt Göröcs János temetése.

Újpest: gyertyagyújtás Göröcs János emlékére – FOTÓK

Az újpesti Szusza Ferenc Stadion Megyeri úti bejáratánál hétfőn gyertyagyújtással emlékeztek a 81. életévében vasárnap este elhunyt Göröcs Jánosra. Lila-fehér szurkolók, nagy tisztelők, korábbi újpesti labdarúgók – többek között Dunai Antal, Nagy László, Tóth András – és jó barátok tisztelegtek a zseniális játékos emléke előtt egy-egy mécsessel.

Kajak-kenu: elhunyt Bonn Ottó, a szövetség tiszteletbeli elnöke

Kilencvennégy éves korában elhunyt Bonn Ottó, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) tiszteletbeli elnöke, a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) tiszteletbeli főtitkára.

NB II: elhunyt a Békéscsaba legendaként tisztelt masszőrje

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után február 6-án, hetvenkilencedik életévében elhunyt Baukó András (Tusi), a Békéscsaba 1912 Előre nyugalmazott masszőrje.

Jégkorong: meghalt Sárközy Tamás, a szövetség volt elnöke

Rövid, súlyos betegség után, életének 80. évében meghalt Sárközy Tamás jogászprofesszor – tudatta a Magyar Jogász Egylet szerdán az MTI-vel. Sárközy Tamás 1988 és 1998 között a Magyar Jégkorongszövetség elnöke volt, 2019-ben beiktatták a hazai jégkorong Hírességek Csarnokába.

Gyász: váratlanul elhunyt a magyar bajnok hosszútávfutó

Január 31-én, életének 60. évében otthonában, váratlanul elhunyt Kozma Attila többszörös magyar bajnok atléta, hosszútávfutó – írja a magyar atlétikai szövetség hivatalos honlapja.

Gyász: Ha lazsáltál, pokollá tette az életed – emlékszik vissza Kobe Bryant egyetlen magyar csapattársa

Életének 42. évében helikopter-balesetben elhunyt Kobe Bryant, az NBA és a Los Angeles Lakers történetének egyik legjobb játékosa. Akad egy honfitársunk, aki – igaz, csak néhány hétig – csapattársa volt az ötszörös bajnok legendának. A korábban az Egyesült Államokban, Spanyolországban, Olaszországban, míg itthon a Szolnoki Olajban és az Alba Fehérvárban kosárlabdázó Somogyi Gergely elevenítette fel az emlékeit a tragikus hirtelenséggel elhunyt ikonról.

Gyász: Bryant gépében nem volt figyelmeztető rendszer – videó

A Los Angeles-i hatóságok újabb sajtótájékoztatót tartottak, melyen további információkat osztottak meg a nyilvánossággal a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.

Gyász: elhunyt Darázs István, a korcsolyasport meghatározó alakja

Hosszú, súlyos betegség után életének 65. évében elhunyt Darázs István, a magyar korcsolyasport, ezen belül a magyar rövidpályás gyorskorcsolyázás egyik meghatározó alakja – olvasható a Magyar Országos Korcsolyázó-szövetség (MOKSZ) honlapján.

Gyász: Coelho nem fejezi be a könyvet, amelyet Bryanttel írt volna

Paulo Coelho és Kobe Bryant egy gyerekkönyvön dolgozott együtt, de a brazil író bejelentette, hogy a kosárlabdasztár halála után törölte közös munkájuk kéziratát.

Gyász: nem volt feketedoboz Kobe Bryant helikopterében

A TMZ hírportál úgy tudja, hogy nem volt feketedoboz abban a helikopterben, amely Kobe Bryanttel, lányával, a 13 éves Gigivel és másik hét áldozattal a fedélzetén lezuhant.

Gyász: CR-t, Messit és Neymart is megdöbbentette Bryant halála

Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos futballista is megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.

Gyász: hirtelen nagyot emelkedett, mielőtt lezuhant Bryant gépe

Az ESPN és a tragédiáról elsőként cikkező TMZ is kiderített néhány információt a Kobe Bryant, valamint nyolc másik ember halálát követelő helikopter-balesettel kapcsolatban.

Gyász: egy edző és az ő tinédzser lánya is ott volt Bryant gépén

Vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A híradások szerint már azonosították az áldozatokat, akik között Bryant lánya mellett egy másik 13 éves kislány is van.

Gyász: „A kosárlabda sem lesz ugyanaz Kobe nélkül” – így emlékezik a sportvilág

Az egész világot sokként érte a hír, hogy vasárnap este helikopter-balesetben elhunyt az NBA és a Los Angeles Lakers legendás alakja, Kobe Bryant. A történtek után számos sportoló és híresség megemlékezett valamilyen formában a „Fekete Mambáról”.

Gyász: nem öt áldozata van a Kobe Bryant életét is kioltó balesetnek

Noha az első hírek arról szóltak, hogy öt halálos áldozata van annak a helikopter-szerencsétlenségnek, melyben magyar idő szerint vasárnap este életét vesztette többek között az NBA-legenda Kobe Bryant, valamint 13 éves lánya, Gianna Maria is, a friss információk szerint a tragédiában összesen kilenc ember halt meg.

Gyász: elhunyt a holland futball egyik csatárlegendája, Rob Rensenbrink

Pénteken, hosszú betegség után elhunyt Robbie Rensenbrink, kétszeres világbajnoki ezüstérmes holland labdarúgó – közölték szombaton holland portálok a család közlésére hivatkozva.