?>
Tragédia: Nem kéne hősnek beállítani – az exrealos az elhunyt Reyesről

A José Antonio Reyeshez hasonlóan korábban szintén spanyol labdarúgó-válogatott Santiago Canizares sokakat megbotránkoztató üzenetet posztolt a közösségi oldalára a néhány napja elhunyt futballistáról.

Tragédia: a vizsgálatok szerint Reyes 200-nál is gyorsabban hajtott

Az As úgy tudja, hogy defekt, majd az autó tankjának a felrobbanása okozta José Antonio Reyes halálát.

Real M.: megbüntették James Rodríguezt, és még nincs vége

Kiszabták a gyorshajtásával összefüggő első pénzbírságot James Rodríguezre: a Real Madrid kolumbiai labdarúgója 10 400 eurót köteles fizetni a január elsejei „ámokfutásáért”.

Videó: CR tréfát űzött James Rodríguez gyorshajtásából a Real edzésén

James Rodríguezt január elsején több mint 200 km/h-s sebességnél fényképezték le Audi  R8-asával a valdebebasi edzőközponttól nem messze. Csapattársa, Cristiano Ronaldo ebből az esetből űzött tréfát, amikor úgy tett, mintha egy láthatatlan volán mögött ülne és repesztene az utakon. James nem biztos, hogy értékelte a humort, hiszen az eset akár a jogosítványába is kerülhet.

La Liga: 100 helyett 234-gyel hajtott, börtönt is kaphat

Súlyos gyorshajtáson érték a Rayo Vallecano labdarúgóját, Antonio Amayát.

Rövid hírek!

Gyors hírekkel jelentkezik a blog. Ex játékosunk Jonas Guttierez távozhat a Newcastle-tól mivel kiszorult a kezdőből. A kép jobb oldalán látható...

Legutóbb mocsárban ragadt a Porschéja, most meg gyorsan hajtott

Andre Wisdom, a Liverpool és az angol U21-es csapat védője 840 fontos büntetést kapott gyorshajtás miatt. Ez a száraz hír.

NFL: kábítószerügy - letartóztatták a Chiefs-sztárt

A tengerentúli profi amerikaifutball-bajnokságban (NFL) vitézkedő Kansas City Chiefs kiváló elkapóját, Dwayne Bowe-t kábítószer birtoklásáért letartóztatta a helyi rendőrség.

Chelsea: Mata már a szezonrajt előtt gyűjti a pontokat

Angliában gyorshajtás miatt kellett felelnie a Chelsea támadójának, Juan Matának. A spanyolt 200 font pénzbírságra és három büntetőpontra ítélték, miután decemberben a megengedett hetven helyett kilencven km/h-val közlekedett Aston Martin márkájú autójával.

Börtön fenyeget? Fogd rá anyura! Ferdinandnak bejött

Anton Ferdinand, a QPR labdarúgója és a Manchester Unitedban futballozó Rio Ferdinando öccse édesanyja „szoknyája mögé bújva” úszta meg a börtönbüntetést, miután vezetői engedély nélkül elkövetett gyorshajtás miatt letartóztatták.

Eltiltotta a Werder az autópályán versenyző sztárjait

Marko Arnautovic és Eljero Elia talán a Cobra 11 sorozatba képzelte magát. A kiesés elől menekülő csapat vezetői meg eléggé berágtak.

Benzema jogsija nyolc hónapra ugrott

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Karim Benzemát gyorshajtásért lekapcsolták, és meg is büntették. Nem lett volna szabad 194,4 km/órás sebességgel száguldoznia ott, ahol 100 km/óra a maximum... Most kiderült, hogy 18 ezer eurós büntetést szabtak ki rá, nyolc hónapra pedig bevonták a jogosítványát.

Börtönt is kaphat a jogsi nélkül furikázó Tévez

Manchester városának megunhatatlan Carlitója megint rossz fát tett a tűzre, ezúttal jogosítvány nélkül vezetett. Ezt pedig az A538-as számú főút mentén igazoltató cheshire-i rendőrök is kiszimatolták, miután megállították a City futballistájának szemrevaló gépcsodáját.

Bukja a spanyolok elleni vb-selejtezőt a 216-tal száguldó Benzema?

Nincs szerencséje a madridi bíróság időzítésével a gyorshajtásért bűnhődő Karim Benzemának, a Real Madrid csatárának. Mint ismert, a francia válogatott támadót „céges” Audijával február 3-án mérték be a Madrid külvárosában található M40-es autópályán óránkénti 216 km/h-s sebességnél, így várhatóan jó időre búcsút inthet a jogosítványának.

Akár le is ültethetik a 216-tal száguldó Benzemát

Február 3-án mérték be a Real Madrid francia csatárát, aki szinte biztosan búcsút inthet a jogsijának, és még szerencsésnek mondhatja magát, ha nem ültetik le.