Gyász: elhunyt az 1967-ben Eb-bronzot nyerő ökölvívó, Gáli István

Hosszan tartó, súlyos betegséget követően, életének 77. évében elhunyt az 1967-ben, Rómában váltósúlyú Európa-bajnoki bronzérmet nyerő Gáli István – értesült a Nemzeti Sport a családtól.

Gyász: elhunyt az FTC és az Újváros korábbi vb-bronzérmes hokisa

A Ferencváros hivatalos honlapjának tájékoztatása szerint 57 éves korában, hosszú, súlyos betegséget követően elhunyt a klub egykori játékosa, az 1989-es világbajnokságon a csehszlovák jégkorong-válogatott tagjaként bronzérmet szerző Vladimír Svitek.

Gyász: március harmadikán búcsúztatják Wichmann Tamást

A család és az MTK tájékoztatása szerint március harmadikán, kedden 14.15-kor búcsúztatják Wichmann Tamást. Ahogy arról beszámoltunk, a kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus hosszan tartó súlyos betegség után, egy héttel 72. születésnapját követően, február 12-én 21.33 órakor hunyt el.

Gyász: elhunyt az Ajax háromszoros BEK-győztes védője

Hetvenhárom éves korában elhunyt Barry Hulshoff holland labdarúgó, aki az 1970-es évek elején három BEK-et nyert a legendás Ajax védőjeként.

Gyász: elhunyt az MU müncheni tragédiát túlélő kapusa

Nyolcvanhét éves korában elhunyt Harry Gregg, a Manchester United volt labdarúgója, aki az 1958. február 6-i müncheni repülőtéri balesetnél több embert is kimentett a szerencsétlenül járt gépből.

Gyász: megrendítő üzenetben búcsúzott Wichmann Tamástól egykori versenytársa

Megrendítő üzenetben búcsúzott a szerdán elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világbajnok kenustól egykori versenytársa, barátja, a romániai Ivan Patzaichin.

Itt ülök csendesen – nekrológ Wichmann Tamásról

Mint arról beszámoltunk, életének 73. évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, olimpiai ezüst- és bronzérmes kenus. A legendás sportolóról Thury Gábor írt nekrológot.

Gyász: elhunyt a kenuslegenda, Wichmann Tamás

Hosszan tartó súlyos betegség után, egy héttel 72. születésnapját követően, február 12-én 21.33 órakor elhunyt Wichmann Tamás kilencszeres világ- és háromszoros Európa-bajnok, kétszeres olimpiai ezüstérmes és egyszeres bronzérmes kenus – erősítette meg a Nemzeti Sport megkeresésére Wichmann Balázs, a kenuslegenda fia.

Gyász: eltemették Kobe Bryantet és 13 éves lányát

A Los Angeles Times beszámolója szerint február 7-én, a kaliforniai Corona del Marban található privát temetőben helyezték végső nyugalomra Kobe Bryantet és a 13 éves lányát, akik hét másik ember mellett január végén hunytak el egy helikopter-balesetben.

Kajak-kenu: elhunyt Bonn Ottó, a szövetség tiszteletbeli elnöke

Kilencvennégy éves korában elhunyt Bonn Ottó, a Magyar Kajak-kenu Szövetség (MKKSZ) tiszteletbeli elnöke, a Nemzetközi Kajak-kenu Szövetség (ICF) tiszteletbeli főtitkára.

Gyász: február 10-én lesz Tussinger Antal temetése

A tavaly decemberben hosszú, súlyos betegség után elhunyt egykori Honvéd-labdarúgót, Tussinger Antalt 2020. február 10-én helyezik örök nyugalomra a Farkasréti temetőben.

NB II: elhunyt a Békéscsaba legendaként tisztelt masszőrje

Hosszan tartó, türelemmel viselt betegség után február 6-án, hetvenkilencedik életévében elhunyt Baukó András (Tusi), a Békéscsaba 1912 Előre nyugalmazott masszőrje.

Gyász: elhunyt a DVSC korábbi sportorvosa, Kraszits István

Hetvenhárom éves korában elhunyt dr. Kraszits István, a Debreceni VSC korábbi csapatorvosa – közölte csütörtökön a DVSC honlapja.

Elnökből szurkoló lehetett – Sárközy Tamásra emlékezünk

Meghalt Sárközy Tamás jogászprofesszor, a Magyar Jégkorongszövetség egykori elnöke, a hazai hokis Hírességek Csarnokának tagja.

Gyász: elhunyt az FTC-nél is megfordult olimpiai bajnok hokis

Hatvanöt éves korában elhunyt Alekszandr Szkvorcov olimpiai bajnok jégkorongozó, aki 1990 nyarán egy mérkőzésen a Ferencvárosban is pályára lépett.

Jégkorong: meghalt Sárközy Tamás, a szövetség volt elnöke

Rövid, súlyos betegség után, életének 80. évében meghalt Sárközy Tamás jogászprofesszor – tudatta a Magyar Jogász Egylet szerdán az MTI-vel. Sárközy Tamás 1988 és 1998 között a Magyar Jégkorongszövetség elnöke volt, 2019-ben beiktatták a hazai jégkorong Hírességek Csarnokába.

Gyász: autóbalesetben elhunyt a DVTK és az FTC korábbi labdarúgója

39. életévében, autóbalesetben elhunyt a Ferencváros korábbi magyar bajnok labdarúgója, Halgas Tibor – számolt be a hírről Dunai Ede a közösségi oldalán. A labdarúgó NB I-ben a Videotonban és a DVTK-ban is játszó Halgas halálhírét a család is megerősítette a Nemzeti Sportnak. 

Gyász: váratlanul elhunyt a magyar bajnok hosszútávfutó

Január 31-én, életének 60. évében otthonában, váratlanul elhunyt Kozma Attila többszörös magyar bajnok atléta, hosszútávfutó – írja a magyar atlétikai szövetség hivatalos honlapja.

Gyász: Jenei Imrét lesújtotta volt játékosa halálhíre

Szombatra virradóra, életének 62. évében elhunyt a Steaua Bucuresti-tel 1986-ban Bajnokcsapatok Európa Kupáját nyerő korábbi ötszörös román válogatott hátvéd, Ilie Barbulescu – számolt be róla a Prosport című román sportnapilap.

Gyász: „Nem tudtam felfogni, nem akartam elhinni” – Hosszú Bryant tragédiájáról

Az egész világot megrázta, sokkolta a vasárnapi tragédia: a Los Angeles Lakers legendája, Kobe Bryant 41 évesen helikopter-balesetben életét vesztette. A Ferencváros magyar válogatott kézilabdázóját, Nagy Bencét, a háromszoros olimpiai bajnok úszót, Hosszú Katinkát, illetve a tavaly visszavonult kiváló kézilabdázót, Nagy Lászlót kérdeztük arról, számukra mit jelentett a kosárlabdázás extraklasszisa.