Gyász: lezuhant és meghalt egy magyar hegymászó a Tátrában

Lezuhant és meghalt egy magyarországi hegymászó a Magas-Tátrában hétfő este – jelentette az Új Szó szlovákiai magyar napilap.

Gyász: halálra gázolták a korábbi világbajnok bokszolót

Halálra gázolták Pernell Whitaker olimpiai bajnok bokszolót, aki a profik között négy súlycsoportban szerzett világbajnoki címet.

Gyász: elhunyt B. Nagy Zoltán, a Nemzeti Sport volt munkatársa

Negyvennyolcadik életévében elhunyt B. Nagy Zoltán sportújságíró, a Nemzeti Sport korábbi munkatársa – tájékoztatta lapunkat Benkő Tamás, az MLSZ Pest megyei igazgatója. B. Nagy Zoltán szakközépiskolásként az ország legjobbjának választott iskolaújságot szerkesztette, 17 évesen már a Nemzeti Sport külső munkatársa lett, alapító főszerkesztője volt az 1993-ban létrejött Budapesti Foci hetilapnak, vezető munkatársa a Budapesti Futball 7, az Utánpótlás Futball 7, a jelenleg Sportszelet néven megjelenő fővárosi, illetve Pest megyei sportlapoknak, ezernél több lapszámot szerkesztett, tördelt, és részben írt tele 26 év alatt. A női labdarúgás egyik első ismert szakírója volt, az amatőr futballban játékvezetőként és edzőként is tevékenykedett.

Strandkézi Eb: 20 éves játékos halála árnyékolja be a tornát

Tragédiáról adott ki közleményt az Orosz Kézilabda-szövetség: a hét végén befejeződött Európa-bajnokság lengyelországi helyszínén elhunyt női strandkézilabda-válogatottjuk 20 éves játékosa, Jekatyerina Koroljova.

Gyász: elhunyt egy spanyol motoros a katalán 24 órás selejtezőjében

Az 56 éves Aurelio Martínez azt követően halt meg, hogy egy másik motorkerékpár belecsapódott az ő gépébe a Barcelonához közeli montmelói versenypályán, ahol ez volt a harmadik halálos kimenetelű baleset az elmúlt két évben.

Gyász: megtalálták Florijana Ismaili holttestét

Megtalálták a szombati eltűnése óta keresett Florijana Ismaili – a svájci női válogatottban 33 alkalommal szerepelt 24 éves labdarúgó – holttestét a Comói-tó mélyén. 

Gyász: elhunyt a kétszeres Eb-ezüstérmes kosarasklasszis

Életének 89. évében, 2019. június 25-én elhunyt Fischer Györgyné Fekete Margit korábbi kétszeres Európa-bajnoki ezüst-, valamint bronzérmes kosárlabdázó. Az 1956-ban az emigrációt választó 38-szoros válogatott játékost Londonban érte a halál.

Gyász: elhunyt Popovics Sándor, az MTK korábbi edzője

Hosszan tartó, méltósággal viselt, súlyos betegség után hétfő reggel, 80 évesen elhunyt Popovics Sándor, aki Hollandiában a nyolcvanas évektől több élvonalbeli klub vezetőedzője volt, s Magyarországon kétszer az MTK vezetőedzőjeként is munkát vállalt – tudta meg a családtól a Nemzeti Sport Online.

Tragédia: mégsem úgy történt Reyes balesete, ahogy állították?

Mint ismert, közlekedési balesetben, 35 évesen elhunyt a 21-szeres spanyol válogatott labdarúgó, José Antonio Reyes. A gyászhír megjelenését követően olyan beszámolók láttak napvilágot, hogy a futballista volt egyértelműen a hibás, ugyanis óriási sebességgel hajtott. Könnyen lehet, ez azonban mégsem teljesen igaz.

Gyász: elhunyt az FTC egykori elnökhelyettese

Hetvenegy éves korában váratlanul elhunyt Bognár Gyula, az FTC egykori elnökhelyettese – számolt be a hírről hivatalos honlapján a zöld-fehér klub.

Gyász: furcsa posztot tett ki, majd elhunyt a brit pankrátor

Adrian McCallum, a 36 éves skót pankrátor váratlanul elhunyt, miután gyanús posztot tett közzé hivatalos Twitter-oldalán.

Gyász: elhunyt Melbourne olimpiai bajnoka, Köteles Erzsébet

Elhunyt Reviczkyné Köteles Erzsébet olimpiai bajnok, illetve háromszoros olimpiai ezüst- és egyszeres bronzérmes tornász. A hírt Altorjai Sándor, a Magyar Tornaszövetség főtitkára megerősítette a Nemzeti Sportnak.

Gyász: elhunyt a szegedi gólvágó, Kun Lajos

Hatvanegy éves korában váratlanul elhunyt a SZEOL AK és a Szeged SC egykori labdarúgója, a közönség egyik kedvence, Kun Lajos.

Vasas: tornát szerveznek Blahó Dávid emlékére

Mindössze 37 évesen halt meg Blahó Dávid. 

Gyász: elhunyt Szeged Eb-negyedik büszkesége

Életének 86. esztendejében június 10-én, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt dr. Merényi Kálmán, a Szegedi Postás, a Szegedi Honvéd, a SZEAC, a SZEOL kosárlabdázója, az 1959-es isztambuli Európa-bajnokságon negyedik helyezett magyar válogatott tagja.

Gyász: 76 évesen elhunyt a Sportkórház főorvosa

Hetvenhat éves korában elhunyt dr. Mecseki Sándor, a Sportkórház főorvosa, a Budapest Honvéd korábbi csapatorvosa – számolt be a hírről a kispesti klub hivatalos honlapja.

Gyász: június 14-én temetik Forgács Ernőt, az FTC korábbi labdarúgóját

A Ferencváros labdarúgócsapata a hivatalos oldalán tudatta, hogy június 14-én, 12 órakor helyezik örök nyugalomra a nyolcvankilenc esztendős korában elhunyt Forgács Ernőt a Fiumei úti Sírkertben.

Gyász: eltemették Faragó Lajost, a Honvéd néhai kapusát

Mély részvét mellett kísérték utolsó útjára a Kispest, majd a Bp. Honvéd hétszeres válogatott kapusát, a május 13-án Budapesten 86 éves korában elhunyt Faragó Lajost.

Gyász: elhunyt Forgács Ernő, az FTC korábbi labdarúgója

Nyolcvankilenc esztendős korában elhunyt Forgács Ernő, a Ferencváros korábbi labdarúgója.

Gyász: meghalt Lennart Johansson, az UEFA volt elnöke

Nyolcvankilenc éves korában elhunyt Lennart Johansson, aki 17 esztendőn át volt az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke.