Gyász: balesetben elhunyt az Everestről lesíelő hegymászó

Balesetben életét vesztette Davo Karnicar szlovén hegymászó és síoktató, aki 2000-ben elsőként síelt le a Mount Everest csúcsáról.

Torna: elhunyt a nemzetközi szövetség egykori elnöke

Elhunyt Bruno Grandi, a Nemzetközi Tornaszövetség (FIG) egykori elnöke.

NFL: meglátogatta nagymamáját, lelőtték a korábbi játékost

Holtan találták a Cincinnati Bengals korábbi játékosát, Terrell Robertset szerda este egy San Francisco környéki kaliforniai ház udvarán. Mint kiderült, Roberts a nagymamáját látogatta meg, amikor a tragédia történt.

Gyász: a válogatott túráján hunyt el a curacaói kapus

Hétfő reggel szállodai szobájában holtan találták Jarzinho Pietert, Curacao labdarúgó-válogatottjának 31 éves tartalék kapusát.

Videó: L. Enrique elhunyt lányára emlékeztek – a csend nem jött össze...

A spanyol labdarúgó-válogatott bukaresti Európa-bajnoki selejtezője előtt a csapatok a félkörívre álltak fel, hogy megemlékezzenek Luis Enrique elhunyt kislányára. A lelátón a néma csend viszont finoman szólva sem jött össze...

Gyász: 30 esztendősen elhunyt a kétszeres vb-győztes Cafu fia

Szerda este, 30 éves korában elhunyt Danilo, a kétszeres világbajnok brazil labdarúgó, Cafu legidősebb fia. 

Búcsú Botondtól – Berendy Pálra emlékezünk

Mint megírtuk, életének 87. évében elhunyt Berendy Pál, a Vasas korábbi labdarúgója – tájékoztatott a klub hivatalos honlapja. Az alábbiakban rá emlékezünk.

Gyász: holtan találták az olimpiai érmes spanyol alpesi sízőt

Holtan találták meg Blanca Fernández Ochoa olimpiai érmes spanyol alpesi sízőt.

Bundesliga: elhunyt az első légiós mesterötös szerzője

Hatvankét éves korában elhunyt Atli Edvaldsson, az izlandi labdarúgás kiemelkedő alakja, aki a Bundesligában is letette névjegyét.

Gyász: elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok norvég sílövő

Hazája szövetségének szerdai tájékoztatása szerint 49 éves korában elhunyt a háromszoros olimpiai bajnok norvég sílövő, Halvard Hanevold.

Gyász: elhunyt Berendy Pál, a Vasas legsikeresebb labdarúgója

Életének 87. évében meghalt Berendy Pál, a Vasas korábbi labdarúgója – számolt be róla az angyalföldi sportegyesület a hivatalos honlapján. A 24-szeres nagyválogatott futballista 1956-ban hétszer is szóhoz jutott az Aranycsapatban.

Gyász: Anthoine egy hős – így emlékezik az autósport világa az elhunyt versenyzőre

Mint megírtuk, a Formula–2 szombati spái versenyén történt balesetben elhunyt Anthoine Hubert. A hír az egész autósport világát mélyen megrázta, csapatok, korábbi és aktív versenyzők fejezték ki részvétüket, és emlékeztek meg a fiatalon elment francia reménységről.

Gyász: szörnyű tragédia, lemészárolták a sportoló családját – 18+

Szörnyű tragédia rázta meg az MLB-ben szereplő Tampa Bay Rayst: a gárda játékosának, Blake Bivensnek lemészárolták a családját.

Videó: a Real és a Barca edzése is gyászszünettel kezdődött

Egyperces gyászszünettel kezdődött pénteken az FC Barcelona és a Real Madrid labdarúgócsapatának edzése, a két sztárklub szakmai stábja és játékosai a korábbi spanyol szövetségi kapitány, a játékos-pályafutása során mindkét együttesben szereplő Luis Enrique csontrákban elhunyt kilencéves kislányára, Xanára emlékeztek.

Gyász: Luis Enrique közleményt adott ki, elhunyt 9 éves kislánya

Csütörtök este hivatalos közleményben tudatta Luis Enrique, a spanyol labdarúgó-válogatott és a Barcelona korábbi trénere, hogy 9 évesen elhunyt a kislánya.

Gyász: 35 évesen elhunyt az LA Galaxy korábbi labdarúgója

Harmincöt éves korában szívroham következtében elhunyt Colin Clark egyszeres válogatott amerikai labdarúgó, a Los Angeles Galaxy, a Colorado Rapids és a Houston Dynamo korábbi játékosa.

Gyász: 24 évesen elhunyt az Enying megyei I-es labdarúgója

Csütörtök reggel tragikus hirtelenséggel elhunyt Boda Tamás labdarúgó, a Fejér megyei I. osztályban szereplő Enyingi VSE 24 éves játékosa – írta a feol.hu.

Gyász: Simi utolsó útja – eltemették Simon Józsefet

A hatvannégy éves korában autóbalesetben elhunyt kollégánkat, Simon Józsefet jelenlegi és korábbi válogatott sportolók, sportvezetők, egykori és mostani munkatársak és barátok kísérték utolsó útjára a Biai katolikus temetőben.

Tragédia: a paraevező a vízbe esett, nem tudták megmenteni

A fehérorosz paraevező, Dzmitrij Riskevics tragikus módon életét vesztette, miután edzés közben a vízbe borult. A 33 éves sportoló a világbajnokságra készült.

Gyász: az út menti fűben holtan találták az orosz gátfutót

Oroszországban a morsanszki járásban egy út mellett holtan találtak rá a 25 éves, korábbi korosztályos bajnok orosz gátfutóra, Margarita Plavunovára. Az atlétizálás mellett modellként is dolgozó sportoló a tokiói olimpiai kvalifikációért küzdött, s csütörtökön futóedzés közben lett rosszul: az első orvosi jelentések szerint hirtelen szívleállás végzett vele.