Gyász: elhunyt a Salgótarján 1-szeres válogatott futballistája

Hosszú, súlyos betegség után, 89 éves korában elhunyt Bodon Tibor, a Salgótarjáni BTC korábbi kiváló labdarúgója – írja a nool.hu.

Koronavírus: a Marseille volt elnökét gyászolja a francia foci

Kedden Dakarban elhunyt Pape Diouf, az Olympique Marseille labdarúgócsapatának korábbi emblematikus elnöke. A 68 éves sportvezető halálát a koronavírus-fertőzés okozta – írja a szenegáli állami média nyomán a L'Équipe.

Gyász: elhunyt Krizsánné Hegedűs Györgyi, az MTK korábbi kiváló kosarasa

Életének 82. évében elhunyt Krizsánné Hegedűs Györgyi, az MTK hétszeres magyar bajnok kosárlabdázója – számolt be róla az mtk.hu.

Gyász: 72 évesen elhunyt az Atlético Madrid legendás védője

Hetvenkét éves korában elhunyt José Luis Capón, az Atlético Madrid labdarúgócsapatának legendás védője.

Gyász: elhunyt a Harlem Globetrotters legendája

Hetvenhét éves korában elhunyt Fred Neal, a Harlem Globetrotters kosárlabdacsapat legendás játékosa.

Gyász: elhunyt az 1984-es Eb-győztes franciák mestere

Nyolcvanhét esztendős korában elhunyt Michel Hidalgo, az 1984-ben Európa-bajnokságot nyerő francia labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya.

Gyász: koronavírusos volt, elhunyt a Vitesse korábbi elnöke

A koronavírus okozta szövődmények miatt 76 éves korában elhunyt Kees Bakker, a Vitesse labdarúgócsapatának korábbi elnöke.

Gyász: autóbalesetben elhunyt egy kétszeres válogatott nigériai futballista

A BBC híradása szerint vasárnap reggel autóbalesetben életét vesztette Ifeanyi George, az Enugu Rangers 26 éves, kétszeres nigériai válogatott támadója.

Koronavírus: 76 évesen elhunyt a Real Madrid volt elnöke

Hetvenhat éves korában a koronavírus-fertőzés szövődményeiben elhunyt Lorenzo Sanz, a Real Madrid volt elnöke – számolt be róla többek között a Marca.

Gyász: elhunyt a csehek legendás jégkorongozója

Kilencvenhét éves korában elhunyt Vladimír Zábrodsky, a csehek legendás jégkorongozója.    

Kosárlabda: elhunyt a FIBA korábbi főtitkára

Kilencvennégy éves korában, pénteken elhunyt Boriszlav Sztankovics, a Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) korábbi főtitkára. Halálának okát nem közölték.

Gyász: elhunyt egy brazil Superbike-os az Ayrton Senna-pályán

Életét vesztette Indiana Munoz, Superbike-os motorversenyző a brazil bajnokságon.

Elment a Főnök – búcsú Benedek Ferenctől

Életének 95. évében elhunyt a korábbi háromszoros magyar csapatbajnok, több olimpiai aranyérmest is trenírozó mesteredző, Benedek Ferenc, aki a kiemelkedő edzői tevékenységéért járó Bay Béla-díjat is elnyerte.

Gyász: 35 évesen elhunyt a Cardiff City klubikonja

Ami tegnap még csak megcáfolt rémhírnek tűnt, mára sajnos valósággá vált: 35 évesen elhunyt az angol másodosztályban (Championship) szereplő Cardiff City klubikonja, Peter Whittingham.

Gyász: elhunyt Benedek Ferenc, öttusa mesteredző

Életének 95. évében elhunyt a korábbi háromszoros magyar csapatbajnok, több olimpiai aranyérmest is trenírozó mesteredző, Benedek Ferenc. A szakember 2003-ban a kiemelkedő edzői tevékenységért járó Bay Béla-díjat is elnyerte.

Gyász: elhunyt a korábbi világbajnok Roger Mayweather

Ötvennyolc évesen elhunyt Roger Mayweather korábbi profi ökölvívó, aki nagypehelysúlyban és kisváltósúlyban is világbajnok lett. Edzőként 12 éven át segítette unokaöccse, Floyd Mayweather Jr. karrierjét.

Gyász: elhunyt a barcelonai Olimpiai Stadion olasz tervezője

Meghalt 92 éves korában, az új koronavírus okozta tüdőgyulladásban Vittorio Gregotti, a 20. századi olasz építészet kiemelkedő alakja – írta a Corriere della Sera.

Gyász: elhunyt Hemela Zsolt, az FTC korábbi ügyvezetője

Életének ötvennyolcadik évében, hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt az FTC kézilabda-szakosztályának korábbi ügyvezetője, Hemela Zsolt – tudatta a fradi.hu.

Koronavírus: Conor McGregor megrázó bejelentést tett

Az UFC-sztár Conor McGregor megrázó üzenetben árulta el közösségi oldalán, hogy nagynénje elhunyt a koronavírus-járványban.

Gyász: eltemették az Újpest legendáját, Göröcs Jánost

A Megyeri Temetőben pénteken utolsó útjára kísérték Göröcs Jánost, az Újpest legendás, olimpiai bronzérmes, 62-szeres válogatott labdarúgóját.