Walesi–magyar: A srácok nevettek, jó móka volt – Bale a szurkolói nótáról

Mint beszámoltunk róla, az Azerbajdzsán elleni Eb-selejtező előtt, alatt és után új rigmussal éltették a walesi szurkolók a válogatottjuk legnagyobb sztárját, a Real Madridban futballozó, saját bevallása szerint is golfőrült Gareth Bale-t. A királyi gárda sztárját az új kántálásról faggatták, s a válaszadás közben nem bírta ki nevetés nélkül.

Real: Azt sem tudom, ki a miniszterelnök, a golfot követem… – Bale

Gareth Bale-t, a Real Madrid futballistáját az angol The Telegraph próbálta kérdezni a napokban az angol politikai helyzetről, valamint egyéb témákról, ám a walesi elég egyértelművé tette, nem foglalkozik a golfon kívül szinte semmivel, és ahogy ő mondja, a „saját kis buborékában él”.

Golf: Tiger Woods tornát nyert, beállította az 54 éves rekordot

Tiger Woods nyerte meg a Japánban rendezett PGA Tour-golftornát, ami csúcsbeállítást jelent: az amerikai sztár 82. alkalommal diadalmaskodott a legrangosabb sorozatba tartozó tornán, ezzel utolérte honfitársát, Sam Sneadet, aki 54 éve tartotta egyedül a győzelmi rekordot az amerikai körversenyen (US PGA Tour).

Vb 2022: Miért Katar kapta a rendezés jogát? – Sepp Blatter

Tíz évvel azután, hogy a felcsúti Puskás Akadémián bejelentette a Puskás-díj megalapítását, a Magyar Sportújságírók Szövetsége meghívására Budapestre érkezett Joseph Blatter. A FIFA volt elnöke előadást tartott a Testnevelési Egyetem hallgatóinak A világ legnagyobb sportszervezetének felépítése címmel.

Tokió 2020: Tiger Woods nagy álma az olimpiai részvétel

Tiger Woods szeretne ott lenni a jövő nyári, tokiói olimpia golfversenyén.

Golf: nagy meglepetéssel zárult a US PGA houstoni versenye

Komoly meglepetéssel zárult a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) houstoni versenye, mivel az eddig számottevő eredménnyel nem rendelkező amerikai Lanto Griffin győzött.

Golf: Kevin Na szétütéssel nyert Las Vegasban

Az amerikai Kevin Na nyerte meg vasárnap a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Las Vegas-i versenyét, a 7 millió dollár összdíjazású Shriners Hospitals for Children Opent.

Golf: az utolsó ütésével nyert Cameron Champ Napában

Az amerikai Cameron Champ nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) vasárnap zárult állomását, a 6.6 millió dollár összdíjazású Safeway Opent.

Golf: Munoz a legnagyobb sikerét aratta Jacksonban

A kolumbiai Sebastián Munoz nyerte a profi golfozók legutóbbi viadalát a PGA-körversenyen, a Mississippi állambeli Jacksonban.

Golf: ismét McIlroyt választották a társak az év legjobbjának

Az északír Rory McIlroy lett az év játékosa a profi golfozók legrangosabb sorozatában (US PGA).

Golf: bejött a lottóötös, hole-in-one Zalacsányban

A magyar MidAmatőr Bajnokságok történetében először ütött hole-in-one-t golfozó, ráadásul egymás után kettő is.

Golf: óriási vihar a tornán, nézők közé csapott a villám – videó

Nézők közé csapott a villám, hat ember sérült meg egy óriási viharban az atlantai FedEx Cup golſtornán fél óra játék után.

Töretlen a népszerűsége a világ legszexibb golfozójának – képek

A spanyol Marca beszámolója szerint töretlen a népszerűsége a világ legszexibb golfozójaként ismert Paige Spiranacnak. A golf Anna Kurnyikovájának is becézett hölgy másfél év alatt közel megduplázta a követőszámát az Instagram-oldalán, jelenleg már közel 2 millió követővel rendelkezik.

Golf: Patrick Reed nyerte meg az idei PGA-playoff első tornáját

Az amerikai Patrick Reed nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) vasárnap záruló állomását, a 9.25 millió dollár összdíjazású The Northern Trust viadalt, a körverseny idei rájátszásának (FedEx Cup Playoffs) nyitányát.

Real: Zidane szerint Bale beteg, erre meccs alatt golfozni volt

Míg csapattársai a Tottenham ellen játszottak, Gareth Bale golfozni volt – írja a Marca. A madridi együttesből elvágyódó, Zinédine Zidane vezetőedzővel a közös hangot továbbra sem találó walesi szélső jövője még mindig kérdéses.

Tömegsport nem lesz a golfból, de már nem is úri passzió

Gyerekkorában lusta volt gyalogolni, így az egyik tengerparti nyaralás alatt került először golfütő Damian MacPherson kezébe, aki szerint sokkal egyszerűbb elkezdeni ezt a gyönyörű sportot, mint azt sokan gondolják.

NS Hosszabbítás: Varga Judit, a kormány új, sportos tagja igazi csapatjátékos

Varga Juditot július 12-én nevezte ki a kormányfő Magyarország igazságügyi miniszterének, s a kormány új, egyik legsportosabb tagja két hét elteltével már szakított is időt arra, hogy a Nemzeti Sport szombati melléklete, a Hosszabbítás hasábjain elmondja, mennyire fontos az életében a mozgás és a sport közösségépítő, nemzetegyesítő ereje.

Golf: Tiger Woods számára sosem a sportág volt a legfontosabb

Saját bevallása szerint sosem a golf volt a legfontosabb Tiger Woodsnak, a sportág amerikai sztárjának.

Golf: az amerikai egyetemi bajnok győzött a US PGA-n

A húszéves Matthew Wolff, az idei amerikai egyetemi bajnok nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Minnesota állambeli Blaine-ben rendezett versenyét, a 6.4 millió dollár összdíjazású 3M Opent.