Golf: Tiger Woods számára sosem a sportág volt a legfontosabb

Saját bevallása szerint sosem a golf volt a legfontosabb Tiger Woodsnak, a sportág amerikai sztárjának.

Golf: az amerikai egyetemi bajnok győzött a US PGA-n

A húszéves Matthew Wolff, az idei amerikai egyetemi bajnok nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) Minnesota állambeli Blaine-ben rendezett versenyét, a 6.4 millió dollár összdíjazású 3M Opent.

Golf: kínosan véget ért egy francia versenyző tornája

Kínosan ért véget Clément Berardo francia golfos versenye Spanyolországban: a világranglista 1909. helyezettjét azért zárták ki, mert elfogytak a labdái, és nem tudta befejezni a körét.

Női foci: Tusup „bejelentkezett” a magyar női válogatott élére

A jelenleg a „távgolf” terén próbálkozó visszavonult úszóedző, Shane Tusup komolyan nem igazán vehető posztban jelentkezett be a magyar női labdarúgó válogatott élére, miután meglepődve tapasztalta, hogy a magyar válogatott nincs ott a Franciaországban jelenleg is zajló női labdarúgó-világbajnokságon.

Golf: nézőket gázolt az önjáró golfkocsi

A US Open a világ második legrégebbi PGA-golftornája, de az eddigi 118 verseny során még nem volt példa arra, ami az idei megméretés második napján történt. Két nézőt ugyanis elgázolt egy golfkocsi, amelyet nem vezetett senki.

Golf: Tiger Woods szerint utolérheti a legendás Nicklaust

Tiger Woods képesnek tartja magát, hogy beállítsa Jack Nicklaus csúcsát; a legendás golfozó 18 Major-tornán győzött.

Golf: Magyarország csatlakozott egy nemzetközi sorozathoz

Magyarország csatlakozik a Mercedes-Benz After Work Golf Cuphoz, a 2012-ben indult versenysorozat célja a sportág népszerűsítése.

Golf: a remekül hajrázó Cantlay nyerte a Nicklaus Memorialt

A remekül hajrázó amerikai Patrick Cantlay nyerte meg az Ohio állambeli Dublinban rendezett, 9.1 millió dollár összdíjazású Nicklaus Memorialt, a profi golfozók körversenyének (US PGA) legutóbbi tornáját.

Golf: Na győzött a texasi PGA versenyen

Az amerikai Kevin Na nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap zárult versenyét, a 7.3 millió dollár összdíjazású Charles Schwab Challenge-et.

Golf: Koepka megvédte a címét a PGA Championshipen

Megvédte a címét az amerikai Brooks Koepka a golfozók idei második Major-versenyén, a 10.5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipen.

Golf: Tiger Woods sokat hibázott, két nap után kiesett

Az április US Mastersen győztes Tiger Woods már két nap után kiesett a golfozók idei második Major-versenyén, a 10.5 millió dollár összdíjazású PGA Championshipen.

Golf: dél-korei siker született a PGA-sorozat dallasi állomásán

A dél-koreai Kang Szung nyerte a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA) vasárnap zárult, dallasi versenyét.

Golf: Tiger Woods Elnöki Szabadság-érdemrendet kapott

Donald Trump amerikai elnök a legmagasabb polgári kitüntetést, az Elnöki Szabadság-érdemrendet adományozta Tiger Woods golfozónak hétfőn este a Fehér Ház Rózsakertjében tartott ünnepségen.

Golf: nagy meglepetéssel zárult a charlotte-i verseny

Az eddig igazán jelentős eredménnyel nem rendelkező amerikai Max Homa sikerét hozta a profi golfozók legrangosabb sorozatának vasárnap zárult állomása, a 7.9 millió dollár összdíjazású Wells Fargo Championship.

Golf: Trump is gratulált; Woods diadala sokat hozott valakinek

Donald Trump amerikai elnök is gratulált Tiger Woodsnak, aki vasárnap – tizennégy évvel legutóbbi sikere után – ötödször is megnyerte az Augustában rendezett US Masterst, a golfozók idei első Major-viadalát.

Golf: Tiger Woods 14 év után nyerte meg újra a Masterst

Tiger Woods tizennégy évvel legutóbbi sikere után megnyerte az Augustában rendezett US Masterst, a golfozók idei első Major-viadalát. Az amerikai sztár óriási csatában, egy ütés előnnyel győzött honfitársai, Xander Schauffele, Dustin Johnson és Brooks Koepka előtt.

Videó: véletlenül rácsúszott Tiger Woodsra a biztonsági őr

Az év egyik legrangosabb golfviadalán, a US Masters tornán Tiger Woods kis híján megsérült: egy befutó biztonsági őr elcsúszott a nedves talajon, majd elsodorta a 43 éves sportoló jobb bokáját.

Videó: a nap pechje – íme a golfos, aki „kapufát” lőtt

Ezekben a napokban zajlik az év egyik legrangosabb golfviadala a US Masters, amelynek csütörtöki játéknapján a holtversenyben vezető Bryson DeChambeau bámulatosan bravúros, egyben páratlanul peches ütéssel rukkolt ki, amikor a 18. lyuktól 196 yard – nagyjából 180 méter – távolságból ütötte el a labdát, ám végeredményben óriási balszerencséje volt. A labda a lyukat jelző zászló tövét találta el, így nem hullott be a lyukba, hanem nagyjából 10 centire tőle talált megnyugvásra.

Golf: a világranglista 196. helyezettje nyert Houstonban

Nagy meglepetésre a világranglista 196. helyén álló kanadai Corey Conners nyerte meg a profi golfozók legrangosabb sorozatának (US PGA Tour) 7.5 millió dollár összdíjazású versenyét, a Texas Opent.

Golf: 470. a világranglistán, de ez az ütése világszám – videó

Bravúros ütéssel juttatta a labdát a lyukba Kevin Dougherty a Savannah Golf Championship vasárnapi zárónapján: az amerikai golfozó a négy ütésre méretezett ötödik szakaszon elütésből kis híján a pálya menti tóba küldte a labdát, de az még megjátszható volt. A 27 éves amerikai nekivetkőzött, és szinte a vízből ütötte meg másodjára – egyenest a lyukba!