Futsal BL: a Berettyóújfalu három góllal kikapott a Kajrattól

A futsal Bajnokok Ligája főcsoportkörének harmadik fordulójában a magyar bajnok Berettyóújfalu 3–0-ra kikapott a kazah aranyérmes Kajrattól, így pont nélkül zárta a hazai rendezésű minitornát, és búcsúzott a sorozattól.

Nem volt esély: a Berettyóújfalu a Kajrattól is kikapott a BL-ben

A futsal Bajnokok Ligája főcsoportkörének harmadik fordulójában a magyar bajnok Berettyóújfalu 3–0-ra kikapott a kazah aranyérmes Kajrattól, így pont nélkül zárta a hazai rendezésű minitornát, és búcsúzott a sorozattól.

Futsal BL: a Berettyóújfalu négy góllal kikapott a KPRF-től

A futsal Bajnokok Ligája első csoportkörének második fordulójában a magyar bajnok Berettyóújfalu 5–1-re kikapott az orosz ezüstérmes KPRF-től, amely így a Murciához hasonlóan az utolsó kör eredményeitől függetlenül továbbjutott.

Az orosz ezüstérmestől is kikapott a Berettyóújfalu a BL-ben

A futsal Bajnokok Ligája első csoportkörének második fordulójában a Berettyóújfalu 5–1-re kikapott az orosz ezüstérmes KPRF-től, amely így a spanyol Murciához hasonlóan az utolsó kör eredményeitől függetlenül továbbjutott. A házigazda magyar bajnok az utolsó körben a kazah Kajrat ellen még kiharcolhatja a továbbjutást.

A Berettyóújfalu ötgólos vereséggel kezdte a BL főcsoportmeccseit

Kedd és vasárnap között rendezik a futsal Bajnokok Ligája főcsoportmérkőzéseit, s a magyar bajnok Berettyóújfalu 5–0-ra kikapott a nyitányon a spanyol ezüstérmes El Pozo Murciától.

Futsal BL: erős ellenfeleket fogad a Berettyóújfalu

Sorsoltak a futsal Bajnokok Ligájában: spanyol, kazah és orosz ellenfelet kapott a magyar bajnok Berettyóújfalu – számolt be róla az mlsz.hu.

Futsal BL: a Berettyóújfalu tornarendezőként vág neki

A futsal Bajnokok Ligája alapkörében hazai pályán szerepelhet a magyar bajnok Berettyóújfalu, amely októberben három ellenféllel küzd meg az elitkörért házigazdaként.

Futsal BL: háromszor kikapott, így kiesett a magyar bajnok

Mindhárom mérkőzését elveszítette az MVFC Berettyóújfalu a futsal Bajnokok Ligája főtáblájának 3. csoportjában, így nem jutott be az elitkörbe.

Futsal BL: a Berettyóújfalu veszi át a Rába ETO helyét

Az MVFC Berettyóújfalu veszi át a széthulló Rába ETO helyét a futsal Bajnokok Ligájában – közölte hivatalos honlapján az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA).

Futsal BL: mindkét orosz csapat a Rába ETO csoportjában

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elkészítette a fustal Bajnokok Ligája csoportbeosztását. Az előző szezonban a final fourba jutó Rába ETO két orosz és egy szlovén csapattal került egy négyesbe.

UEFA Futsal Cup: megvédte címét az Inter Movistar

Megvédte címét a spanyol Inter Movistar az UEFA Futsal Cup sorozatban, mivel egy magas színvonalú mérkőzésen, 3–1-es félidő után 5–2-re legyőzte a portugál Sporting CP csapatát.

UEFA Futsal Cup: a Barcáé a bronz, 4. helyen zárt az ETO

A Rába ETO a negyedik helyen zárta az UEFA Futsal Cupot. A Barcelona elleni bronzmérkőzésen egy remek első félidő után csak a második játékrészben tudta bebiztosítani a győzelmet a katalán együttes, amely 7–1-re legyőzte a Győrt.

Kiváló első félidő után a Barca felőrölte a másodikban az ETO-t

A Rába ETO a negyedik helyen zárta az UEFA Futsal Cupot. A Barcelona elleni bronzmérkőzésen egy remek első félidő után csak a második játékrészben tudta bebiztosítani a győzelmet a katalán együttes, amely 7–1-re megverte a Győrt.

UEFA Futsal Cup: a Barcával csap össze az ETO a bronzért

A címvédő Inter Movistar 2–1-re legyőzte az FC Barcelonát az UEFA Futsal Cup zaragozai négyes döntőjének elődöntőjében, így a katalán csapat lesz a Rába ETO ellenfele a vasárnap 17 órakor kezdődő bronzmérkőzésen.

UEFA Futsal Cup: nem sikerült az újabb győri csoda

Nem jutott be a Rába ETO az UEFA Futsal Cup döntőjébe, a portugál Sporting CP sima, 6–1-es győzelmet aratott a győriek felett.

Sima Sporting-siker, a bronzért küzdhet az ETO vasárnap

Nem jutott be a Rába ETO az UEFA Futsal Cup döntőjébe, a portugál Sporting CP sima, 6–1-es győzelmet aratott a győriek felett.

Futsal BL: a Barcelonával került egy csoportba az ETO

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) nyoni székházában elkészítették a futsal Bajnokok Ligája sorsolását. A magyar bajnok Rába ETO a spanyol FC Barcelonával, a cseh EP Chrudimmal és az olasz Luparensével került össze. A kvartett mérkőzéseit az olasz együttes otthonában rendezik meg október 10. és 15. között.

Futsal BL: rekordnevezés, az ETO az erősebb ágra került

Rekordot jelentő 56 klub adta le a nevezését az UEFA Futsal Cup 2017–2018-as kiírására – írja az európai szövetség (UEFA) hivatalos honlapja. A selejtezők és a főtábla sorsolását július hatodikán tartják 14 órakor, és ahogy megírtuk, a 11. helyen kiemelt magyar bajnok Rába ETO lesz az egyik csoport házigazdája az A ágon.

Futsal BL: Győrben rendezik az egyik csoport mérkőzéseit

Az ETO FC Győr lesz a házigazdája az UEFA Futsal Cup egyik csoportjának a főtábla októberi küzdelmei során.

Futsal BL: Ricardinho elintézte, Dróthék a bronzért meccselnek

Nem jutott a döntőbe Dróth Zoltán csapata, a Kajrat Almati a futsal Bajnokok Ligájában, miután az elődöntőben 3–2-re kikapott a spanyol Intertől.