Eurofutball: sok gyanús vereség – kizárták őket az élvonalból

A Bolgár Labdarúgó-szövetség kedden azonnali hatállyal, a bajnokság befejezése előtt kizárta az élvonalból a tabella utolsó helyén álló Vereját, mert megalapozott a gyanú, hogy a csapat manipulálja az eredményeit.

Tollaslabda: fogadási csalás miatt másfél éves eltiltás

Fogadási csalás és mérkőzések eredményének befolyásolása miatt 18 hónapos eltiltást kapott a Nemzetközi Tollaslabda-szövetségtől (BWF) a dán Joachim Persson.

Fogadási csalás: felfüggesztett börtönt kapott az NB I-es játékos

A fogadási csalások ügyében eljáró Pesti Központi Kerületi Bíróság bűnösnek találta H. Zoltánt, a Kisvárda Master Good labdarúgóját – jelentette tudósítónk hétfőn a bíróságról.

Tenisz: bundagyanú miatt eljárás egy tavalyi US Open-játékos ellen

Bundagyanú miatt egy nagyszabású akció keretében 15 személyt, köztük profi teniszezőket tartóztatott le a spanyol rendőrség.

Fogadási csalás: örökre eltiltották a volt válogatott játékost

Bundázási kísérlet miatt örökös eltiltást kapott hazája szövetségétől Dzsang Hak Jong, volt dél-koreai válogatott futballista.

Fogadási csalás: az egri szál – az utolsó szó jogán

Huszonnégy vádlott közül 12-en jelentek meg hétfő reggel a Pesti Központi Kerületi Bíróságon, s bár a dr. Németh Leona vezette tanács ítélethirdetésre készült a fogadási csalási ügy egri szálával kapcsolatban, csak az utolsó szó jogára jutott idő.

BL: a Crvena zvezda beperelné a vádaskodó francia lapot

A patinás belgrádi labdarúgócsapat, a Crvena zvezda szerb sajtóértesülés szerint beperelné a L'Équipe-et, amiért a francia lap az egyik cikkében a klub vezetőit fogadási csalással vádolta meg.

Fogadási csalás: örökre eltiltottak két ukrán teniszezőt

Mérkőzések manipulálása és illegális fogadás miatt örökre eltiltottak a tenisztől egy ukrán ikerpárt, Gleb és Vagyim Alekszejenkót.

BL: óriási botrány lehet a szerb klubvezető ötmilliós tétjéből

Hatalmas fogadási botrány robbant ki a Bajnokok Ligájában szereplő Crvena zvezdánál. A belgrádi klub vezetőségének egy vagy több tagja ötmillió euróban fogadott arra, hogy a labdarúgócsapat ötgólos vereséget szenved a Paris Saint-Germaintől. A vége 6–1-es francia siker lett.

Tenisz: örökös eltiltás fogadási csalás miatt

Három thaiföldi teniszbírót is bűnösnek találtak fogadási csalásban, ezért a Tennis Integrity Unit által kezdeményezett vizsgálat bejezése után mindannyian életük végéig szóló eltiltást kaptak.

Fogadási csalás: letartóztatások és vádemelések Szlovákiában

Húsz személyt őrizetbe vettek, 21 ellen vádat emeltek Szlovákiában futballal kapcsolatos fogadási csalás ügyében.

Labdarúgás: ukrán fogadási csalás Szlovákiában

Egy ukrán csoport tagjai szlovákiai mérkőzések eredményéit manipulálták, de a szlovák korrupció ellenes hivatal illetékesei hat ukrán személyt állítottak elő.

Fogadási csalás: csak őszre várható ítélet

A hosszúra nyúlt vád- és védőbeszédek miatt csak őszre várható ítélet a fogadási csalási ügy egri, U19-es és bőcsi szála kapcsán.

Ukrajna: játékosok, edzők, elnökök, bírók és 35 klub – óriási bundabotrány

Összesen kilenc megyében és ötven helyszínen tartott razziát kedden az ukrán rendőrség, amely az ország történetének talán legnagyobb bundabotrányát kezdte felgöngyölíteni. A beszámolók szerint játékosok, edzők, elnökök, játékvezetők – egyet már le is tartoztattak – és 35 klub érintett a történetben.

Tenisz: magasabb szinten nem jellemző a fogadási csalás

Egy 20 millió fontot felemésztő kutatás szerint a tenisz legmagasabb szintjén nem jellemző a fogadási csalás, amelynek azonban az alacsonyabb kategóriás versenyek termékeny táptalajul szolgálnak.

Anglia: szándékosan kapott sárga lapokat, hat évre eltiltották

Hat évre eltiltották a labdarúgástól az angol negyedosztályban szereplő Lincoln City 26 éves labdarúgóját, mert több alkalommal is manipulált mérkőzéseket, és ezeken pénzt keresett.

Fogadási csalás: két év börtön az MU középpályásának?

Véget érhet a spanyol labdarúgás egyik legrégebb óta húzódó fogadási csalási ügye, perújrafelvételt kértek ugyanis egy 2011-es La Liga-meccs végeredményének befolyásolásával kapcsolatban – írja a Marca.

Fogadási csalás: „Egész nap sportolhattunk, medencében fürödhettünk”

A nemzetközi fogadási csalási ügy egyik fő vádlottja, L. Mátyás az FC Barcelona korábbi elnökével, Sandro Rosell-lel ült és focizott együtt egy spanyolországi börtönben – írta meg a Bors.

Tenisz: az ukránok sztárja kiakadt a fogadási csalás kapcsán

A Rafael Nadal elleni US Open-nyolcaddöntőre készülő Alekszandr Dolgopolovot alaposan felbosszantották a New York-i sajtótájékoztatón – a teniszezőt fogadási csalással kapcsolatos ügyéről kérdezték.

Fogadási csalás: őrizetbe vették a magyar fő vádlottat

A magyar után spanyol fogdába került L. Mátyás, a nemzetközi fogadási csalási ügy egyik fő vádlottja.