Vb 2026: javarészt NFL-stadionokban rendezik a tornát

Javarészt az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) stadionjaiban kerül sor a 2026-os labdarúgó-világbajnokságra, amelynek az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó ad otthont.

Vb 2026: a közös amerikai pályázat nyert – hivatalos

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) szerdai, moszkvai kongresszusán bejelentette, hogy az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió ad otthont a 2026-os világbajnokságnak. Ez lesz az első olyan torna, amelyet három ország rendez közösen.

FIFA: mindkét 2026-os vb-pályázat szavazható, egyelőre nem bővül a mezőny

A 2026-os világbajnoki rendezésre benyújtott mindkét pályázat átment az „utolsó rostán”, így szerdán mindkettőre lehet szavazni a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) kongresszusán, melyen viszont nem fognak dönteni a 2022-es vb mezőnyének bővítéséről.

Vb 2026: a FIFA szerint a közös amerikai pályázat a jobb

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) technikai bizottságának értékelése szerint a 2026-os világbajnokság rendezésére beérkezett két pályázat közül az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó közös kandidálása jobb, mint Marokkóé.

MLSZ: budapesti konferencia a 2026-os vb jegyében

Minden idők legnagyobb eseményére készül a nemzetközi labdarúgás, hiszen a 2026-os világbajnokságon már 48 csapat részvételét tervezi a FIFA. A hatalmas torna rendezésére pályázókat Budapestre hívta az MLSZ vezetősége – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.

Vb 2026: Budapesten ismertették elképzeléseiket a pályázók

Budapesten ismertették terveiket, elképzeléseiket a 2026-as labdarúgó-világbajnokságra pályázó országok képviselői.

Vb 2026: rekord nagyságú bevételt ígérnek az amerikaiak

Minden korábbi világbajnokságnál nagyobb profitot termelne a Nemzetközi Labdarúgó-szövetségnek (FIFA) a 2026-os torna, ha az Egyesült Államok, Kanada, Mexikó alkotta CONCACAF-trió kapná meg a rendezés jogát – jelentette ki kedden Carlos Cordeiro, az Egyesült Államok labdarúgó-szövetségének első embere. Az USA egyúttal arról is biztosította a FIFA-t, hogy nem lesznek beutazási korlátozások a vb ideje alatt.

Vb 2026: a marokkóiak semlegességet kérnek a FIFA elnökétől

A 2026-os labdarúgó-világbajnokság marokkói pályázatának elnöke, Mulaj Hafid Elalami arra kérte a nemzetközi szövetség, a FIFA elnökét, Gianni Infantinót, hogy tisztességesen játszva maradjon semleges a vb-rendezés elnyeréséről döntő júniusi, nyílt szavazáson.

Vb 2026: „Korrekt, objektív és átlátható a pályázati eljárás”

Korrektnek, objektívnek és átláthatónak nevezte a 2026-os világbajnokság pályázati folyamatát Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöke.

Vb 2026: az amerikai nagyvárosok nem isznak a mérges kehelyből

Az Egyesült Államok, Kanada és Mexikói közösen pályázik a 2026-as labdarúgó-világbajnokság megrendezésére, múlt pénteken le is adták a kandidátus hivatalos anyagát a nemzetközi szövetségnél (FIFA). Huszonhárom város került fel a lehetséges házigazdák listájára, de a korábban tervezetthez képest több nagyváros is visszalépett.

Vb 2026: észak-afrikai ország pályázik a rendezésre

Az észak-afrikai Marokkó szövetsége pénteken jelezte, hogy benyújtotta pályázatát a 2026-os labdarúgó-világbajnokság rendezésére.

Vb 2026: Chile más országgal közösen kandidálna

Chile pályázni szeretne a 2026-os labdarúgó-világbajnokság rendezésére, ehhez pedig társakat keres a dél-amerikai kontinensen.

Vb 2026: a tervezettnél két évvel korábban döntenek a helyszínről

A tervezettnél két évvel korábban, már jövőre döntés születik a 2026-os labdarúgó-világbajnokság helyszínéről.

Vb 2026: nem zárják le korábban a kandidálást

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem gyorsítja fel a 2026-os világbajnokság helyszínének kijelölési procedúráját.

Vb 2026: a mexikóiak máris kritizálják a közös pályázatot

Mexikóban máris kritikával illetik az Egyesült Államokkal és Kanadával közös 2026-os labdarúgó-világbajnoki pályázatot. A három ország sportági szövetségének képviselői hétfőn jelentették be szándékukat.

Vb 2026: közösen pályázik Mexikó, Kanada és az USA

Hétfőn sajtótájékoztatón jelentették be, amiről korábban már hírt adtunk: az Egyesült Államok, Mexikó és Kanada közösen pályázik a 2026-os labdarúgó-világbajnokság rendezésére.

Vb 2026: közösen pályázna az USA, Kanada és Mexikó

Közösen pályázna a 2026-os labdarúgó-világbajnokság rendezésére az Egyesült Államok, Kanada és Mexikó – árulta el Victor Montagliani, az Észak- és Közép-Amerikai, valamint karibi országok szövetségeit tömörítő szervezet (CONCACAF) elnöke.

Foci-vb: az európai klubokat tömörítő szervezet ellenzi a létszámelést

Az európai labdarúgóklubokat tömörítő szervezet (ECA) ellenzi a világbajnokság létszámának emelését.

Vb 2026: máris eldőlt, hol rendezik meg a tornát?

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteken jelezte, az európai országok csak tartalékként pályázhatnak a 2026-os világbajnokság rendezésére.

Anglia: Blatter távozásától függ a 2026-os vb-pályázat

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke, Greg Dyke szerint szervezete megfontolja a 2026-os világbajnokság megrendezésére történő kandidálás lehetőségét. Dyke ugyanakkor azt is hozzátette, minden attól függ, Sepp Blatter hivatalban marad-e a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) élén.


HIRDETÉS