Eb 2020: München marad rendező város – hivatalos

Szerdán a müncheni városi közgyűlés döntött, az Allianz Arénában úgy is rendeznek mérkőzéseket, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságot egy évvel elhalasztották.

Bolgár–magyar: hosszabbított a rivális kapitánya – sajtóhír

A bolgár labdarúgással kapcsolatban jól értesült Metodi Sumanov a Twitteren arról számolt be, hogy a helyi szövetség szerződést hosszabbított Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitánnyal.

Eb 2020: Mancini szerint a torna halasztása előnyükre válhat

Az olasz labdarúgó-válogatottat irányító Roberto Mancini szerint az Európa-bajnokság jövő nyárra halasztása kedvező lehet csapata számára.  

Spanyolország: „Megleptek Ramos vezetői és személyes képességei”

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerően beszélt csapatkapitányáról, a Real Madridot erősítő Sergio Ramosról, beszélt a 2021-re eltolt Európa-bajnokságról és a spanyol-mali kettős állampolgár Adama Traoréról is.

Eb 2020: a halasztás ellenére nem változik a torna neve – vagy mégis?

UEFA EURO 2020 marad a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos elnevezése annak ellenére, hogy a tornát a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották el. De aztán lehet, hogy mégsem…

Eb 2021: Teljesen észszerű döntést hoztak – Gera Zoltán

Az UEFA 2021-re halasztotta a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot; a magyar 21 éven aluli válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán tisztában van vele, hogy ez a döntés a magyar-szlovén közös rendezésű, jövő évi korosztályos Eb-t is befolyásolja.

Koronavírus: súlyos állapotban a volt Real-elnök – a keddi események

Az elmúlt napokhoz hasonlóan kedden is folytattuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte. A nap a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság szempontjából is jelentős volt: a válságértékezlet eredményeként 2021-re halasztották a tornát.

Eb 2020: Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak

Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.

Serie A: így fejezhetik be a bajnoki idényt – sajtóhír

A legvalószínűbb forgatókönyv a Serie A június 30-ig történő befejezésére, hogy az olasz élvonal küzdelmei május 2-án kezdődnek újra, kilenc hétvégi és három hétközi forduló mellett – számolt be olasz lapokra hivatkozva a Football Italia.

Koronavírus: az Eb halasztását kéri az olasz szövetség

A koronavírus-járvány miatt a nyári Európa-bajnokság halasztását kéri az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az olasz szövetség (FIGC), abban a reményben, hogy így be tudják fejezni a jelenleg szünetelő bajnoki idényt.

Eb 2020: a német szurkolók fele 2021-re halasztaná a tornát

A német szurkolók fele a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztaná az idei labdarúgó Európa-bajnokságot.

Bolgár–magyar: jelen állás szerint lesz meccs Bulgáriában!

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint zárt kapuk mögött, újságírók nélkül rendezik meg március 26-án a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt.

Koronavírus: törölték a címvédő portugálok katari felkészülési tornáját

A koronavírus-járvány miatt törölték a Katarba tervezett felkészülési labdarúgótornát, amelyen az Európa-bajnoki címvédő portugál és a vb-ezüstérmes horvát válogatott is részt vett volna.

Eb 2020: több szövetség a torna elhalasztását kérte – sajtóhír

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) cáfolta a nyári Európa-bajnokság elhalasztásával kapcsolatos sajtóhíreket. Ugyanakkor a Tuttosport információi szerint több európai szakszövetség is azzal a kéréssel fordult az UEFA-hoz, hogy legalább egy évvel tolja el az Eb megrendezését a koronavírus terjedése miatt.

Válogatott: „Rossi január eleje óta itt tartózkodik, egészséges”

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya hétfőn a közösségi oldalán üzent az érte aggódóknak, most pedig az MLSZ jelezte, az olasz kapitány Magyarországon tartózkodik, és nincs semmi problémája.

Koronavírus: „Nehéz a helyzet” – Marco Rossi Facebookon üzent

Marco Rossi, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a közösségi oldalán üzent az érte aggódóknak.

Bolgár–magyar: törli a szurkolói járatait a Wizz Air

Törli a Bulgária–Magyarország labdarúgó Európa-bajnoki pótselejtezőre meghirdetett szófiai szurkolói járatait a Wizz Air.

Válogatott: Az a célunk, hogy ott legyünk az Eb-n – Szalai

Szalai Ádám volt Benjamin Wüst vendége vasárnap az ARD SWR Sport című műsorában. A Bundesligában szereplő Mainz támadója a koronavírusról, Dietmar Hoppról, a Mainzról és a közelgő Európa-bajnokságról is beszélt.

Eb 2020: 26 légiós kapott meghívót a románoknál

Huszonhat külföldön játszó román labdarúgónak küldött válogatott meghívót az Európa-bajnoki pótselejtezőkre Mirel Radoi szövetségi kapitány. Az első mérkőzésére készülő, november végén kinevezett szakvezető az esetlegesen közbejövő sérülésekkel indokolta a magas számot, és a válogatott Liga 1-ből érkező játékosait meg sem nevezte.

Bolgár–magyar: továbbra sincs sok esély Willi Orbán játékára

Willi Orbán, a magyar labdarúgó-válogatott kulcsjátékosa vélhetően nem léphet pályára a Bulgária–Magyarország Eb-pótselejtezőn.