?>
Eb 2020: az UEFA elnöke nézőket is remél a tornán

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) elnöke szerint lehetnek majd nézők a jövő nyárra halasztott Európa-bajnokságon.

Mindig hatost dobtunk Bulgáriában, Izland ellen biztosan több kell

A magyar labdarúgó-válogatott novemberben hazai pályán Izlanddal csap össze azért, hogy kijusson a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra, mivel Szófiában 3–1-re legyőzte Bulgáriát, az északiak pedig Reykjavíkban múlták felül 2–1-re a románokat. Marco Rossi csapata egy lépésre van attól, hogy hazai környezetben (is) játszhasson egy nagy tornán, ehhez azonban biztosan javulásra lesz szüksége a Bulgáriában látottakhoz képest, ami remélhetőleg eredményességgel párosul.

Hidegkuti és utána a nullázások: 63 év után nyerhetünk Bulgáriában

Kulcsfontosságú mérkőzésre készül a magyar labdarúgó-válogatott: október 8-án, csütörtökön 20.45-kor a szófiai Vaszil Levszki Stadionban lép pályára Bulgária ellen Európa-bajnoki pótselejtezőn. Nemzeti csapatunk mérlege Bulgária ellen pozitív, ám 1957 óta nem tudott idegenbeli győzelmet aratni a bolgárok felett, s gólt sem szerzett legutóbbi négy találkozóján.

Bolgár–magyar: Bátor focit akarunk játszani – Nikolics Nemanja

Nikolics Nemanja, a Mol Fehérvár FC támadója most is optimistán várja az év egyik legfontosabb meccsét, és abban reménykedik, hogy a törökök ellen mutatott formában küzd a csapat.

Eb 2020: zárt kapus meccsektől tart a németek legendája

Oliver Bierhoff, a német labdarúgó-válogatott menedzsere attól tart, hogy számos mérkőzést zárt kapuk mögött kell lejátszani a jövő nyárra halasztott, részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságon a koronavírus-járvány miatt.

Légiósok: bajnoki cím, kupagyőzelem és Eb-szereplés Lang vágya

Lang Ádám bajnoki címet és kupagyőzelmet szeretne aratni együttesével, a ciprusi Omoniával, a magyar válogatottal pedig kvalifikálná magát a 2021-re halasztott Európa-bajnokságra – derült ki a klubnak adott videointerjújából. 

Eb 2020: München marad rendező város – hivatalos

Szerdán a müncheni városi közgyűlés döntött, az Allianz Arénában úgy is rendeznek mérkőzéseket, hogy a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokságot egy évvel elhalasztották.

Bolgár–magyar: hosszabbított a rivális kapitánya – sajtóhír

A bolgár labdarúgással kapcsolatban jól értesült Metodi Sumanov a Twitteren arról számolt be, hogy a helyi szövetség szerződést hosszabbított Georgi Dermendzsiev szövetségi kapitánnyal.

Eb 2020: Mancini szerint a torna halasztása előnyükre válhat

Az olasz labdarúgó-válogatottat irányító Roberto Mancini szerint az Európa-bajnokság jövő nyárra halasztása kedvező lehet csapata számára.  

Spanyolország: „Megleptek Ramos vezetői és személyes képességei”

A spanyol labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya elismerően beszélt csapatkapitányáról, a Real Madridot erősítő Sergio Ramosról, beszélt a 2021-re eltolt Európa-bajnokságról és a spanyol-mali kettős állampolgár Adama Traoréról is.

Eb 2020: a halasztás ellenére nem változik a torna neve – vagy mégis?

UEFA EURO 2020 marad a labdarúgó Európa-bajnokság hivatalos elnevezése annak ellenére, hogy a tornát a koronavírus-járvány miatt jövő nyárra halasztották el. De aztán lehet, hogy mégsem…

Eb 2021: Teljesen észszerű döntést hoztak – Gera Zoltán

Az UEFA 2021-re halasztotta a nyári labdarúgó Európa-bajnokságot; a magyar 21 éven aluli válogatott szövetségi edzőjeként dolgozó Gera Zoltán tisztában van vele, hogy ez a döntés a magyar-szlovén közös rendezésű, jövő évi korosztályos Eb-t is befolyásolja.

Koronavírus: súlyos állapotban a volt Real-elnök – a keddi események

Az elmúlt napokhoz hasonlóan kedden is folytattuk élő hírfolyamunkat: a koronavírus-járvány terjedése miatt sorra maradnak el a sportesemények, rendelik el a zárt kapus mérkőzéseket világszerte. A nap a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság szempontjából is jelentős volt: a válságértékezlet eredményeként 2021-re halasztották a tornát.

Eb 2020: Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak

Oroszország felajánlotta a segítségét az UEFA-nak a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság kapcsán.

Serie A: így fejezhetik be a bajnoki idényt – sajtóhír

A legvalószínűbb forgatókönyv a Serie A június 30-ig történő befejezésére, hogy az olasz élvonal küzdelmei május 2-án kezdődnek újra, kilenc hétvégi és három hétközi forduló mellett – számolt be olasz lapokra hivatkozva a Football Italia.

Koronavírus: az Eb halasztását kéri az olasz szövetség

A koronavírus-járvány miatt a nyári Európa-bajnokság halasztását kéri az Európai Labdarúgó-szövetségtől (UEFA) az olasz szövetség (FIGC), abban a reményben, hogy így be tudják fejezni a jelenleg szünetelő bajnoki idényt.

Eb 2020: a német szurkolók fele 2021-re halasztaná a tornát

A német szurkolók fele a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztaná az idei labdarúgó Európa-bajnokságot.

Bolgár–magyar: jelen állás szerint lesz meccs Bulgáriában!

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint zárt kapuk mögött, újságírók nélkül rendezik meg március 26-án a Bulgária–Magyarország Európa-bajnoki pótselejtezőt.

Koronavírus: törölték a címvédő portugálok katari felkészülési tornáját

A koronavírus-járvány miatt törölték a Katarba tervezett felkészülési labdarúgótornát, amelyen az Európa-bajnoki címvédő portugál és a vb-ezüstérmes horvát válogatott is részt vett volna.

Eb 2020: több szövetség a torna elhalasztását kérte – sajtóhír

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) cáfolta a nyári Európa-bajnokság elhalasztásával kapcsolatos sajtóhíreket. Ugyanakkor a Tuttosport információi szerint több európai szakszövetség is azzal a kéréssel fordult az UEFA-hoz, hogy legalább egy évvel tolja el az Eb megrendezését a koronavírus terjedése miatt.