Koronavírus: április 30-ig felfüggesztették a Premier League-et!

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA), a Premier League, az Angol Futball-liga (EFL), a Profi Labdarúgók Szövetsége (PFA) és a Ligamenedzserek (LMA) közösen úgy határozott, hogy az angol élvonal küzdelmeit április 30-ig felfüggesztik.

Bundesliga: április elejéig felfüggesztették a bajnokságot

A Német Labdarúgóliga (DFL) megerősítette, a Bundesliga és a Bundesliga 2. mérkőzéseit április 2-ig felfüggesztették a koronavírus-járvány miatt.

Koronavírus: felfüggesztették a brazil bajnokságok nagy részét

A Brazil Labdarúgó-szövetség (CBF) a koronavírus-járvány miatt vasárnap felfüggesztette az ellenőrzése alatt álló összes versenysorozatot.

Atlétika: tiltott trénerrel edzettek, öt oroszt felfüggesztettek

Öt orosz gyaloglót felfüggesztett a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), mert egy eltiltott trénerrel edzőtáboroztak.

Görögország: felfüggesztették az élvonalbeli futballbajnokságot

Letartóztatási parancsot adtak ki Ivan Szavvidisz, a PAOK Szaloniki futballklub tulajdonosa ellen, aki vasárnap pisztollyal ment be a pályára az AEK Athén elleni bajnokin. A sportminiszter helyettese felfüggesztette a bajnokságot, a belügyminiszter provokációról beszélt.

Serie A: felfüggesztést kapott születésnapjára a futballista

Doppingvétség miatt határozatlan időre felfüggesztették Joao Pedro játékjogát. Az olasz élvonalban (Serie A) szereplő Cagliari brazil futballistája éppen ma ünnepli a 26. születésnapját.

Liverpool: Sakho ebben az idényben már nem léphet pályára

Az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) doppingvétség miatt ideiglenesen 30 napra felfüggesztette Mamadou Sakho játékjogát. A Liverpool francia védője ebben a szezonban már nem állhat klubja rendelkezésére.

La Liga: csütörtökön dönt a bíróság a játékosok sztrájkjáról

A spanyol bíróság csütörtökön dönt a spanyol játékos-szakszervezet (AFE) sztrájkjának törvényességéről. A profi labdarúgóliga (LFP) szerint a munkabeszüntetés szabályellenes, ezenkívül fordulónként 50 millió eurós bevételkieséssel járna, és a bajnokságok végét jelentené. A futballisták bíznak az igazukban.

Spanyolország: Xaviék sztrájkot hirdettek; hétfőn vége a bajnokságnak?

A spanyol játékos-szakszervezet (AFE) csütörtök délutáni sajtótájékoztatóján bejelentette, május 16-án az első és a másodosztály labdarúgói sztrájkba kezdenek.

Spanyolország: Bomba! Felfüggesztik a labdarúgó-küzdelmeket

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) hivatalos honlapján kiadott közleményben tudatta: május tizenhatodikával felfüggeszti az összes országos és helyi küzdelemsorozatot.

FIBA: felfüggesztették a Japán Kosárlabda-szövetség tagságát

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) felfüggesztette a japán szövetség (JBA) tagságát, mivel az ázsiai országban két férfibajnokság zajlik párhuzamosan.

FIFA: felfüggesztették Beckenbauer eltiltását

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) azonnali hatállyal felfüggesztette Franz Beckenbauer június 13-án kiszabott kilencvennapos eltiltását, ennek ellenére a legendás német szakember nem utazik el a brazíliai világbajnokságra.