Vízilabda: két góllal legyőzte az oroszokat a magyar válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott Győrben Világliga- és Európa-kupa-selejtezőn fogadta az oroszokat és szinte végig vezetve aratott 10–8-as győzelmet, amivel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan a csoportja élén zárva kerül az Európa-kupa április elején rendezendő, zágrábi nyolcas döntőjébe.

Férfi vízi-vl: ötméteresekkel nyert a válogatott Drezdában, és továbbjutott

A magyar férfi vízilabda-válogatott a 12–12-re végződő rendes játékidőt követően ötméteresekkel múlta felül Németországot a világliga európai selejtezőjének 4. fordulójában.

Vízilabda: Märcz Tamás keretet hirdetett a németek ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön megnevezte azt a 13 játékost, aki vízbe ugrik majd a keddi, drezdai világliga/Európa-kupa-selejtezőn.

Férfi vízi: tartalékos kerettel készülünk Málta ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a Málta elleni világliga-selejtezőmeccsre – adta hírül a waterpolo.hu.

Férfi vízi: változás az oroszok ellen készülő keretben

A Märcz Tamás irányította magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga európai selejtezőjének második fordulójában kedden az oroszországi Ruzában ugrik medencébe. A keretben egy változás történt: Mezei Tamás helyett Német Toni utazik az összecsapásra – számolt be róla a waterpolo.hu.

Férfi vízilabda: négy változás a magyar keretben

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az Oroszország elleni idegenbeli világliga-selejtezőre (amely egyben Európa-kupa-selejtező) utazó keretet – tájékoztatott a waterpolo.hu. A nemzeti együttes november 13-án Ruzában száll medencébe.

Vízilabda: sorsoltak a női és a férfi világliga selejtezőjére

A nemzetközi szövetség elkészítette a csoportbeosztásokat a vízilabda világliga és az Európa-kupa selejtezőjére, amelyet együtt rendeznek meg.

Vízilabda: Marco Rossi gratulált a magyar válogatottnak

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában. A magyar csapatnak, illetve kapitányának, Märcz Tamásnak a labdarúgó-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya, Marco Rossi gratulált.

Férfi vízilabda-vl: műhiba történt, de nem óvnak a magyarok

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) álláspontja szerint játékvezetői műhiba történt a férfi világliga nyolccsapatos szuperdöntőjének szombati fináléjában – amelyet a magyar válogatott ötméteresekkel elveszített –, ennek ellenére nem óvják meg a mérkőzést.

Vízilabda: a kapitány szerint a román bíró belenyúlt a döntőbe, az óvást fontolgatja

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában. A mérkőzés után Bátori Bence és Märcz Tamás szövetségi kapitány értékelte a mérkőzést, illetve az egész tornát. Utóbbi szerint a román játékvezető belenyúlt a meccsbe, még az óváson is gondolkozik.

Férfi vízi: elbuktuk az ötöscsatát, Montenegró nyerte meg a vl-t

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában.

Vízilabda: Budapesten azért ne fújjanak már ellenünk! – Märcz Tamás

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért. Az NSO Tv stábja a mérkőzés után Zalánki Gergővel és Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgetett, ők a szokatlan bírói felfogásról sem rejtették véka alá a véleményüket.

Férfi vízilabda: kiszenvedte a döntőbe jutást a magyar válogatott

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért.

Férfi vízi-világliga: horvát–ausztrál az ötödik helyért

A horvát és az ausztrál válogatott csap össze az ötödik helyért a Duna Arénában zajló férfi vízilabda-világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében.

Férfi vízi: szétlövéses siker a világbajnok ellen, jöhet az elődöntő

A magyar férfi vízilabda-válogatott 6–6-os rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re legyőzte Horvátországot a világliga budapesti szuperdöntőjének negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.

Férfi vízi: Japán nem jelentett gondot, jöhetnek a horvátok

Minden izgalmat nélkülöző mérkőzésen 14–7-re győzött a magyar férfi vízilabda-válogatott Japán ellen a világliga budapesti szuperdöntőjének harmadik fordulójában, így a csoport második helyén zárt, és Horvátország ellen játszik a negyeddöntőben.

Férfi vízilabda világliga: a dobogó a célja a Märcz-csapatnak

A magyar férfi vízilabda-válogatott gyakorlatilag folyamatosan tornákkal készül a júliusi Európa-bajnokságra: Märcz Tamás szövetségi kapitány együttese ezúttal hazai medencében, a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében szerepel.

Férfi vízi-vl: ellenük küzdenek a mieink a szuperdöntőben

A magyar válogatott mellett Európát Montenegró, Horvátország és rendezőként Oroszország képviseli majd a férfi vízilabda világliga júniusi szuperdöntőjében.

Férfi vízi-vl: iksz a spanyolokkal, megvan a csoportgyőzelem

A Märcz Tamás irányította férfi pólóválogatott a rendes játékidőben 10–10-re végzett Spanyolországgal a világliga utolsó fordulójában, csak ötméteresekkel kapott ki, azaz pontot szerzett, s ezzel megnyerte a  csoportját – számolt be a waterpolo.hu.