Férfi vízi-vl: viharos mérkőzésen, ötösökkel nyert a válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott a rendes játékidőben elért 11–11-es döntetlen után ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot a világliga Belgrádban zajló nyolcas döntőjében. Märcz Tamás együttese ezzel két pontot szerzett, míg a spanyolok egyet kapnak. A találkozót vihar miatt meg kellett szakítani, így összességében több mint két órán át tartott.

Vízilabda: vihar miatt szakadt félbe a mieink meccse, úszik a sajtóközpont

A magyar férfi vízilabda-válogatott világliga-mérkőzést játszik Spanyolország ellen Belgrádban, a legendás Tasmajdan uszodában. A létesítményt elérő hatalmas vihar miatt az összecsapás a harmadik negyed után félbeszakadt. A sajtóközpontban áll a víz, a vihar azonban enyhült, így a mérkőzés 9–8-as spanyol vezetéssel folytatódott.

Férfi vízi-vl: működött a videobíró, de nem segített a mieinknek

A férfi vízilabda-világliga Belgrádban zajló nyolccsapatos szuperdöntőjében teszteli a vizes sportokat tömörítő nemzetközi szövetség, a FINA a videobírót, amely a Kanada–Magyarország mérkőzésen már sikeresen működött is, ugyanakkor nem segíthetett Märcz Tamás csapatának.

Férfi vízi-vl: gyenge kezdés, vereség Kanadától

Az 5–1-es kanadai repülőrajt soknak bizonyult, így a magyar férfi vízilabda-válogatott 10–9-es vereséggel kezdte szereplését a világliga Belgrádban zajló nyolcas döntőjén.

Férfi vízi világliga: történelmi tornára kerül sor Belgrádban

A szerb válogatott Andrija Prlainovics szerint Ausztrália, Spanyolország, Horvátország, Magyarország és Szerbia harcol majd az érmekért a június 17-én kezdődő nyolccsapatos férfi vízilabda világliga szuperdöntőjében.

Férfi vízi: Märcz Tamás kijelölte 15 fős keretét a világligára

Märcz Tamás szövetségi kapitány kihirdette a magyar férfi vízilabda-válogatott 15 fős keretét a belgárdi világliga szuperdöntőjére.

Vízilabda: két góllal legyőzte az oroszokat a magyar válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott Győrben Világliga- és Európa-kupa-selejtezőn fogadta az oroszokat és szinte végig vezetve aratott 10–8-as győzelmet, amivel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan a csoportja élén zárva kerül az Európa-kupa április elején rendezendő, zágrábi nyolcas döntőjébe.

Férfi vízi-vl: ötméteresekkel nyert a válogatott Drezdában, és továbbjutott

A magyar férfi vízilabda-válogatott a 12–12-re végződő rendes játékidőt követően ötméteresekkel múlta felül Németországot a világliga európai selejtezőjének 4. fordulójában.

Vízilabda: Märcz Tamás keretet hirdetett a németek ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön megnevezte azt a 13 játékost, aki vízbe ugrik majd a keddi, drezdai világliga/Európa-kupa-selejtezőn.

Férfi vízi: tartalékos kerettel készülünk Málta ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte 13 fős keretét a Málta elleni világliga-selejtezőmeccsre – adta hírül a waterpolo.hu.

Férfi vízi: változás az oroszok ellen készülő keretben

A Märcz Tamás irányította magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga európai selejtezőjének második fordulójában kedden az oroszországi Ruzában ugrik medencébe. A keretben egy változás történt: Mezei Tamás helyett Német Toni utazik az összecsapásra – számolt be róla a waterpolo.hu.

Férfi vízilabda: négy változás a magyar keretben

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya kijelölte az Oroszország elleni idegenbeli világliga-selejtezőre (amely egyben Európa-kupa-selejtező) utazó keretet – tájékoztatott a waterpolo.hu. A nemzeti együttes november 13-án Ruzában száll medencébe.

Vízilabda: sorsoltak a női és a férfi világliga selejtezőjére

A nemzetközi szövetség elkészítette a csoportbeosztásokat a vízilabda világliga és az Európa-kupa selejtezőjére, amelyet együtt rendeznek meg.

Vízilabda: Marco Rossi gratulált a magyar válogatottnak

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában. A magyar csapatnak, illetve kapitányának, Märcz Tamásnak a labdarúgó-válogatott újdonsült szövetségi kapitánya, Marco Rossi gratulált.

Férfi vízilabda-vl: műhiba történt, de nem óvnak a magyarok

A Magyar Vízilabda-szövetség (MVLSZ) álláspontja szerint játékvezetői műhiba történt a férfi világliga nyolccsapatos szuperdöntőjének szombati fináléjában – amelyet a magyar válogatott ötméteresekkel elveszített –, ennek ellenére nem óvják meg a mérkőzést.

Vízilabda: a kapitány szerint a román bíró belenyúlt a döntőbe, az óvást fontolgatja

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában. A mérkőzés után Bátori Bence és Märcz Tamás szövetségi kapitány értékelte a mérkőzést, illetve az egész tornát. Utóbbi szerint a román játékvezető belenyúlt a meccsbe, még az óváson is gondolkozik.

Férfi vízi: elbuktuk az ötöscsatát, Montenegró nyerte meg a vl-t

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában.

Vízilabda: Budapesten azért ne fújjanak már ellenünk! – Märcz Tamás

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért. Az NSO Tv stábja a mérkőzés után Zalánki Gergővel és Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgetett, ők a szokatlan bírói felfogásról sem rejtették véka alá a véleményüket.

Férfi vízilabda: kiszenvedte a döntőbe jutást a magyar válogatott

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért.