Férfi vízi Ek: Nem dimenzionáljuk túl a sikert – Märcz Tamás

Nagy médiaérdeklődés mellett tartott sajtótájékoztatót az Európa-kupa trófeával hazaérkező férfi vízilabda-válogatott. Varga Dénes csapatkapitány elsősorban annak jelentőségét emelte ki, hogy sorozatban teljesített jól az együttes.

Férfi vízi Ek: „A meccs előtt vesztettem kártyában, és ettől felszívtam magam...”

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese. Lássuk, hogyan értékelték a finálét és a tornát a főszereplők!

Férfi vízi Ek: a magyar válogatott hódította el az Európa-kupát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a házigazda Horvátországot 10–8-ra győzte le a férfi vízilabda Európa-kupa döntőjében.

Férfi vízi Ek: a horvátokat is legyőztük, aranyérmes a Märcz-csapat

A magyar férfi vízilabda-válogatott nyerte meg a férfi vízilabda Európa-kupát, mivel a zágrábi döntőben a házigazda horvátok ellen 10–8-ra nyert Märcz Tamás együttese.

Férfi vízi Ek: a spanyolok nyerték meg a bronzmeccset

Spanyolország végzett a harmadik helyen a férfi vízilabda Európa-kupa zágrábi nyolcas döntőjében, mivel a vasárnapi bronzmérkőzésen 9–7-re legyőzte Olaszországot.

Férfi vízi Ek: az olaszokat is legyőzte, döntős a válogatott!

A magyar férfi vízilabda-válogatott 12–11-re legyőzte Olaszországot a zágrábi Európa-kupa elődöntőjében, így bejutott a vasárnapi, Horvátország elleni fináléba, valamint kvalifikálta magát a világliga nyolcas döntőjére.

Férfi vízi Ek: Märcz szerint az olaszok ellen minden téren fel kell venni a harcot

Könnyed edzéssel hangolt az olaszok elleni Európa-kupa elődöntőre Zágrábban a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely a kapitány szerint a helyén kezeli a montenegróiak legyőzését.

Férfi vízi Ek: Montenegró kipipálva, jöhet az elődöntő

A magyar férfi vízilabda-válogatott legyőzte Montenegrót a zágrábi Európa-kupa negyeddöntőjében, így bejutott a szombati elődöntőbe, amelyben 18.30-tól Olaszország lesz az ellenfele. A szerbek kikaptak a spanyoloktól, amivel eldőlt, a magyar válogatott csak akkor lesz ott a júniusi világligadöntőben, ha dobogón végez az Ek-ban.

Férfi vízi: A víz maradt, minden mást kicseréltek – Nagy Viktor

A magyar férfi vízilabda-válogatott kapusa, Nagy Viktor nagyon várja, hogy lövések garmadájával bombázzák az Európa-kupa-meccseken, és törlesztene Montenegrónak a közelmúlt vereségeiért.

Férfi vízi Ek: megvan a Zágrábba utazó magyar keret

Kihirdette az Európa-kupa hétvégi, Zágrábban rendezendő nyolcas döntőjére utazó magyar férfi vízilabda-válogatott keretét Märcz Tamás szövetségi kapitány.

Vízilabda: két góllal legyőzte az oroszokat a magyar válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott Győrben Világliga- és Európa-kupa-selejtezőn fogadta az oroszokat és szinte végig vezetve aratott 10–8-as győzelmet, amivel az utolsó forduló eredményeitől függetlenül biztosan a csoportja élén zárva kerül az Európa-kupa április elején rendezendő, zágrábi nyolcas döntőjébe.

Vízilabda: Märcz Tamás keretet hirdetett a németek ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya csütörtökön megnevezte azt a 13 játékost, aki vízbe ugrik majd a keddi, drezdai világliga/Európa-kupa-selejtezőn.

Férfi vízi: Zágrábban lesz az Európa-kupa nyolcas döntője

Nem Splitben, hanem Zágrábban rendezik a férfi vízilabda Európa-kupa nyolcas döntőjét.

Férfi vízi Ek: öt másodperc hiányzott az OSC győzelméhez

A férfi vízilabda Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén az OSC szinte végig vezetni tudott, ám izgalmas hajrát követően 9–9-es döntetlenre végzett a spanyol Terrassa otthonában.

Vízilabda: súlyos vereséget szenvedett, 6. lett a magyar válogatott

Súlyos, nyolcgólos vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott a rijekai Európa-kupa 5. helyéért rendezett mérkőzésen: Montenegró végig jobban játszva 15–7-re győzött.

Férfi vízilabda: a magyar válogatott legyőzte a spanyolokat

Az már a találkozó előtt biztossá vált, hogy a csoport első két helye elkelt, így a magyar válogatottnak még ahhoz is pontot kellett szerezni a csoportgyőztes és a horvátok elleni döntőre készülő spanyolok ellen a férfi vízilabda Európa-kupa 3. fordulójában, hogy vasárnap 17.30-tól a torna ötödik helyéért játszhasson Montenegró ellen. Nos, ez végül sikerült, miután nemzeti csapatunk hat góllal jobbnak bizonyult, mint a szombat esti ellenfél.

Vízilabda: esélye sem volt a válogatottnak az olaszok ellen

Sima vereséget szenvedett a magyar férfi vízilabda-válogatott pénteken Olaszországtól a férfi vízilabda Európa-kupa rijekai nyolcas döntőjének csoportmérkőzésén, így két meccs után egy ponttal áll.

Vízilabda: négyszer egyenlítettünk a görögök ellen

Magyarország 9–9-es döntetlent játszott Görögországgal a férfi vízilabda Európa-kupa rijekai nyolcas döntőjének első mérkőzésén.

Vízilabda: Märcz Tamás kijelölte keretét az Ek-döntőre

Kijelölte keretét az Európa-kupa jövő heti nyolcas döntőjére Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Férfi vízi Ek: Rijekában rendezik a nyolcas döntőt

Rijekában rendezik a férfi vízilabda Európa-kupa nyolcas döntőjét.