Férfi vízi vl: könnyed sikerrel indított a magyar válogatott

A magyar férfi vízilabda-válogatott 14–6-ra legyőzte az oroszokat a világliga csoportkörének 1. fordulójában.

Férfi vízi világliga: történelmi tornára kerül sor Belgrádban

A szerb válogatott Andrija Prlainovics szerint Ausztrália, Spanyolország, Horvátország, Magyarország és Szerbia harcol majd az érmekért a június 17-én kezdődő nyolccsapatos férfi vízilabda világliga szuperdöntőjében.

Férfi vízi-vl: megkezdte a felkészülést a magyar csapat

Intenzív felkészülés vár a magyar férfi vízilabda-válogatottra, amely június 18-tól Belgrádban szerepel a világliga nyolcas döntőjében, a torna győztese elsőként indulási jogot nyer a jövő évi olimpiára.

Férfi vízi világliga: Märcz Tamás csapata simán verte Máltát

A magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga csoportkörének hatodik, utolsó fordulójában simán, 24–8-ra legyőzte Málta legjobbjait.

Férfi vízi: változás a keretben, Vogel sem játszhat Málta ellen

Märcz Tamás, a magyar férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya betegség miatt nem számíthat Vogel Somára, az FTC kapusára – számolt be róla a waterpolo.hu.

Vízilabda: a kapitány szerint a román bíró belenyúlt a döntőbe, az óvást fontolgatja

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában. A mérkőzés után Bátori Bence és Märcz Tamás szövetségi kapitány értékelte a mérkőzést, illetve az egész tornát. Utóbbi szerint a román játékvezető belenyúlt a meccsbe, még az óváson is gondolkozik.

Férfi vízi: elbuktuk az ötöscsatát, Montenegró nyerte meg a vl-t

A magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re kikapott Montenegrótól a világliga budapesti szuperdöntőjének fináléjában.

Vízilabda: Budapesten azért ne fújjanak már ellenünk! – Märcz Tamás

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért. Az NSO Tv stábja a mérkőzés után Zalánki Gergővel és Märcz Tamás szövetségi kapitánnyal beszélgetett, ők a szokatlan bírói felfogásról sem rejtették véka alá a véleményüket.

Férfi vízilabda: kiszenvedte a döntőbe jutást a magyar válogatott

Szerdán még könnyed, 14–7-es győzelmet aratott a Japán elleni csoportmérkőzésen a magyar férfi vízilabda-válogatott a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében, a pénteki elődöntőben azonban alaposan meg kellett küzdenie a 11–9-es sikerért.

Férfi vízi: szétlövéses siker a világbajnok ellen, jöhet az elődöntő

A magyar férfi vízilabda-válogatott 6–6-os rendes játékidőt követően ötméteresekkel 4–2-re legyőzte Horvátországot a világliga budapesti szuperdöntőjének negyeddöntőjében, így bejutott a legjobb négy közé.

Férfi vízi: Japán nem jelentett gondot, jöhetnek a horvátok

Minden izgalmat nélkülöző mérkőzésen 14–7-re győzött a magyar férfi vízilabda-válogatott Japán ellen a világliga budapesti szuperdöntőjének harmadik fordulójában, így a csoport második helyén zárt, és Horvátország ellen játszik a negyeddöntőben.

Férfi vízi-vl: változás – Budapesten lesz a szuperdöntő!

A férfi vízilabda-világliga nyolcas döntőjét – amelyben a magyar válogatott is érdekelt – június 18–23. között a budapesti Duna Arénában rendezik meg – számolt be róla a hazai szövetség hivatalos oldala.

Férfi vízi: magabiztos spanyol siker a világligában

A spanyol férfi vízilabda-válogatott magabiztos győzelmet aratott kedden Dordrechtben, a hollandok vendégeként a világliga magyar érdekeltségű csoportjának negyedik fordulójában.

Férfi vízilabda-világliga: szoros meccsen nyertek a mieink a spanyolok ellen

A magyar férfi vízilabda-válogatott Hódmezővásárhelyen 9–8-ra legyőzte Spanyolországot a világliga harmadik fordulójában.

Férfi vízi: hétgólos magyar rajt, Romániának esélye sem volt

A fiatal kerettel felálló magyar férfi vízilabda-válogatott Nagyváradon nyolc góllal nyert a házigazda román együttes ellen a világliga európai selejtezőjének ötödik fordulójában. A mieink a negyedik győzelmüket aratták.

Férfi vízi-vl: a brazilok héttel győzték le a horvátokat

Meglepetés a férfi vízilabda világliga nyolccsapatos szuperdöntőjének első fordulójában: a jövőre olimpiai házigazda brazil válogatott hét góllal nyert az olimpiai címvédő horvátok ellen.

Férfi vízi: sima magyar siker a vl-szuperdöntő nyitányán

Magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a világliga nyolccsapatos szuperdöntőjében a magyar férfi vízilabda-válogatott, amely tíz góllal verte Kína legjobbjait az olaszországi Bergamóban. A torna első helye riói olimpiai részvételt ér.

Férfi vízi-vl: 5-0-s harmadik negyeddel sokkoltuk Romániát

A férfi vízilabda-világliga selejtezőjének európai zónájában a magyar válogatott Miskolcon tíz góllal nyert a tartalékos felállásban játszó Románia ellen.

Férfi vízi-világliga: a 2. félidővel nyomtuk le Szlovákiát

A férfi vízilabda-világligában az európai zóna csoportkörének első fordulójában a magyar válogatott hétgólos győzelmet aratott Debrecenben a magát sokáig jól tartó, ám a nagyszünet után fokozatos elfáradó Szlovákia ellen.