Vízi Eb: Nehéz mit mondani, régóta vártam erre a pillanatra – Erdélyi

Mint arról beszámoltunk, a magyar férfi vízilabda-válogatott 9–9-es rendes játékidő után ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot az Európa-bajnokság döntőjében Budapesten. Így értékeltek a magyar játékosok a győztes finálé után!

Férfi vízi Eb: a horvátok simán megverték a görögöket

Utolsóként Horvátország jutott be a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben 14–10-re legyőzte a görög válogatottat.

Férfi vízi Eb: a spanyolok kiejtették a szerbeket, és elődöntősök

Montenegró után Spanyolország is bejutott a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben 6–6-os rendes játékidő után ötméteresekkel legyőzte a szerbeket.

Férfi vízi Eb: Montenegró az olaszok legyőzésével elődöntős

Montenegró bejutott a legjobb négy közé a Duna Arénában zajló vízilabda Európa-bajnokságon, miután a negyeddöntőben 10–8-ra legyőzte Olaszország legjobbjait. Amennyiben Märcz Tamás együttese nyer az oroszok ellen, Montenegróval csaphat össze az elődöntőben.

Férfi vízilabda Eb: nem volt sima, de az oroszokkal játszunk

Oroszországgal játszik a szerdai negyeddöntőben a magyar válogatott a Duna Arénában zajló férfi vízilabda Európa-bajnokságon, az oroszok ugyanis hétfőn a vártnál nehezebben, de legyőzték Grúziát. A nyolcaddöntőben szereplő csapatok közül elsőként Montenegró jutott be a negyeddöntőbe, mivel simán megverte Törökországot. Spanyolország kicsit nehezebben, de nagyobb izgalom nélkül lépett túl a németeken. A nap utolsó mérkőzésén Görögország Romániát múlta felül.

Férfi vízi Eb: videó alapján kapott eltiltást az olasz játékos

Egy mérkőzésre szóló eltiltást kapott Stefano Luongo, a Duna Arénában zajló Európa-bajnokságon szereplő világbajnok olasz férfi vízilabda-válogatott játékosa.

Szavazás: hogyan szerepel az Eb-n a férfi vízilabda-válogatott?

Hogyan szerepel a budapesti Európa-bajnokságon a férfi vízilabda-válogatott? Szavazzon!

Vízi Eb: Meg szeretnénk nyerni a tornát – Varga Dénes

Märcz Tamás és Bíró Attila is elégedett: a két szövetségi kapitány úgy érzi, megfelelően felkészültek a vasárnap kezdődő vízilabda Európa-bajnokságra. Az eseményt felvezető sajtótájékoztatón Varga Dénes és Keszthelyi Rita is arról beszélt: szeretnék megnyerni a tornát.

Férfi vízi Eb: „Egy karácsonyt el lehet engedni azért, hogy elérjük a célunkat”

Amíg ezek a napok a legtöbb családban már a karácsonyi készülődésről, favásárlásról és díszítésről szólnak, addig jó néhány sportolónál nincs ez így. Például a vízilabdázóknál sem, akik a január 12-én kezdődő budapesti Európa-bajnokságra készülnek gőzerővel. Az NSO Tv arról faggatta őket: hogyan néz ki az idei karácsonyuk, mennyit lehetnek a szeretteikkel, mennyire kell odafigyelniük az étkezésre?

Férfi vízi Eb: Készen áll a kihívásokra a válogatott – Märcz

A szövetségi kapitány szerint a magyar férfi vízilabda-válogatott szereti a kihívásokat, és készen is áll arra, hogy megfeleljen ezeknek a januárban Budapesten sorra kerülő olimpiai kvalifikációs Európa-bajnokságon.

Férfi vízi: Magasan van a léc – Molnár Tamás az Eb-rendezésről

A budapesti Európa-bajnokság sportigazgatója nagy érdeklődést és kvótaszerzést vár a januári eseményen.

Férfi vízi Eb: Märcz Tamás 17 fős keretet hirdetett

Märcz Tamás, a férfi vízilabda-válogatott szövetségi kapitánya az idő rövidsége miatt a megszokottnál kicsit szűkebb keretet hirdetett az Európa-bajnokságra, hiszen úgymond gyorsabban kell haladni a cél felé. A csapat napi két edzéssel készül majd a Duna Arénában, s január 3. és 5. között egy olaszországi tornán vesz részt – adta hírül a waterpolo.hu.

Vízilabda Eb: elkészítették a selejtezők csoportbeosztását

Elkészítették a 2020-as budapesti vízilabda Európa-bajnokság selejtezőinek csoportbeosztását. Az európai szövetség (LEN) tájékoztatása szerint a férfi Bajnokok Ligája nyolcas döntőjének helyszínén, Hannoverben bejelentették azt is: melyik csapatok kezdenek otthon a női párosmérkőzéseken, amelyekre ugyancsak októberben kerül sor.

Férfi vízi Eb: Nem szeretném átélni többször! – Nagy Viktor

A jelenlegi keret nyolcvan-száz százaléka a következő években is tagja lesz a csapatnak, a játékosok nem lettek hirtelen annyira rosszak, de a barcelonai Európa-bajnokságon valami nem stimmelt, nyilatkozta Nagy Viktor, a csapat világbajnok kapusa.

Férfi vízi Eb: Nagy Viktor kapta a legjobb osztályzatot

Arra kértük a Nemzeti Sport Online olvasóit, hogy értékeljék a magyar férfi vízilabda-válogatott Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményét. A 8. helyen végző együttesből Nagy Viktor kapta messze a legjobb osztályzatot (4.52), mögötte másik kapusunk, Vogel Soma, illetve Vámos Márton végzett. Köszönjük a szavazatokat!

Férfi vízi Eb: fantasztikus finálé, Szerbia az aranyérmes

Elképesztően izgalmas és színvonalas döntőben, a 7–7-es rendes játékidőt követően Szerbia férfiválogatottja ötméteresekkel legyőzte Spanyolországot, így megnyerte a barcelonai Európa-bajnokságot – sorozatban negyedszer győzött az Eb-n.

Férfi vízi Eb: Horvátország az első negyedben eldöntötte a bronzmeccset

A világbajnok Horvátország végigvitte az első negyedben összegyűjtött előnyt, így 10–8-ra legyőzte Olaszországot, és megszerezte a bronzérmet a barcelonai férfi vízilabda Európa-bajnokságon.

Férfi vízilabda Eb: Görögország szerezte meg az ötödik helyet

A görög férfi vízilabda-válogatott végzett az ötödik helyen a Barcelonában zajló Európa-bajnokságon, miután szombaton 8–6-ra legyőzte az előző kontinenstornán ezüstérmes Montenegrót.