Férfi kosár: Ennek a csapatnak példátlan a hozzáállása – Ivkovics

Nem sikerült kijutnia a világbajnokságra a magyar férfiválogatottnak, de Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány úgy érzi, csapata elérte teljesítőképessége határát.

Férfi kosár vb-sel.: kikaptunk az olaszoktól, nem juthatunk tovább

A világbajnoki selejtezősorozatban pénteken játszott a legrosszabbul a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely olaszországi súlyos vereségével lemarad a kínai vb-ről.

Férfi kosár vb-sel.: a feladat adva van, nem szabad megijedni

Péntek este világbajnoki reményeit szeretné tovább éltetni a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek legalább hét ponttal kellene nyernie Olaszországban.

Férfi kosár vb-sel.: sorsdöntő meccs – fegyverük a belelkesedés

Megérkezett Varesébe, a pénteki világbajnoki selejtező helyszínére a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely igyekezett a lehető legjobban felkészülni a sorsdöntő mérkőzésre, és alaposan megismerkedett a házigazda olaszok erősségeivel, gyengéivel.

Férfi kosár vb-sel.: „Minket nem azért szeretnek, mert a világ legjobb csapata vagyunk...”

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hazai pályán hosszabbítás után 91–86-ra legyőzte Hollandiát világbajnoki selejtezőn. A találkozó után Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány mellett Vojvoda Dáviddal és Eilingsfeld Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kosár vb-sel.: hosszabbításban győztük le Hollandiát

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hazai pályán hosszabbítás után 91–86-ra legyőzte Hollandiát világbajnoki selejtezőn.

Férfi kosár: Kicsik vagyunk még ahhoz, hogy kijussunk a vb-re – Ivkovics

Nem sikerült a győzelem a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak a horvátok elleni világbajnoki selejtezőn. Az Eszéken játszott mérkőzésen a mieink 74–69-es verességet szenvedtek, amely után Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, Keller Ákos, valamint Váradi Benedek értékelt az NSO Tv-nek. 

Férfi kosár vb-sel.: kicsit kalandosan, de megérkeztek a mienk

Kicsit kalandosan, de odaértek a horvátországi világbajnoki selejtező helyszínére a mieink – szinte megjósolhatatlan, ki győz majd csütörtökön.

Férfi kosárlabda: Ivkovics keretet hirdetett a vb-selejtezőre

November 29-én Horvátországban, míg december 2-án Budapesten, a Tüskecsarnokban játszik világbajnoki selejtező mérkőzést a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek kapitánya, Ivkovics Sztojan keretet hirdetett.

Férfi kosár: „Vojvoda Euroliga-szinten van, de a fiatalok is közel járnak már hozzá”

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A meccs legjobbja, Vojvoda Dávid, valamint Ivkovics Sztojan is értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kosár: „Az a térdes nagyon betalált, de magas a fájdalomküszöböm, kibírom”

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A találkozón sérülten játszó Eilingsfeld János és Golomán György értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kosár vb-sel.: az olaszok a hajrában kerekedtek fölénk

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában.

Férfi kosár vb-sel.: tizenöt pontos magyar győzelem Hollandiában

A magyar férfi kosárlabda-válogatott idegenben 15 ponttal legyőzte Hollandiát a világbajnoki selejtező J-csoportjának első mérkőzésén.

Férfi kosár: így hangolt a magyar válogatott a vb-selejtezőre

Fegyelmezett, mintegy másfél órás edzést vezényelt pénteken délelőtt Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak. A mieink már az esti, Hollandia elleni idegenbeli vb-selejtező helyszínén gyakoroltak.

Hollandiában kezdődik meg a harc a világbajnokságért

Pénteken elkezdi a világbajnoki selejtező második csoportkörét a magyar férfiválogatott – a nehézségek nem kerülték el Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány keretét.

Férfi kosár: vereség Szerbiától a felkészülési mérkőzésen

A világbajnoki selejtezőkre készülő magyar férfi kosárlabda-válogatott zárt kapus mérkőzésen 99–43-ra kikapott Szerbiában. Alekszandar Djordjevics legénysége profi hozzáállással, szinte egy pillanatra sem lankadva múlta felül a mieinket, akiknél két 18 éves játékos is bemutatkozott.   

Férfi kosár: Allen Rosco nem játszhat a vb-selejtezőkön

Egyik meghatározó játékosát nélkülöznie kell Ivkovics Sztojannak a Hollandia és az Olaszország elleni tétmérkőzéseken. Válogatottunk este az olimpiai és Európa-bajnoki ezüstérmes Szerbiával találkozik Belgrádban.