Ivkovics: A külföldi kollégák respektálják a magyar kosárlabdát

Ivkovics Sztojan, a magyar férfi kosárlabda-válogatott szövetségi kapitánya a nyári tornákon sokkal jobb  eredményeket „kapott” a csapattól, mint amilyenekre számított, és úgy gondolja, együttese tiszta, de kemény játékot mutat be.

Férfi kosár: a mieink legyőzték a vb-résztvevő lengyeleket

Helyenként látványos játékkal, a hajrát kontroll alatt tartva 80–75-re legyőzte a világbajnoki résztvevő Lengyelországot a remek magyar válogatott a Hamburgban zajló férfi felkészülési kosárlabdatorna szombati játéknapján.

Férfi kosár: megnyertünk egy negyedet, de 24-gyel kikaptunk

Idénybeli első felkészülési mérkőzésén 24 ponttal kikapott a közelgő világbajnokságon éremesélyes Görögországtól a magyar férfi kosárlabda-válogatott pénteken Krétán.

Férfi kosár: nyári összetartáson a válogatott, Hanga is a keretben

Nyári összetartáson vesz részt keddtől a magyar férfi kosárlabda-válogatott Kecskeméten.

Kosárlabda: nem leszünk társrendezők a 2021-es Eb-n

Magyarország nem rendezhet Európa-bajnoki mérkőzéseket férfi kosárlabdában 2021-ben – erről hétfőn döntött Münchenben a FIBA, amely a hét pályázó ország közül négynek adott jogot arra, hogy házigazda legyen.

Férfi kosár: Ennek a csapatnak példátlan a hozzáállása – Ivkovics

Nem sikerült kijutnia a világbajnokságra a magyar férfiválogatottnak, de Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány úgy érzi, csapata elérte teljesítőképessége határát.

Férfi kosár vb-sel.: kikaptunk az olaszoktól, nem juthatunk tovább

A világbajnoki selejtezősorozatban pénteken játszott a legrosszabbul a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely olaszországi súlyos vereségével lemarad a kínai vb-ről.

Férfi kosár vb-sel.: a feladat adva van, nem szabad megijedni

Péntek este világbajnoki reményeit szeretné tovább éltetni a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek legalább hét ponttal kellene nyernie Olaszországban.

Férfi kosár vb-sel.: sorsdöntő meccs – fegyverük a belelkesedés

Megérkezett Varesébe, a pénteki világbajnoki selejtező helyszínére a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amely igyekezett a lehető legjobban felkészülni a sorsdöntő mérkőzésre, és alaposan megismerkedett a házigazda olaszok erősségeivel, gyengéivel.

Férfi kosár vb-sel.: „Minket nem azért szeretnek, mert a világ legjobb csapata vagyunk...”

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hazai pályán hosszabbítás után 91–86-ra legyőzte Hollandiát világbajnoki selejtezőn. A találkozó után Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány mellett Vojvoda Dáviddal és Eilingsfeld Jánossal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Férfi kosár vb-sel.: hosszabbításban győztük le Hollandiát

A magyar férfi kosárlabda-válogatott hazai pályán hosszabbítás után 91–86-ra legyőzte Hollandiát világbajnoki selejtezőn.

Férfi kosár: Kicsik vagyunk még ahhoz, hogy kijussunk a vb-re – Ivkovics

Nem sikerült a győzelem a magyar férfi kosárlabda-válogatottnak a horvátok elleni világbajnoki selejtezőn. Az Eszéken játszott mérkőzésen a mieink 74–69-es verességet szenvedtek, amely után Ivkovics Sztojan szövetségi kapitány, Keller Ákos, valamint Váradi Benedek értékelt az NSO Tv-nek. 

Férfi kosár vb-sel.: kicsit kalandosan, de megérkeztek a mienk

Kicsit kalandosan, de odaértek a horvátországi világbajnoki selejtező helyszínére a mieink – szinte megjósolhatatlan, ki győz majd csütörtökön.

Férfi kosárlabda: Ivkovics keretet hirdetett a vb-selejtezőre

November 29-én Horvátországban, míg december 2-án Budapesten, a Tüskecsarnokban játszik világbajnoki selejtező mérkőzést a magyar férfi kosárlabda-válogatott, amelynek kapitánya, Ivkovics Sztojan keretet hirdetett.

Férfi kosár: „Vojvoda Euroliga-szinten van, de a fiatalok is közel járnak már hozzá”

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A meccs legjobbja, Vojvoda Dávid, valamint Ivkovics Sztojan is értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kosár: „Az a térdes nagyon betalált, de magas a fájdalomküszöböm, kibírom”

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában. A találkozón sérülten játszó Eilingsfeld János és Golomán György értékelt az NSO Tv kamerája előtt.

Férfi kosár vb-sel.: az olaszok a hajrában kerekedtek fölénk

A hajrát jobban bíró olasz férfi kosárlabda-válogatott 69–63-ra legyőzte Debrecenben a magyar csapatot a világbajnoki selejtezősorozat J-csoportjának 2. fordulójában.