Férfi kosár NB I: éjszakázás miatt súlyos büntetések Sopronban

A férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Soproni KC vezetősége súlyos büntetéseket helyezett kilátásba, mert a csapat néhány játékosa „megfordult a soproni éjszakában” az Oroszlány elleni vesztes mérkőzés előtt.

Férfi kosár NB I: máris inog a kispad néhány edző alatt

Hat forduló után máris inog a kispad néhány edző alatt – ám az is lehet, hogy a klubok játékoscserében látnak megoldást a problémákra.

Férfi kosár NB I: a Falco és a PVSK is veretlen maradt

A címvédő Falco 13 ponttal győzött az Alba Fehérvár otthonában a férfi kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján, ezzel a szombathelyiek továbbra is veretlenek, ahogy a DEAC ellen nyerő PVSK is.

Férfi kosár NB I: Zalaegerszegen győzött a Szolnok

A Szolnok 11 ponttal győzött a Zalaegerszeg vendégeként a férfi kosárlabda NB I csütörtöki játéknapján.

Férfi kosár NB I: súlyos sérülést szenvedett az Alba csapatkapitánya

Bokaszalag-szakadást szenvedett Luka Markovics, a férfi kosárlabda NB I-ben szereplő Alba Fehérvár csapatkapitánya – számolt be róla a klub hivatalos honlapja. A 26 éves játékos a Szeged ellen megnyert bajnokin sérült meg, és várhatóan hónapokat hagy ki, bár további vizsgálatok várnak még rá.

Férfi kosár NB I: a Körmend esélyt sem adott a Szolnoknak

Az eddig hibátlan Egis Körmend hazai pályán fogadta a Szolnoki Olajbányászt a férfi kosárlabda NB I 3. fordulójában. A találkozó lényegében az első negyedben eldőlt, ezután sem tudtak feljebb zárkózni a vendégek.

Férfi kosár NB I: 100 pontot dobott, tízzel nyert a címvédő

A férfi kosárlabda NB I 2. fordulójában a címvédő Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 100–90-re nyert a Naturtex-SZTE-Szedeák otthonában. Szintén a pénteki játéknapon az előző idényben ezüstérmet szerző Egis Körmend nagy csatában 84–80-ra nyert a Sopron vendégeként, míg a Debreceni EAC 15 ponttal jobbnak bizonyult az Oroszlánynál.

Férfi kosár NB I: harc a trónért! Fél tucatnál is több dobogóesélyessel indul az idény

Pénteken a Szolnok–Alba rangadóval rajtol az élvonalbeli férfi kosárlabda-bajnokság, a nyitány megadja az alaphangot az előttünk álló, várhatóan végig kiélezett versenyfutásnak.

FÉRFI KOSÁRLABDA NB I, 2019–2020

A férfi kosárlabda NB I 2019–2020-as menetrendje.

Férfi kosár NB I: legalább a negyeddöntőig szeretne jutni a Sopron

Legalább a múlt évhez hasonló eredményt szeretne elérni az idei férfi kosárlabda NB I-ben a Soproni Kosárlabda Club.

Férfi kosár NB I: új időszámítás kezdődik Szolnokon

Nemcsak az arcok, a stílus is más lesz: dinamikus, pörgős játék jellemzi majd az újjáalakuló Szolnokot.

Férfi kosár NB I: története során másodszor bajnok a Falco!

A Falco nyerte meg a férfi kosárlabda NB I döntőjének harmadik mérkőzését is: a szombathelyi együttes 96–89-re legyőzte a Körmendet, s megszerezte története második bajnoki címét.

Férfi kosár NB I: egyetlen siker kell a Falcónak a bajnoki címhez

A Falco nyerte meg a férfi kosárlabda NB I döntőjének második mérkőzését is: a szombathelyiek 87–77-re felülmúlták a Körmendet, így egyetlen győzelemre van már csak szükségük a bajnoki címhez.

Férfi kosár NB I: Falco-siker a döntő első meccsén

A Falco nyerte meg a férfi kosárlabda NB I döntőjének első mérkőzését: a szombathelyiek a Vas megyei derbin 77–70-re győztek Körmenden, ezzel rögvest elvették ellenfelük pályaelőnyét. Folytatás kedden, Szombathelyen.

Férfi kosár NB I: a Körmend játszik a Falco ellen a döntőben

A Körmend játssza a bajnoki döntőt a Falco ellen a férfi kosárlabda NB I-ben, miután a Pécs elleni elődöntő ötödik összecsapásán 26 ponttal győzött.

Férfi kosár NB I: egy lépésre a Vas megyei házidöntőtől

A Falco Szolnokon, a Körmend Pécsen aratott győzelmével került egy lépésre a bajnoki döntőtől. Közel jár a két csapat ahhoz, hogy a 2007–2008-as idény után másodszor játssza egymással a bajnoki finálét – 11 évvel ezelőtt a Falco nyerte meg eddigi egyetlen bajnoki címét.

Férfi kosár: levegőben az edző – 29 év után újra az élvonalban

Három évtized elteltével a következő idényben ismét élvonalbeli mérkőzéseket rendeznek Oroszlányban, az OSE Lions ugyanis megnyerte a másodosztályt.

Férfi kosár NB I: könnyedén nyert, söprésközelben a Falco

Könnyedén nyert Kecskeméten is a Falco, amely ezzel egy sikerre került a férfi kosárlabda NB I rájátszásának elődöntőjétől, egyszersmind a bajnokságban már negyedszer győzte le ellenfelét.

Férfi kosár NB I: a Körmend lett a középszakasz győztese

A férfi kosárlabda NB I középszakaszának utolsó játéknapján kialakult a negyeddöntő pártosítása. A középszakaszt a Körmend nyerte meg, miután a záró napon 20 ponttal legyőzte a Szolnokot. A felsőházban szerdán találkozó Jászberény és Pécs a playoff első körében is összecsap egymással, az utolsó „tét nélküli” összecsapásukat a baranyaiak nyerték meg idegenben.

Férfi kosár NB I: változó légiósszabály, egy magyar a pályán

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) hivatalos honlapján közölte, hogy az előttünk álló idényben változik a férfi NB I versenykiírása.