Férfi kosár BL: rendhagyó módon fejezik be az idényt

A Nemzetközi Kosárlabda-szövetség (FIBA) hivatalos honlapján közölte, hogy a Bajnokok Ligája 2019–2020-as kiírását ősszel fejezik be, méghozzá egy minitorna keretében.

Férfi kosár BL: négy ponttal kikapott a Falco Litvániában

A Falco hiába vezetett 12 ponttal az első negyed után, 87–83-ra alulmaradt a litván Klaipedával szemben a férfi kosár Bajnokok Ligája D-csoportjában.

Férfi kosár BL: tíz játékossal, Reddic nélkül a Falco Litvániában

Kedden befejezi a szereplését a harmadik számú európai sorozatban a Falco, amely tíz játékossal, Juvonte Reddic nélkül utazott el Litvániába.

Férfi kosár BL: nyert a Falco, de nem jutott tovább

Szenzációs második félidei teljesítménnyel verte meg a Falco a Brindisit a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének keddi játéknapján, és mérkőzése lefújásakor még volt esélye továbbjutni a nyolcaddöntőbe. Késő este azonban, a Bonn győzelmével szertefoszlott a remény.

Férfi kosár BL: a Falco itthon is kikapott a Besiktastól

A Falco 83–79-re kikapott hazai környezetben a török Besiktastól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 12. fordulójában.

Férfi kosárlabda BL: „Mintha nem lettünk volna itt”

Lényegében sima vereséget szenvedett a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely szerdán, a Telekom Baskets Bonn otthonában, de sorsa a saját kezében van, a következő két hazai mérkőzést kellene megnyerni.

Férfi kosár BL: ez nem az a nap volt, amelyen a Falco nyerhetett volna

Hazai kiütéses sikere után Németországban nem sikerült legyőznie a Bonnt a Falcónak, amelynek így is van esélye továbblépni a csoportkörből a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában.

Férfi kosár BL: a Falco tökéletes körülmények között készül az esti meccsre

Tökéletes körülmények között hangolódhat a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdacsapata a szerda esti Bonn elleni Bajnokok Ligája-mérkőzésre, a hangulat nem is lehetne jobb.

Férfi kosár BL: revansvágy – a Falco-sztár bizonyítana a bonniaknak

Bár Szombathelyen nagyon elintézte a Falco novemberben a Telekom Baskets Bonn együttesét, még így is bravúr lenne, ha a szerdai „visszavágón” idegenben nyerne.

Férfi kosár BL: a Falco hazai pályán kapott ki a Zaragozától

A spanyol Zaragoza hét ponttal győzött Szombathelyen a kosárlabda Bajnokok Ligájában, ezzel elvette a Falco hazai veretlenségét a 2019–2020-as idényben.

Férfi kosár BL: idegenben is nyert a Falco a PAOK ellen

A Falco KC Szombathely 89–80-ra legyőzte a görög PAOK-ot a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.

Férfi kosár BL: a vasi tüske után a PAOK ellen javítana a Falco

A csoport utolsó helyén álló PAOK ellen szeretné végre megszerezni első idegenbeli győzelmét a Falco, amelyet látszólag nem viselt meg a vasi klasszikuson elszenvedett vereség.

Férfi kosár BL: hosszabbítás után győzte le a Falco a listavezetőt

A Falco Szombathely hosszabbítás után 82–81-re legyőzte a francia Dijont a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.

Férfi kosár BL: Perl Zoltán volt a vezér, győzött a Falco

A férfi kosárlabda Bajnokok Ligájának 7. fordulójában a Falco rendkívül magabiztos, 24 pontos győzelmet aratott a litván Neptunas Klaipeda felett Szombathelyen. A 97–73-as sikerükkel a BL-ben hibátlan hazai mérlegüket továbbra is őrző vasiaknál a 21 pontig jutó Perl Zoltán volt a legeredményesebb.

Férfi kosár BL: kulcsemberei nélkül sem okozott csalódást a Falco

A Falco a kulcsemberei nélkül sem okozott csalódást az olasz Brindisi otthonában a Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, igaz, valós győzelmi esélye nem volt.

Férfi kosár BL: becsülettel harcolt, de kikapott a Falco

A tartalékos Falco becsülettel harcolt, de 98–92-re kikapott az olasz Brindisi otthonában a férfi kosárlabda Bajnokok Ligája csoportkörében.

Férfi kosár BL: jó hangulatú dobóedzéssel hangolt a Falco

Jó hangulatú dobóedzéssel hangolt az esti, olasz Brindisi elleni idegenbeli csoportmeccsre a magyar bajnok Falco.

Férfi kosár BL: magyar átkot törne meg a Falco Itáliában

A Falco férfi kosárlabdacsapata szerda este a hazai pályán remeklő olasz Brindisi otthonában próbálja megtörni a magyar átkot a Bajnokok Ligája csoportkörében.

Férfi kosár BL: nem bírta a végét a Falco, kikapott a Besiktastól

A Falco Szombathely 74–49-re kikapott a török Besiktastól a férfi kosárlabda Bajnokok Ligájában, a csoportkör 5. fordulójában.

Férfi kosár BL: a Falco áttört a káoszon Isztambulban

Magyar idő szerint kedd este 18 órakor kezdi következő Bajnokok Ligája-mérkőzését, szám szerint az ötödiket a csoportjában, a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely kosárlabdacsapata, amely a Besiktas otthonában lép parkettre.