Férfi kézi: a Komló készen áll az NB I-re, Katzirz Dávid visszavonul

Bejelentette visszavonulását a magyar válogatott kézilabdázó, Katzirz Dávid, csapata, az elmúlt hónapok nehézségeit megoldó Komló pedig kihirdette, milyen kerettel vág neki a következő NB I-es szezonnak.

Kézilabda: szeptember 6-án rajtol a 2020–2021-es idény – hivatalos

A Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a férfiaknál és a nőknél is szeptember 6-án rajtol a 2020–2021-es bajnoki idény.

Férfi kézi: a Szeged hosszabbít horvát játékosával – sajtóhír

A handball-planet.com értesülései szerint a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapata meghosszabbítja a horvát játékos, Luka Stepancic szerződését.

Férfi kézi: csak magyar játékosokkal képzelik el a jövőt Dabason

A következő idényre alaposan átalakul a dabasi férfi kézilabdaklub kerete, a jövőt csak magyar játékosokkal képzelik el.

Férfi kézi NB I: szűkebb kerettel is a harmadik hely a cél Tatabányán

A korábbinál szűkebb kerettel is a 3. hely megszerzéséért küzd majd a következő idényben a Grundfos Tatabánya KC férfi kézilabdacsapata.

Férfi kézi: 117-szeres lengyel válogatott Tatabányán

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Tatabánya bejelentette hatodik érkezőjét a következő idény előtt: a 117-szeres lengyel válogatott hálóőr, Piotr Wyszomirski csatlakozik Matics Vladan együtteséhez – áll a klub Facebook-oldalán.

Férfi kézi: Veszprémben úgy számolnak, még két hónapig nincs közös edzés

Veszprémben úgy számolnak, a leállás óta eltelt eddigi két hónapnál még hosszabb idő lehet hátra addig, mire a teljes keret ismét együtt edzhet. Sevinger Zsolt cégvezető az újonnan érkező légiósok papírjainak beszerzéséről, Sterbik Árpád lehetséges beugró szerepköréről és az idény végeztével távozó játékosokról egyaránt beszélt.

Férfi kézilabda: nagyapja fanatizmusa vitte a Ferencvároshoz

Bujdosó Bendegúz, a Ferencváros jobbszélsője spanyol nyelvvizsgára készül, és ugyancsak kézilabdázó menyasszonyával, Gerháth Fannival egymást ösztönzik edzésre a karantén ideje alatt.

Férfi kézi: a Veszprém új szerzeménye aggódik a lakhatása miatt

A Telekom Veszprém nyári érkezője, Nikolaj Markussen aggódik a lakhatása miatt így, hogy a vírus miatt nem jöhet Magyarországra.

Kézilabda: a Ferencvárosnál 30 százalékkal csökkentik a béreket

A Ferencváros ügyvezető alelnöke, Nyíri Zoltán a Sport Tv Kézivezérlés című műsorában árulta el, egységesen 30 százalékkal csökkentették a női és a férfi kézilabdacsapat játékosainak a fizetését, és ez a következő idényre is érvényes.

Férfi kézi NB I: szájmaszkokat osztottak a füredi játékosok

Újabb jótékonysági akcióban vettek részt a férfi NB I-ben szereplő Balatonfüred kézilabdázói.

Férfi kézilabda: a Szeged játékosai is hazatérhetnek

A szegedi férfi kézilabdaklub vezetősége úgy döntött, hazaengedi játékosait, akiknek a legjobb esetben július végén kell legközelebb edzésre jelentkezniük.

Férfi kézilabda: két játékos érkezését jelentette be a Csurgó

Két játékos szerződtetését is bejelentette a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Csurgó. Nyártól a Budakalászról érkező Gábor Marcell az anyai ágon újvidéki Ivan Popovics is két évre írt alá a Somogy megyei csapatnál.

Férfi kézi: a Csurgó felajánlotta az EHF-kupa-indulást a Gyöngyösnek

Rendkívül sportszerű gesztust tett a Csurgói KK férfi kézilabdacsapata: a klub hivatalos honlapján megjelent nyílt levélben felajánlotta az EHF-kupában való indulást a Gyöngyösnek.

Kézilabda: az NB I-es Liga elnöke szerint egységes szabályozás kellett

Balássi Imre, a kézilabda NB I-es Liga elnöke és Szloska Krisztián, az amatőr tanács elnökségi tagja reagált a Nemzeti Sport Online-nak a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) csütörtöki döntésére, ami több csapatnál is indulatokat váltott ki.

Férfi kézi: a gyöngyösi játékosok szimbolikus bronzérmet kapnak

Mint ismert, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntéssel kapcsolatban Nagy Attila, a Gyöngyös férfi kézilabdacsapatának elnöke is elmondta a véleményét.

„Téved, aki bármely csapat érdekét keresi a háttérben” – reagált az MKSZ elnöksége

A Magyar Kézilabda-szövetség a Nemzeti Sport szerkesztőségéhez közleményt juttatott el, amelyben az elnökség tagjai beszélnek a 2019–2020-as idény csütörtöki lezárásáról. Nagy László, Pálinger Katalin, Novák András és Kocsis Máté nyilatkozatát változtatás nélkül tesszük közzé.

Koronavírus: veszprémi köszönet és nemes felajánlás

A Veszprém férfi kézilabdacsapata csütörtökön videóban köszönte meg az egészségügyben dolgozók koronavírus-járványban tett erőfeszítéseit. A felvételen a játékosok a maguk nyelvén mondanak köszönetet, illetve a végén Lékai Máté elmondja, hogy a játékosok a klub vezetőségével együtt egy mobilultrahanggépet vásároltak a Csolnoky Ferenc Veszprém megyei kórháznak, az eszköz nagy segítséget jelent a koronavírus elleni harcban.

Férfi kézi: egyéni edzésterv alapján tovább készülnek Szegeden

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntésre Kósa Gábor, a Mol-Pick Szeged cégvezetője is reagált, és elárulta, a játékosok egyéni edzésterv alapján tovább készülnek.

Kézi: Úgy tekintünk a 2019–2020-as idényre, mintha meg sem történt volna – Nagy László

Mint beszámoltunk róla, a Magyar Kézilabda-szövetség csütörtöki elnökségi ülésén úgy döntött, hogy a koronavírus-járvány okozta helyzetre tekintettel berekeszti a bajnokságokat, nem hirdet bajnokokat, feljutók és kiesők sem lesznek, csak a nemzetközi kupaindulókat határozza meg mind a két nem esetében, s itt az előző kiírásban elért eredmény lesz a mérvadó. A döntésről Nagy László, az MKSZ férfiszakágért felelős alelnöke nyilatkozott.