?>
Férfi kézi NB I: Az egyik legprofibb közeg, ahol eddig játszottam – Borbély Ádám

Rögös út vezetett a Veszprémi KKFT férfi kézilabdacsapatának az NB I-ig, közben a világ is a feje tetejére állt, de a fiatalok mindent megtesznek azért, hogy a megszerzett helyet hosszú távra is kibéreljék az első osztályban. Riport Borbély Ádámmal és Hári Leventével. 

Férfi kézi NB I: elhalasztják a Szeged–Eger meccset

A Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a szeptember 26-án szombatra kiírt Eger elleni bajnoki mérkőzést elhalasztották.

Férfi kézi NB I: Komlón teljes a bizonytalanság, már 12 fertőzött

A koronavírus-fertőzések miatt szinte teljes a bizonytalanság a Sport36-Komló élvonalbeli férfi kézilabdacsapatánál.

Férfi kézi: Mitől vagyunk feszültek? Ha rájövünk, megmondom! – Győri Mátyás

A csapaton tapasztalható feszültség okozta a Tatabánya vesztét a Ferencváros elleni bajnokin a férfi kézilabda NB I-ben. A zöld-fehérek végig vezetve nyertek 27–24-re. A mérkőzés után Győri Mátyással és Sipos Adriánnal boncolgattuk a tatabányai vereség okait. 

Férfi kézi: Lazítaniuk kell a játékosoknak, mert ez így öngyilkosság – Vladan Matics

Lassan mumusává válik a Ferencváros a Tatabányának – a zöld-fehérek egymás után harmadszor győzték le Vladan Matics csapatát a férfi kézilabda NB I-ben. Horváth Attila együttese végig vezetve nyert 27–24-re. A találkozó után a két vezetőedző értékelt az NSO Tv-nek. 

Férfi kézi NB I: az FTC végig vezetve nyert Tatabányán

A Ferencváros értékes győzelmet aratott Tatabányán a férfi kézilabda NB I-ben: a fővárosi csapat sorozatban harmadszor nyert Vladan Matics csapata ellen.

Férfi kézi NB I: három meccset halasztanak el a koronavírus miatt

A Balatonfüred férfi kézilabdacsapata a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a Komló a két együttes mérkőzésének elhalasztását kérte, amibe a Balaton-parti alakulat bele is egyezett. Nem sokkal később a Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos honlapján jelentette be, hogy a Balatonfüred–Komló meccs mellett az Eger–Telekom Veszprém és a Cegléd–Mol-Pick Szeged összecsapást is későbbi időpontban rendezik meg.

Kézi: minden játékos koronavírustesztje negatív a Veszprémi KKFT-nél

Minden játékos koronavírustesztje negatív lett a Veszprémi KKFT csapatánál – erről Éles József klubigazgató tájékoztatta szerdán az M1 aktuális csatornát.

Férfi kézi: fertőzés, a teljes szegedi csapat karanténban

A Mol-Pick Szeged egyik játékosánál hétfőn pozitív koronavírustesztet regisztráltak – tudatta hivatalos közleményében a szegedi kézilabdacsapat.

Férfi kézi NB I: 15 góllal nyert a Veszprém; kikapott a Csurgó

A férfi kézilabda NB I 3. fordulójának vasárnapi játéknapján a Telekom Veszprém hazai pályán 34–19-re legyőzte a Ceglédet, míg a Csurgó idegenben 24–22-re kikapott a Budakalásztól. A Gyöngyös hazai pályán négygólos előnyt alakított ki az első félidőben, ezt pedig végül meg is tudta őrizni a Balatonfüred ellen (28–24). 

Férfi kézi NB I: pozitív tesztek, három meccset elhalasztanak

Pozitív koronavírustesztek miatt három összecsapást is elhalasztanak a férfi kézilabda NB I 3. fordulójából – adta hírül az MKSZ.

Férfi kézi NB I: a Szeged csak 3 góllal gyűrte le a veszprémi fiatalokat

Nem várt izgalmak után a Mol-Pick Szeged 28–25-re legyőzte hazai pályán a Veszprémi KKFT-t a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: súlyos sérülést szenvedtek a Veszprémi KKFT játékosai

A Veszprémi KKFT két játékosa is súlyos sérüléssel zárta a Telekom Veszprém elleni szerdai bajnoki mérkőzést: Somogyi Bálint és Szakály Benedek esetében is megvannak az orvosi vizsgálat eredményei.

Videó: sportszerűségből jeles – ölben vitte le megsérült ellenfelét

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A történelmi találkozó rendkívül sportszerű volt: nemcsak a nézők szurkoltak mindkét csapatnak, de a pályán is segítették egymást a játékosok. Rogerio Moraes például ölben vitt le megsérült fiatal ellenfelét, míg Kentin Mahé hasonló szituációban mankóként nyújtott támaszt. Nézze meg a jeleneteket videón!

Kézi: Nagy teher, de már hozzászoktam, hogy ezzel a névvel születtem – Éles Benedek

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A találkozó után két veszprémi legenda fiával, Éles Benedekkel és Fazekas Gergővel beszélgettünk – előbbi pályára is lépett a „kis” Veszprémben, utóbbi sérülés miatt a lelátóról nézte a történelmi meccset.

Férfi kézi NB I: „Mindkét Veszprémnek szurkolunk, bármelyik lő gólt, tapsolunk”

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A történelmi mérkőzés előtt az NSO Tv stábja veszprémi szurkolókkal beszélgetett, akik furcsa érzésekkel várták a találkozót.