Televízió: továbbra is a Sport Tv-n a kézi BL, mégis lemaradhatunk róla

A Sport Tv a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében elárulta, hogy további öt évre meghosszabbította a férfi és női kézilabda Bajnokok Ligája közvetítési jogait.

Férfi kézi BL: rangadót nyert a Barca, a két magyar csapat a második helyen telel

A Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is csoportja második helyén tölti a téli szünetet a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Férfi kézi BL: újabb szegedi győzelem hazai pályán

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 10. fordulójában a Szeged a Zagrebet fogadta a Tisza-parton. A forduló előtt a harmadik helyen álló hazaiak biztos, tízgólos győzelmet arattak a csoport egyik leggyengébb csapata ellen. 

Parádés szegedi játék, biztos győzelem a Zagreb ellen

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 10. fordulójában a Szeged a Zagrebet fogadta a Tisza-parton. A forduló előtt a harmadik helyen álló hazaiaknak biztos, tízgólos győzelmet (33–23) arattak a csoport egyik leggyengébb csapata ellen. 

Kézi BL: Bánhidi a hét csapatában, Bombac gólja a legszebbek között

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét legjobbjait. A női mezőnyben a válogatottak szereplése miatt ezúttal nem rendeztek fordulót, a férfiaknál a Telekom Veszprém és a Mol-Pick Szeged is nyert.

Férfi kézi BL: a Szeged nagyon simán verte idegenben a Celjét

A Mol-Pick Szeged fölényes, 34–23-as győzelmet aratott a Celje vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában az A-csoportban. 

A Szeged egy félidő alatt elintézte idegenben a Celjét

A Mol-Pick Szeged fölényes, 34–23-as győzelmet aratott a Celje vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában az A-csoportban.

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon legyőzte a Kielcét

A Telekom Veszprém kézilabdacsapata 28–24-re legyőzte a Kielcét a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 9. fordulójában.

Második félidő? Feltámadás! A Veszprém legyőzte a Kielcét

Remek második félidei teljesítményének köszönhetően a Telekom Veszprém visszavágott a PGE VIVE Kielcének az idegenbeli vereségért a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában.

Kézi BL: Bíró Blankáé a hét védése a női mezőnyben – videó

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét férfi és női legjobbjait. A női mezőnyben ezúttal Bíró Blankáé, a Ferencváros kapusáé a hét legszebb védése.

Férfi kézi BL: újabb nagy meccset nyert a PSG a Flensburg ellen

A PSG hazai pályán 32–30-ra legyőzte a Flensburgot a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában, a Szegedet is a soraiban tudó nyolcasban.

Férfi kézi BL: a címvédő 10-zel kikapott, a Barca 44–35-re nyert

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 8. fordulójában a Csehovszkije Medvegyi 36–28-ra legyőzte a GOG-ot. A dán csapat az első félidő nagy részében vezetve a szünetre háromgólos fórral fordulhatott, de a végjátékra teljesen elfogyott az erő.

Férfi kézi BL: a Veszprém otthon is legyőzte a Bresztet

A Telekom Veszprém sima, 6 gólos győzelmet aratott hazai pályán a Meskov Breszt felett a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének nyolcadik fordulójában.

Megint a szünet után hagyta le a Bresztet a Veszprém

A Telekom Veszprém nehézkes első félidő után simán , 31–25-re legyőzte a Meskov Bresztet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 8. fordulójában.

Férfi kézi BL: Csak győzelemben lehet gondolkodni – David Davis

A Veszprémnek nem jelenthet gondot a Meskov Breszt hazai legyőzése a Bajnokok Ligájában, a magyar bajnok eddig mindhárom szezonbeli párharcukat megnyerte.

Kézi BL: egy-egy szegedi és veszprémi a forduló csapatában

A Mol-Pick Szeged kapusa, Mirko Alilovic és a Telekom Veszprém balszélsője, Dragan Gajic is bekerült a Bajnokok Ligája-forduló csapatába az Európai Kézilabda-szövetségnél (EHF). A gólszépségversenyben a második helyen végzett a Veszprém balszélsője, Manuel Strlek.

Férfi kézi BL: pompás gólt lőtt a Veszprém szélsője – videó

Mint arról beszámoltunk, a férfi kézilabda Bajnokok Ligája B-csoportjának 7. fordulójában a Telekom Veszprém idegenben 37–30-ra legyőzte a Meskov Bresztet. A mérkőzés elején nem mindennapi gólt dobott a magyar csapat horvát balszélsője: Manuel Strlek szinte lehetetlen helyzetből ejtette át a kapust.

Kézilabda BL: Császár Gábor is a hét csapatában

Az EHF Tv ezúttal is összeszedte a Bajnokok Ligája-hét férfi és női legjobbjait. A férfimezőny legjobb csapatában Császár Gábor is helyet kapott.

Férfi kézi BL: a Barca biztosan nyert Flensburgban

A Barca hét góllal nyert a Flensburg otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 6. fordulójában, a Szegedet is magában foglaló nyolcasban. A sikernek köszönhetően a spanyol csapat tíz ponttal az élre állt.

Néha kicsit döcögött a szekér, de a Szeged is győzött Zágrábban

A Mol-Pick Szeged 26–21-re nyert a PPD Zagreb vendégeként a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének ötödik fordulójában. A magyar csapat az első félidő derekán magához ragadta a kezdeményezést, és a mérkőzés végéig nem engedte ki kezéből az előnyét.