Mahé: A veszprémi ajánlat visszamondhatatlan volt

A veszprémiek frissiben igazolt irányítója, Kentin Mahé gyarapítaná a német elitklubokban szerzett tapasztalatát a magyar BL-csapatban.

Kézilabda: meghalt Ludányi Márton, a szegedi klub alapítója

Vasárnap hajnalban elhunyt a szegedi férfi kézilabdaklub egyik alapítója, Ludányi Márton.

Pastor: A játékosok jól bírták a fokozott terhelést

A bajnok szegediek a roglai alapozáson jól bírták a terhelést, s a héten már két felkészülési meccset játszanak saját csarnokukban.

Férfi kézi: két veszprémi és egy szegedi a legjobb igazolások között

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) a hivatalos honlapján összeállította a tíz legjobbnak vélt átigazolást a 2018–2019-es Bajnokok Ligája-szezon kezdete előtt. A listára három magyar érdekeltségű klubváltás is felkerült, ráadásul egyik közülük az első helyen olvasható.

Férfi kézi: egy hetes döntött a Füred javára a Fradi ellen

A Balatonfüred nyerte meg a Konkoly Károlyról elnevezett férfi kézilabda felkészülési tornát, miután a döntőben húsz másodperccel a vége előtt egy hetesből szerzett góllal 24–23-ra legyőzte a házigazda Ferencvárost.

Férfi kézi: egész pályás kapusgóllal jutott döntőbe a Fradi – videó

Hatalmasat küzdve, egy utolsó másodperces, egész pályás kapusgóllal győzött a Ferencváros a Nagybánya ellen a Konkoly Károly Emléktorna elődöntőjében.

Kézi: szívrohama volt a válogatott és a Szeged korábbi kapusának

Szívrohama volt a magyar válogatott és a Mol-Pick Szeged kézilabdacsapatának korábbi kapusának, Puljezevics Nenadnak.

Férfi kézilabda: négyes tornán mutatkozik be az új Fradi

Négyes tornát rendez pénteken és szombaton a Ferencváros férfi kézilabdacsapata az Elek Gyula Arénában.

Férfi kézi: A szerencse nem a mi oldalunkon állt – Vranjes

Hollandiába utazott edzőtáborozni a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata. Ljubomir Vranjes vezetőedző a felkészülésről, az új igazolásokról és idényről is beszélt a klub hivatalos honlapjának.

Cozma-gyilkosság: „Lehetséges, hogy megvásárolta a szabadságát”

Mint beszámoltunk róla, négy évvel és öt hónappal a rá kiszabott büntetés lejárta előtt kiengedték a börtönből a Marian Cozma gyilkossága ügyében harmadrendű vádlottként elítélt Sztojka Ivánt. A volt veszprémi beálló apját, Petre Cozmát érthető módon feldühítette a hír, és az Emberi Jogok Európai Bíróságához kíván fordulni.

Kézilabda: Megmutatnám a szegedieknek, hogy hibáztak – Stas Skube

Megkezdte a felkészülést az új szezonra a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata, amely jelentős átalakuláson ment keresztül, és többek között két szegedi játékossal erősített.

Férfi kézi: a Veszprém nem indul a SEHA-ligában

A Telekom Veszprém a hivatalos honlapján hozta nyilvánosságra, hogy nem vesz részt a SEHA-liga 2018–2019-es szezonjában. Alább változtatás nélkül közöljük a klub kommünikéjét.

Nagy átalakulás Szegeden és Veszprémben – hazai átigazolási körkép

A Szeged és a Veszprém férfi kézilabdacsapata is jelentősen átalakult a nyáron, öt-nyolc játékos érkezett és távozott mindkét élgárdából. A bronzért legalább négy-öt csapat harcolhat. Az alsóházban az FTC lett nagyon erős, akár éremesélyes is lehet.

Férfi kézi: a Szeged szeretné megvédeni bajnoki címét

Szeretné megvédeni a férfi kézilabda NB I-ben kiharcolt bajnoki címét a Mol-Pick Szeged, amely hat játékost igazolt az új idényre.

Férfi kézi NB I: a 7. fordulóban jön a Veszprém–Szeged rangadó

A Magyar Kézilabda-szövetségben elkészítették a férfi NB I 2018–2019-es idényének sorsolását. Ennek értelmében a címvédő Szeged a 7. fordulóban, októberben csaphat össze a Veszprémmel idegenben, a hazai találkozóra jövő márciusban, a 20. fordulóban kerülhet sor.  

Férfi kézilabda: visszalépéssel fenyegetőzik a Kielce

Csődközeli helyzetbe került, és visszalépéssel fenyegetőzik a PGE Vive Kielce férfi kézilabdacsapata, amennyiben nem kap 4.5 millió zloty (330 millió forint) gyorssegélyt a várostól.

Férfi kézi BL: brutálisan erős csoportba került a Veszprém

Bécsben elkészítették a férfi kézilabda Bajnokok Ligája 2018–2019-es szezonjának sorsolását: a szabadkártyával induló Telekom Veszprém kemény nyolcasba került, így nagy csatákra van kilátás már az ősszel is.

Férfi kézi: máris megvan a Szegedről távozó irányító új klubja

A régió átigazolási híreiben általában jól értesült Balkan-Handball.com információja szerint a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatától távozó Stas Skube a macedón Vardar Szkopjében folytatja pályafutását. A hírt később a Vardar is megerősítette hivatalos honlapján.

Férfi kézi: Ancsin a több játéklehetőség miatt választotta a Fradit

Megérkezett a Népligetbe Ancsin Gábor, aki a rendszeres játéklehetőség és a szimpatikus Fradi-projekt miatt választotta a Ferencvárost – írja a Fradi.hu.

A világ legjobb kapusa számára Magyarország a végállomás

Nyári pihenőjét költözködéssel tölti Sterbik Árpád, a macedón Vardar Szkopjéból Veszprémbe visszatérő világklasszis kapus, aki ingázik Ada és Veszprém között, hiszen ezer családi és baráti szál köti mind szülőfalujához, mind a Balaton-felvidékhez és a királynék városához.


HIRDETÉS