Férfi kézi: a magyar válogatott beállójának meglepő vallomása

Még a Szlovénia elleni férfi kézilabda-világbajnoki selejtező előtt beszélgettünk a Mol-Pick Szeged beállójával, Bánhidi Bencével. Természetesen szóba került a nem sokkal korábban megszerzett magyar bajnoki cím is, de arról is vallott, milyen fizikai állapotban volt azelőtt, hogy a Balatonfüred játékosa lett. Emellett azt is elárulta, jelenleg mennyire fér bele az életébe a bulizás. A pénteken megjelenő Nemzeti Sport Sportkrém mellékletéből még többet megtudhat a kézilabdázó életéről.

Férfi kézi: Vranjes célja továbbra is a modern kézilabda meghonosítása

Bár a szlovénok elleni férfi kézilabda-világbajnoki selejtező alapján azt is gondolhatnánk, Ljubomir Vranjes engedett a korábbi elképzeléséből, a magyar válogatott szövetségi kapitánya leszögezte, továbbra is a modern kézilabda meghonosítása a célja. Több új elemet már beépített a játékunkba, de még messze nem vagyunk az út végén.

Férfi kézi: már nem a Barca-edző irányítja a románokat

Hiába nyert hazai pályán egy góllal a román férfi kézilabda-válogatott Macedónia ellen, ez kevés volt a világbajnoki részvétel kiharcolásához. A találkozó után a románokat irányító spanyol szövetségi kapitány, Xavi Pascual lemondott a posztjáról.

Férfi kézi: Vujovics marad, Szlovénia érmet nyerne Tokióban

A magyar válogatottal szemben elbukott világbajnoki kvalifikáció ellenére Veszelin Vujovics marad a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya.

Férfi kézi: a szlovén válogatott átlövő aláírt a Veszprémhez – hivatalos

A korábbi értesüléseknek megfelelően a Telekom Veszprém szerződtette a Celje szlovén válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket.

Kiejtettük a vb-bronzérmest, mi megyünk a világbajnokságra!

A magyar férfi kézilabda-válogatott 26–22-re kikapott Veszprémben a szlovénok elleni vb-selejtező visszavágóján, de összesítésben egy góllal így is jobbnak bizonyult, ezzel kijutott a 2019-es, dán–német közös rendezésű világbajnokságra.

Férfi kézi vb-sel.: még egy iszonyatos csata vár ránk Szlovénia ellen

Egy mérkőzés választja el a világbajnoki részvételtől a magyar férfi kézilabda-válogatottat. A szlovénok elleni, veszprémi visszavágó (kezdés: 19.00, élőben az NSO-n) előtt minden játékosunk tudja, győzni kell, mert nagy baj lenne, ha elringatná őket az első meccsen szerzett ötgólos előny.

Férfi kézi: három kulcsjátékos hosszabbított Tatabányán

A férfi kézilabda NB I-ben a harmadik helyen záró Grundfos Tatabánya hivatalos honlapján jelentette be, hogy hosszabbított három kulcsjátékosával.

Férfi kézi vb-sel.: az összes jegy elkelt a szerdai meccsre

Telt ház lesz a szerdai Magyarország–Szlovénia férfi kézilabda-mérkőzésen, a világbajnokság selejtezőjének veszprémi visszavágóján.

Férfi kézi: Vranjes ezzel a mondattal küldte pályára Székely Mártont

Mint ismert, a magyar férfi kézilabda-válogatott 29–24-es győzelmet aratott Szlovéniában világbajnoki selejtezőn. A mieink kapusa, Székely Márton a Nemzeti Sportnak adott miniinterjújában elmondta, Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány milyen utasítással küldte őt pályára.

Férfi kézi: Nincs tervezve a folytatás, de... – Nagy László

A magyar férfi kézilabda-válogatott Nagy László ideiglenes visszatérésének is köszönhetően a szlovénok 29–24-es idegenbeli legyőzésével nagyon közel került a jövő januári, dán-német közös rendezésű világbajnoksághoz. A 37 éves jobbátlövő a Digi Sport híradójának azt mondta, ha kijut a csapat a vb-re, ő nem lesz ott, kivéve egy esetet.

Férfi kézi: „Gyermeteg hibákat követtünk el, megérdemeltük a vereséget”

Veszelin Vujovics, a szlovén férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya nagyon csalódottan és feldúltan értékelt azok után, hogy csapata hazai közönség előtt öt góllal (24–29) kikapott a mieinktől világbajnoki selejtezőn. A montenegrói szakember úgy véli, játékosai amatőr hibákat követtek el és megérdemelték a vereséget. Vujovics gondjait tetézi, hogy egyik kulcsembere, a Mol-Pick Szegedet erősítő Matej Gaber szemsérülés miatt kihagyhatja a párharc szerdai, veszprémi visszavágóját.

Férfi kézi: A szlovénoknak egy szavuk sem lehet a hazai pályára – Nagy László

Nagy győzelmet arattunk, de még semmi nincs lefutva – nagyjából így lehet összefoglalni Ljubomir Vranjes szövetségi kapitány és a magyar játékosok véleményét a Szlovéniában 29–24-re megnyert férfi kézilabda-vb-selejtező után. A nemzeti csapatba erre a párharcra visszatérő, nem mellesleg a 200. válogatott meccsét teljesítő Nagy László szerint az ellenfélnek egy szava sem lehet a hazai pályára, míg Lékai Máté amondó, senki nem maradt adósa a másiknak, férfias küzdelem zajlott a pályán.

Férfi kézi vb-selejtező: szenzációs magyar győzelem Koperben

Két beállóját is elveszítette, de a második félidőben nyújtott nagyszerű teljesítménynek köszönhetően Szlovéniában 29–24-re győzött a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki selejtezők első mérkőzésén. A visszavágóra jövő szerdán, Veszprémben kerül sor.

Szenzációs, ötgólos győzelem a vb-selejtező első meccsén, Szlovéniában

Két beállóját is elveszítette, de a második félidőben nyújtott nagyszerű teljesítményének köszönhetően Szlovéniában 29–24-re győzött a magyar férfi kézilabda-válogatott a világbajnoki selejtező első mérkőzésén. Ez volt tétmeccsen Ljubomir Vranjes első sikere a mieink kispadján. A visszavágóra jövő szerdán, 19 órakor, Veszprémben kerül sor.

Férfi kézi vb-selejtező: sokkoló svéd vereség Hollandiában

Óriási meglepetésre egygólos vereséget szenvedett a Hollandia elleni világbajnoki selejtező első, idegenbeli mérkőzésén a svéd férfi kézilabda-válogatott. A tavalyi Európa-bajnoki ezüstérmes sohasem kapott még ki riválisától.

Férfi kézi vb-sel.: Bartók és Országh a két kimaradónk

Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya úgy döntött, hogy az utazó keretből a betegséggel küzdő jobbátlövőt, Bartók Donátot és a jobbszélső Országh Ádámot nem nevezi a szlovénok elleni világbajnoki selejtező első mérkőzésére (kezdés: 20.00, élőben az NSO-n).

Férfi kézi: szlovén balátlövő érkezhet a Veszprémhez

A Handball-Planet.com kézilabdás szakportál szerint Ljubomir Vranjes szeretné a Telekom Veszprémhez csábítani a Celje szlovén válogatott balátlövőjét, Borut Mackovseket.

Vranjes: A szlovénok ellen szerényebb az esélyünk, de van sanszunk

Azt mondja Ljubomir Vranjes, a magyar férfi kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya a szlovéniai vébéselejtező előtt (kezdés: 20.00, élőben az NSO-n), hogy Koperben ideális lenne a mieinknek a döntetlen körüli eredmény – s akkor Veszprémre maradna a döntés.

Férfi kézi: a Szeged ötletes videóval tett újabb bejelentést

Mario Sostaric 2021-ig szerződést hosszabbított a Mol-Pick Szeged férfi kézilabdacsapatával. Balogh Zsolt, Stas Skube, Matej Gaber és Bodó Richárd után Sostaric az ötödik játékos, akivel megállapodott az immáron háromszoros magyar bajnok a közös folytatásról.


HIRDETÉS