?>
Kézi NB I: június 30-ig kell pótolni a halasztott meccseket

A férfi és a női kézilabda NB I-ben is június 30-ig kell lejátszani a koronavírusos megbetegedések miatt elhalasztott mérkőzéseket – írja az MTI. Az augusztus végén indult férfi élvonalban már 14, a szeptember elején rajtolt női bajnokságban 11 mérkőzés maradt el a világjárvány miatt.

Férfi kézi NB I: elmarad a Telekom Veszprém meccse

A férfi kézilabda NB I szombatra tervezett Telekom Veszprém–Dabas mérkőzését a vendég dabasiak kérésére elhalasztották – tudtuk meg a veszprémiek hivatalos honlapjának csütörtöki híréből.

Férfi kézi NB I: a Komló kölcsönvette a Motor magyar légiósát

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Komló a Facebook-oldalán tette közzé, hogy a csapat elkezdhette a felkészülést, és hogy érkezett Melnyicsuk Viktor a Motor Zaporizzsjától.

Férfi kézi: a Veszprémi KKFT tíz játékosa koronavírusos

Tíz játékos és két stábtag koronavírustesztje lett pozitív a Veszprémi KKFT NB I-es kézilabdacsapatnál – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján.

Férfi kézi NB I: 17 góllal nyert a Veszprém az Orosháza ellen

A Telekom Veszprém magabiztos győzelmet aratott az Orosháza felett a férfi kézilabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: az Orosháza 25 percig bírta a Fradi tempóját

A férfi kézilabda NB I csütörtöki játéknapján a Ferencváros hazai pályán 36–18-ra legyőzte az Orosházát.

Férfi kézi NB I: Az egyik legprofibb közeg, ahol eddig játszottam – Borbély Ádám

Rögös út vezetett a Veszprémi KKFT férfi kézilabdacsapatának az NB I-ig, közben a világ is a feje tetejére állt, de a fiatalok mindent megtesznek azért, hogy a megszerzett helyet hosszú távra is kibéreljék az első osztályban. Riport Borbély Ádámmal és Hári Leventével.