Férfi kézi: Vártam már ezt a pillanatot – Mikler

Hétfőtől hivatalosan is újra a Mol-Pick Szeged játékosa Mikler Roland – a szegedi kézilabdacsapat hivatalos honlapja ez alkalomból készített interjút a Veszprémből visszatérő kapussal.

Férfi kézi NB I: a korábbi szegedi beálló lett az újonc edzője

Az Orosházi FKSE hivatalos oldalán jelentette be, hogy Ratko Djurkovics lesz a csapat új vezetőedzője, miután a klub beadta nevezését a 2019–2020-as NB I-es idényre a nehéz anyagi helyzet átvészelését követően.

Férfi kézi: BL-résztvevőtől igazolt irányítót a Dabas

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Dabas a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy Marko Krsmancsics a klubnál folytatja a pályafutását.

Kézi: jövőre összevontan kerül sor a női és férfi MK négyes döntőre

A Magyar Kézilabda-szövetség szakmai- és versenybizottsága elfogadta a 2019–2020-as idény NB I-es, NB I/B-s, valamint a Magyar Kupa versenykiírását.

Férfi kézi NB I: távozik a Balatonfüred orosz légiósa

A férfi kézilabda NB I-ben szereplő Balatonfüred a közösségi oldalán tudatta, hogy távozik a klubtól Jurij Szemjonov.

Férfi kézi NB I: megvan a 26. veszprémi bajnoki aranyérem

Visszahódította a Veszprém a kézilabda hazai trónját a Szegedtől, amely 11 gólos hátrányba került a finálé első meccsén. A visszavágón a Veszprém okos játékkal két-három gólon tartotta ellenfelét, ezért nem fenyegette veszély az összesített előnyét, és a végén még a döntetlent is elcsípte. A bakonyi gárda 26. magyar bajnoki aranyát szerezte meg.

A Veszprém visszahódította a bajnoki címet a Szegedtől

Visszahódította a Veszprém a kézilabda hazai trónját a Szegedtől, amely 11 gólos hátrányba került a finálé első meccsén. A visszavágón a Veszprém okos játékkal két-három gólon tartotta ellenfelét, ezért nem fenyegette veszély az összesített előnyét, és a végén még a döntetlent is elcsípte. A bakonyi gárda 26. magyar bajnoki aranyát szerezte meg.

Férfi kézi NB I: svéd játékvezetők a döntő visszavágóján

A svéd Mirza Kurtagic, Mattias Wetterwik kettős kapott játékvezető-küldést a férfi kézilabda NB I döntőjének május 26-i visszavágójára, a Mol-Pick Szeged–Telekom Veszprém találkozóra.

Kézi: „Nagy Laci nélkül ez már nem az a Veszprém” – így búcsúznak a szurkolók

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. Az NSO Tv stábja még a mérkőzés előtt beszélgetett a szurkolókkal a Veszprém Arénában utoljára pályára lépő Nagy Lászlóról és Momir Ilicsről, illetve azt is megmutatjuk, a találkozó után hogyan búcsúztatták el őket.

Férfi kézi NB I: Megpróbáljuk, de sok esélyt nem adok magunknak… – Bánhidi

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A találkozó után az NSO Tv stábja Bánhidi Bencével beszélgetett, aki érthetően nagyon elkeseredetten értékelt.

Férfi kézi NB I: A könnyeimmel küszködtem, de ilyen az élet – Mikler

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A találkozó után az NSO Tv stábja a parádézó kapussal, Mikler Rolanddal beszélgetett, akinek ez volt az utolsó meccse veszprémi mezben az arénában – a következő szezontól ugyanis szegedi lesz.

Férfi kézi NB I: öröm, könnyek – így búcsúztak Nagy Lászlóék

Mint beszámoltunk róla, a férfi kézilabda NB I döntőjének első felvonásán a Telekom Veszprém otthon 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet. Ezen a mérkőzésen búcsúzott a veszprémi szurkolóktól Mikler Roland, Nagy László és Momir Ilics is. Tekintse meg a meccsről készült képgalériánkat!

Kiütés! A Veszprém 11 góllal legyőzte a Szegedet a döntő első meccsén

A férfi kézilabda NB I döntőjének első mérkőzésén a Telekom Veszprém hazai pályán 35–24-re kiütötte a címvédő Mol-Pick Szegedet, így nagyon közel került története 26. bajnoki címéhez. A visszavágót vasárnap 18 órától Szegeden rendezik meg.

Férfi kézi: Nagy László elárulta, miért fújnak külföldi bírók a döntőn

Nem mindennapi a bajnoki aranycsata előjátéka, ám a heves szópárbajok után az igazság pillanata a pályán következik – előbb Veszprémben, aztán Szegeden.

Férfi kézi: Jöhet az utolsó csúcstámadás – Momir Ilics

Momir Ilics, a Veszprém egyik legjobb kézilabdázója az idény végén elköszön a játéktól, és segédedzőként dolgozik tovább.

Férfi kézi NB I: a Mezőkövesd legyőzte a Dabast, így bent maradt

A férfi kézilabda NB I-ben az alapszakasz utolsó fordulójának nagy kérdése az volt, hogy a Mezőkövesd vagy az utolsó meccsét már korábban lejátszó Cegléd búcsúzik az élvonaltól. Miután a Kövesd 25–23-ra megverte a Dabast, így bent maradt.

Férfi kézi NB I: győzelemmel fejezte be az idényt az Eger

A DVTK-Eger házigazdaként hét góllal legyőzte a Komlót a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.