Férfi kézi MK: a Szeged és a Csurgó jutott be a négyes döntőbe

Az eredetileg nyilvánosra tervezett Szeged–FTC férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőt végül zárt kapuk mögött játszották le, míg Csurgón beengedték a szurkolókat a Komló elleni mérkőzésre – a budapesti négyes döntőbe mindkét esetben a házigazda jutott be.

Férfi kézi MK: a Balatonfüred a második elődöntős

A Balatonfüredi KSE bejutott a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjébe, mivel házigazdaként 38–24-re legyőzte a Mezőkövesdet a pénteki negyeddöntőben.

Férfi kézi MK: Sterbik megsérült, simán jutott a négy közé a Veszprém

A Telekom Veszprém tízgólos győzelmet aratott a Tatabánya vendégeként a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, így bejutott a négyes döntőbe.

Férfi kézi MK: Tatabánya–Veszprém párharc a negyeddöntőben

A Magyar Kézilabda-szövetség a hivatalos oldalán számolt be arról, hogy elkészítette a férfi Magyar Kupa negyeddöntőjének a párosítását. A címvédő Szeged az FTC-vel, a Veszprém a Tatabányával mérkőzik meg a legjobb négy közé kerülésért.

Férfi kézi MK: sima füredi siker; ikszelt a Tatabánya

A Balatonfüred 14 góllal, 37–23-ra legyőzte odahaza az Egert a férfi kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójában. A Tatabánya némi meglepetésre döntetlent játszott az Orosházával – idegenbeli csapatként a Bányász jutott tovább.

Férfi kézi MK: nagy csatában, otthon kapott ki a Dabas

Az Orosháza 31–30-ra legyőzte a Dabast a férfi kézilabda Magyar Kupában.

Kézi: jövőre összevontan kerül sor a női és férfi MK négyes döntőre

A Magyar Kézilabda-szövetség szakmai- és versenybizottsága elfogadta a 2019–2020-as idény NB I-es, NB I/B-s, valamint a Magyar Kupa versenykiírását.

Férfi kézi MK: elképesztő végjáték, a Szeged legyőzte a Veszprémet

A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében, így letaszította a trónról bakonyi riválisát. A Tisza-partiak a szünetben tetemes előnyben voltak, a fordulás után közel került az egyenlítéshez a Veszprém, de nem tudott élni a lehetőséggel, így a Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.

Izzadtságos hajrá – 11 év után ismét MK-győztes a Szeged

A Mol-Pick Szeged 28–27-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Magyar Kupa döntőjében, így letaszította a trónról bakonyi riválisát. A Tisza-partiak a szünetben tetemes előnyben voltak, a fordulás után közel került az egyenlítéshez a Veszprém, de nem tudott élni a lehetőséggel, így a Szeged 11 év után újra kupagyőztes lett.

Férfi kézi MK: nagy hajrával lett harmadik a Balatonfüred

Hiába vezetett már négy góllal is a Dabas férfi kézilabdacsapata, végül az utolsó 18 percet 6–2-re hozva a Balatonfüred 21–20-ra megnyerte a Magyar Kupa bronzmérkőzését.

Férfi kézi MK: nem izzadt meg a Veszprém a döntőbe jutásért

Elsőként a Telekom Veszprém biztosította helyét a férfi kézilabda Magyar Kupa fináléjában, miután a debreceni final four elődöntőjében kiütötte a Dabast.

Férfi kézi MK: elkerülte egymást a Szeged és a Veszprém

Elkerülte egymást a bajnok Mol-Pick Szeged és a Magyar Kupa-címvédő Telekom Veszprém a férfi kézilabda Magyar Kupa elődöntőjében.

Férfi kézi MK: a Veszprém Tatabányán jutott be a final fourba

A Telekom Veszprém 30–21-re nyert a Grundfos Tatabánya otthonában a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében, ezzel bejutott a debreceni final fourba.

Férfi kézi MK: a Szeged jutott be elsőként a négyes döntőbe

A Mol-Pick Szeged hazai pályán 36–24-re legyőzte a Mezőkövesdet, ezzel bejutott a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjébe.

Férfi kézi MK: Tatabányára utazik a Veszprém a nyolc között

A címvédő Telekom Veszprém a Tatabánya vendége lesz a férfi kézilabda Magyar Kupa negyeddöntőjében.

Férfi kézi MK: elkészült a negyedik forduló párosítása

Kedden kisorsolták a férfi kézilabda Magyar Kupa negyedik fordulójának a párosítását. A mérkőzéseket december 12-én, szerdán rendezik.

Férfi kézi MK: a veszprémi vezérszurkoló is kapott aranyérmet

Vezérszurkolójának is adott aranyérmet a férfi kézilabda Magyar Kupa megnyerése után a Telekom Veszprém.

Férfi kézi MK: Ennyi sikertelenség után ünnepelni kell egy kis sikert – Nagy László

A Veszprém 23–21-re győzött a Szeged ellen, és sorozatban tizedik alkalommal, fennállása során 27-edszer elhódította a kézilabda Magyar Kupát. Az NSO Tv stábja a találkozó után Nagy Lászlóval és Bodó Richárddal beszélgetett.