?>
Evezős Eb: érem nélkül zártak a magyarok Poznanban

Nem szereztek érmet a magyar evezősök a poznani Európa-bajnokságon, miután a vasárnapi zárónapon az A-döntőkben érdekelt három egység közül egyiknek sem sikerült dobogós helyen zárnia.

Evezős Eb: a délután érdekelt magyar egységek közül egy sem jutott középdöntőbe

A négy magyar egység közül egyiknek sem sikerült a péntek délutáni reményfutamból a középdöntőbe jutnia az evezősök vasárnapig tartó 77. Európa-bajnokságán, Poznanban.

Evezős Eb: Galambos Péter futamgyőztesként középdöntős

A férfi könnyűsúlyú egypárban címvédő Galambos Péter pénteken futamgyőztesként jutott a szombati középdöntőbe az evezősök vasárnapig tartó 77. Európa-bajnokságán, Poznanban – tudósított az MTI.

Evezős Eb: megvan a magyar keret, 16 főt jelölt a kapitány

Kilenc csapatban 16 evezőst jelölt Szierer János szövetségi kapitány a poznani Európa-bajnoságra utazó magyar keretbe.

Evezés: Szegeden lesz az ob, július végén döntenek az Eb-ről

A Magyar Evezős Szövetség (MESZ) tájékoztatása szerint biztossá vált, hogy július 30. és augusztus 2. között Szegeden rendezik meg az idei országos bajnokságot.

Evezés: Galambos Péter Európa-bajnok könnyűsúlyú egypárban

Galambos Péter aranyérmet nyert vasárnap könnyűsúlyú egypárban a luzerni evezős Európa-bajnokság záró napján.

Evezős Eb: Galambos elődöntős, Pétervári-Molnár negyeddöntős

Pétervári-Molnár Bendegúz egypárban negyeddöntőbe, Galambos Péter könnyűsúlyú egypárban elődöntőbe jutott a luzerni evezős Európa-bajnokság nyitónapjának előfutamai során.

Evezős Eb: három számban indul magyar egység

Három számban indulnak a magyar evezősök a május utolsó napján kezdődő luzerni Európa-bajnokságon.

Evezős vb: B-döntős a férfi könnyűsúlyú négypár

Nem jutott a legjobb hat közé, így pénteken a B-döntőben zárja szereplését a magyar férfi könnyűsúlyú négypár a plovdivi evezős-világbajnokságon, miután reményfutamában a harmadik helyen végzett.

Evezős Eb: a norvégok és a svájciak is két számban győztek

A norvégok és a svájciak is két számban győztek a skóciai Hamiltonban rendezett evezős Európa-bajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.

Evezős Eb: hiányérzete van a magyar szövetségi kapitánynak

Szierer János szövetségi kapitánynak hiányérzete van, mert a magyar evezős válogatott érem nélkül zárta a skóciai Hamiltonban csütörtöktől vasárnapig rendezett Európa-bajnokságot.

Evezős Eb: Galambos Péter hatodik könnyűsúlyú egypárban

Galambos Péter a hatodik helyen végzett könnyűsúlyú egypárban a skóciai Hamiltonban zajló evezős Európa-bajnokság utolsó, vasárnapi versenynapján.

Evezős Eb: tripláztak a románok, dupláztak az olaszok

A románok három, az olaszok két aranyérmet nyertek a skóciai Hamiltonban zajló evezős Európa-bajnokság szombati versenynapján, amelyen összesen kilenc A-döntőt rendeztek.

Evezés: ötödik az Eb-n a magyar könnyűsúlyú négypárevezős

A Csiszár Péter, Fiala Balázs, Forrai Dávid, Tamás Bence összeállítású könnyűsúlyú négypárevezős egység az ötödik helyen végzett a skóciai Hamiltonban zajló Európa-bajnokság szombati versenynapján.

Evezős Eb: előfutam nélkül döntős a férfi könnyűsúlyú négypár

A Csiszár Péter, Fiala Balázs, Forrai Dávid, Tamás Bence összeállítású könnyűsúlyú négypárevezős egység döntős a skóciai Hamiltonban zajló Európa-bajnokságon.

Evezős Eb: Galambos futamgyőztesként jutott középdöntőbe

A könnyűsúlyú egypárevezős Galambos Péter futamgyőztesként jutott a középdöntőbe a skóciai Hamiltonban zajló Európa-bajnokság első versenynapján. A Vác Városi Evezős Club sportolója második helyezett német riválisát több mint öt másodperccel megelőzve nyerte meg délelőtti előfutamát.

Evezős Eb: Galambos Péter ezüstérmes Racicében

Galambos Péter ezüstérmet szerzett vasárnap a könnyűsúlyú egypárevezősök versenyében a csehországi Racicében zajló evezős Európa-bajnokságon.

Evezős Eb: Galambos Péter döntőbe jutott Racicében

Galambos Péter bejutott a döntőbe a könnyűsúlyú egypárevezősök versenyében a csehországi Racicében zajló evezős Európa-bajnokságon. További három magyar egység a B-fináléban szállhat majd vízre a vasárnapi záró napon.

Evezős Eb: aranyérmes a Simon Béla, Juhász Adrián duó

A Simon Béla, Juhász Adrián normálsúlyú kormányos nélküli kettes aranyérmet szerzett a szám vasárnapi döntőjében a németországi Brandenburgban zajló evezős Európa-bajnokságon.

Evezős Eb: döntős a Simon, Juhász duó

A Simon Béla, Juhász Adrián normálsúlyú kormányos nélküli kettes bejutott a döntőbe a németországi Brandenburgban zajló evezős Európa-bajnokságon.