U17: az elitkörben a belgákkal is egy négyesbe kerültünk

Az UEFA elkészítette a 2019-es U17-es Európa-bajnokság elitkörös csoportbeosztását. A selejtezőből csoportelsőként továbbjutó magyar együttes Belgiummal, Norvégiával és Bosznia-Hercegovinával került egy négyesbe. A minitornának Magyarország ad otthont.

U19: a németek és a horvátok is a mi elitkörös csoportunkban

A magyar U19-es válogatott Németországgal, Norvégiával és Horvátországgal került egy csoportba a 2019-es Európa-bajnokság elitkörében.

Női U19-es Eb-sel.: nagy verést kapott a válogatott az elitkör zárásaként

A magyar női U19-es labdarúgó-válogatott 6–0-s vereséggel zárta szereplését Telkiben az Európa-bajnoki elitkörben. A Turtóczki Sándor vezette együttes a szünetben még gól nélküli döntetlenre állt Hollandia ellen, ám a második félidőben az ellenfél rákapcsolt, és miután a szünet után gyorsan megszerezte a vezetést, végül fél tucat gólig jutott – pedig a 78. percben még csak 2–0-ra vezetett.

U17: Izrael, Szlovénia, Románia – íme, elitkörös ellenfeleink!

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott Izraellel, Szlovéniával és Romániával küzd meg a 2018-as Európa-bajnokság elitkörében.

U19: az elitkörben a címvédő Angliával is megmérkőzünk!

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott Macedóniával, Angliával és Lettországgal került egy csoportba a 2018-as Európa-bajnokság elitkörében.

Az U19-es válogatottunk az Eb-címvédő Angliával került egy csoportba az elitkörben

A magyar U17-es válogatott Szerbiával, Romániával és Litvániával került egy csoportba a 2019-es Európa-bajnokság selejtezőjében, U19-es csapatunk az osztrákokkal, a szlovénekkel és a koszovóiakkal szerepel egy négyesben. A 2018-as U19-es elitkörben Magyarország egy csoportba került a címvédő Angliával, valamint Macedóniával és Lettországgal, U17-es együttesünk Izrael, Szlovénia és Románia ellen készülhet. Az U19-es elitkör Macedóniában, az U17-es Magyarországon lesz.

U19: Érik a szőlő... – keserédes ünnep Storck szeme láttára a győzelem után

Nem jött össze az Eb-részvétel a magyar U19-es labdarúgó-válogatottnak. A fiúk azonban nem vallottak szégyent, hat ponttal második helyen zártak az elitkörös csoportban. Az utolsó mérkőzésen legyőzték Skóciát, amit Bernd Storck (és az NSO Tv) szeme láttára ünnepeltek meg a már jól bevált módon. Kétség azonban nem fér hozzá, hogy most keserédessé érett számukra az a bizonyos szőlő.

U19: ebben a stadionban juthat ki az Eb-re a magyar válogatott – fotók

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott a zlíni városi stadionban Skóciával találkozik az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében. A tét nem kicsi, hiszen győzelme, illetve az osztrákok csehek elleni sikere esetén kvalifikálhatja magát a kontinenstornára. Az NSO helyszínen tartózkodó munkatársa a mérkőzés délelőttjén kapta lencsevégre a létesítményt.

U19-es Eb-elitkör: „Ha Torghelle Sanyi jön veled szembe…”

A skótok elleni mérkőzésre készül az Európa-bajnokság selejtezőjének utolsó elitkörös fordulójában a magyar U19-es labdarúgó-válogatott. A csapatnak a továbbjutáshoz győznie kell, illetve azért szorítania, hogy ezzel egy időben Ausztria is sikerrel vegye a hibátlan csehek elleni találkozót. De mint a zlíni helyszínen tartózkodó NSO Tv stábjának az utolsó tréning előtt Michael Boris szövetségi edző elmondta, csak a saját feladatukra koncentrálnak. Rajta kívül a Vasas tehetségével, Kleisz Márkkal is beszélgettünk.

U19-es Eb-elitkör: festői táj öleli körbe a válogatott zlíni főhadiszállását – fotók

A skótok elleni kulcsfontosságú mérkőzésre készülő U19-es magyar labdarúgó-válogatott tagjai Zlínben rendezték be főhadiszállásukat az Európa-bajnokság selejtezőjének csehországi elitköre alatt. Nézze meg az NSO helyszíni képein, hogy milyen szép táj öleli körbe a Lesní Hotelt.

U19: a kritikus apuka is büszke volt – gól és gólpassz osztrákok ellen

A magyar U19-es labdarúgó-válogatott csaknem egy félidőt emberhátrányban játszva győzte le 3–1-re Ausztriát az Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében, így az utolsó mérkőzés előtt maradt még esélye a továbbjutásra. A sógorok elleni találkozó egyik hőse Bíró Ákos volt, aki előbb gólpasszt jegyzett, majd gólt szerzett. A Budapest Honvéd játékosával beszélgetett Zlinben az NSO Tv stábja.

U17-es Eb-elitkör: Ha önbizalmuk nincs, akkor mi a túrójuk van? – Szélesi

Fő az önbizalom és a lélekkel teli játék, ez lehet a kulcs a norvégok ellen – mondta Szélesi Zoltán, a magyar U17-es labdarúgó-válogatott szövetségi edzője, miután csapata hátrányból fordítva, Szoboszlai Dominik két szabadrúgásgóljával 2-1-re nyert az oroszok ellen a Európa-bajnokság selejtezőjének elitkörében. Ezzel a duplázó és Ásványi Balázs kapus is egyetért.    

U17-es elitkör: ma a kombinatív fehérorosz csapat az ellenfél

A magyar U17-es labdarúgó-válogatott csütörtökön ismét pályára lép az Európa-bajnoki elitkörben. A telki mérkőzésen Fehéroroszország lesz a mieink ellenfele, amely a keddi első meccsen 4–1-es vereséget szenvedett Svédországtól.

U17-es elitkör: a csütörtöki két meccs is Telkiben lesz

A tatabányai pálya alkalmatlansága miatt március 28-án, csütörtökön a hazai rendezésű U17-es labdarúgó Eb-selejtező elitkör mindkét mérkőzését az MLSZ telki edzőcentrumában rendezik meg – adta hírül a szövetség hivatalos honlapja.