Darts: Dave Chisnall a Home Tour negyedik elődöntőse

A világranglista 11. helyén álló Dave Chisnall érvényesítette a papírformát, és két győzelem mellett egy vereséggel továbbjutott a PDC Home Tour második szakaszának négyes csoportjából. További négy hely kiadó az elődöntős csoportokban.

Darts: novemberben Grazban rendezik meg a csapat-vb-t

Nem marad el a 2020-as PDC darts csapat-világbajnokság. Az egy nemzet párosainak részvételével megrendezendő viadalt Hamburg helyett Grazban rendezik meg, november elején.

Darts: Gary Anderson a Home Tour újabb továbbjutója

A skótok kétszeres világbajnoka, Gary Anderson három győzelemmel jutott tovább a PDC Home Tour második szakaszából, az este alatt 98.69-es átlagot hozva.

Darts: Mike De Decker három angolt megelőzve jutott tovább

A PDC Home Tour második szakaszának második napján Stephen Bunting az első két meccse után nyeregben érezhette magát, ám a harmadikon nagyot betlizett, így a belga Mike De Decker örülhetett a csoportgyőzelemnek.

Darts: Klaasen az utolsó meccsen ütötte ki a világbajnokot

Fordulatos csatával folytatódott a PDC Home Tour, amely immáron a második szakaszához érkezett. A világbajnok Peter Wright hiába kezdett két győzelemmel, a csoport utolsó találkozóján 6–1-re kikapott Jelle Klaasentől, és kiesett a Home Tourról. A világranglista 48. helyén álló hollandnak a körbeverések miatt csak fölényes győzelemmel lehetett esélye a továbbjutásra.

Darts: kedden Wrighttal startol a Home Tour második szakasza

Kedden megkezdődik a dartssport első számú szervezete, a PDC online versenyének második szakasza, amelyben már a legjobb nyolc közé jutás lesz a tét. A nyolcnapos pihenő utáni első játéknapon, május 26-án a világbajnoki címvédő Peter Wright a spanyol Cristo Reyesszel, a holland Jelle Klaasennel és honfitársával, a skót Ryan Murrayvel küzd meg a továbbjutásért. A Sport Televízió a verseny folytatását is közvetíti, az első két napot leszámítva élőben.

Darts: Kovács Patrik 9. lett az online nyílt világbajnokságon

Két angol, két német, egy holland és egy ukrán játékos kiverése után a harmadik brit ellenfelével, a sokáig 100-as körátlag felett álló walesi John Williams Jonesszal már nem bírt az ezúttal 85.06-os átlagot dobó Kovács Patrik, így 12–3-ra veszített a legjobb 16 között – a saját otthonában.

Darts: Wright élt a 2. eséllyel, kialakult a legjobb 32 mezőnye

Utolsóként a világbajnoki címvédő Peter Wright jutott be a legjobb 32 közé a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.

Darts: Joe Cullen rekordátlaggal lett az utolsó előtti továbbjutó

Joe Cullen háromból három győzelemmel, köztük a Gerwyn Price elleni csoportrangadón elért 5–3-mal jutott tovább a PDC Home Tour dartssorozat 31-es csoportjából. A világranglista 16. helyezettje José de Sousa eddigi tornarekordot jelentő 104.8-as átlagát is felülmúlta.

Darts: Andersonnál megjavult a net, meg is nyerte a csoportját

Sikerült orvosolnia internetproblémáit, így mégis vállalta a szereplést, és ha már benevezett a versenyre, akkor meg is nyerte a csoportját a kétszeres világbajnok Gary Anderson a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron.

Darts: Reyes nyerte az 5–4-es meccsek estjét a Home Touron

Cristo Reyes jutott be a legjobb 32 közé a PDC Home Tour 29. napján. A világranglista 46. helyén álló spanyol kétszer is csak döntő legben, 5–4-re tudta legyőzni ellenfelét, de a kritikus pillanatokból mindig ő jött ki jobban.

Darts: másodszor is búcsúzott Michael Smith a Home Tourtól

A PDC Home Tour otthoni versenysorozat 28. játéknapján némi meglepetésre másodszor is búcsúzott a világranglista ötödik helyén álló Michael Smith, miután a nagyszerű formában játszó Luke Humphries mindhárom meccsét megnyerte – ráadásul mindent egybevéve 102.43-as átlagot hozott, ami a torna második legjobbja.

Darts: a korábbi világbajnok élt a második eséllyel

A világranglistán 102. angol Scott Waites végzett az élen a dartssport első számú szervezetének online versenye, a PDC Home Tour 27-es csoportjában: a korábbi BDO-világbajnok összesen öt leget bukva, három sikerrel lépett tovább.

Darts: a világranglista-100. az első továbbjutó a „vigaszágról”

A világranglistán 100. belga Mike De Decker is biztossá tette helyét a dartssport első számú szervezetének online versenye, a PDC Home Tour második szakaszában, mivel két győzelemmel és egy vereséggel, több nyert legjének köszönhetően első helyen végzett a 26-os csoportban.

Darts: az egekben az átlagok, imponáló játékkal portugál továbbjutás

Több mint meggyőző játékkal előrukkolva a portugál José de Sousa nyerte meg a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron a 25-ös csoport küzdelmeit, ezzel továbblépett a torna második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Darts: kiesett a világranglista 18. helyezettje a Home Touron

Három győzelemmel Jamie Hughes nyerte meg a dartssport első számú szervezetének online versenyén, a PDC Home Touron a 24-es csoport küzdelmeit, így bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Darts: legyőzte a koronavírust, nyert egy meccset is, de kiesett

Itt az első svéd továbbjutó a dartssport első számú szervezetének online versenyén: Daniel Larsson három győzelemmel tudta le a PDC Home Tour 23. csoportjának szombat esti küzdelmeit, és egymást keresztbeverő riválisai, köztük a koronavírus-fertőzésből felgyógyuló Kyle Anderson előtt magabiztosan szerezte meg a 32 közé jutást jelentő első helyet.

Darts: a nap legrosszabb átlagával lépett tovább Noguera

Jesús Noguera nyerte meg a 22. csoportot a dartssport első számú szervezetének online tornáján, a PDC Home Touron, így a spanyol játékos bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Darts: Rob Cross a sírból harcolta ki a továbbjutást

Három győzelemmel Rob Cross nyerte meg a 21. csoportot a dartssport első számú szervezetének online tornáján, a PDC Home Touron, így a 2018-as világbajnok bejutott a verseny második szakaszába, a legjobb 32 közé.

Darts: beugróból továbbjutó – Ryan Murray a világranglista 135. helyéről nyert csoportot

A 32 éves Ryan Murray az első mérkőzését még elvesztette, ám így is a PDC Home Tour eddigi legnagyobb meglepetését hozta össze, kiharcolva a továbbjutást a 20. csoportból.