Curling: edzőként folytatja az oroszok kétszeres világbajnoka

Visszavonult a versenyzéstől és a válogatott edzőjeként folytatja karrierjét Anasztaszija Brizgalova, az oroszok kétszeres curlingvilágbajnoka.

Curling-vk: magyar ezüstérem Budapesten

Ezüstérmet nyert a vasárnap befejeződött budapesti curling vegyes páros világkupán a Dencső Blanka, Szabó Gergely duó.

Curling: új edzővel készül a világbajnok vegyes páros

David Wills személyében új edzővel készül a jövőben a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt vegyes páros, amelynek célja, hogy első magyarként kvalifikálja magát curlingben a téli olimpiára.

Jégkorong: Erdély Csanád másik jeges sportágra váltott?

Nem kell megijedni! Erdély Csanádnak, a Hydro Fehérvár AV19 és a magyar jégkorong-válogatott kiváló csatárának esze ágában sincs másik jeges sportra váltani! Mindössze a Sportkrém kedvéért tette le a hokibotot és vett a kezébe seprűt, hogy a korongnál egy sokkal nagyobb követ juttasson a kapu helyett a házba.  

Curling Eb: divíziójában 3. a magyar női csapat, svéd arany a férfiaknál

A magyar női válogatott a harmadik helyen végzett a B-divízióban a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon, miután a szombati helyosztón 9:2-re nyert az angol csapat ellen.

Curling Eb: bennmaradt a B-divízióban a férficsapat

A magyar férfi csapat extra end után 7–6-ra legyőzte a szlovák együttest pénteken a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának helyosztóján, így nem esett ki.

Curling Eb: nem jutott fel a női csapat, a férfi a kiesés szélén

A magyar női csapat 9:4-re kikapott Olaszországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának pénteki elődöntőjében, így nem jutott fel az élvonalba.

Curling Eb: vereséggel zárta a csoportkört a magyar női csapat

A már elődöntős magyar női csapat vereséggel zárta a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának csoportkörét csütörtök este.

Curling: Eb-elődöntős a női válogatott a B-divízióban

A magyar női csapat biztosította helyét a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság B-divíziójának elődöntőjében, miután a csütörtöki játéknapon 13:10-re legyőzte Lengyelországot.

Curling Eb: a magyar férficsapat kikapott Bulgáriától

A magyar férficsapat 7:6-ra kikapott Bulgária együttesétől a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság szerdai játéknapján.

Curling Eb: a nők nyertek, a férficsapat kétszer kikapott

A magyar férficsapat Spanyolországtól és Finnországtól is kikapott a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság keddi játéknapján. A női csapat 5:2-re legyőzte Törökországot.

Curling Eb: ismét nyert a magyar női csapat

Esti mérkőzésén 9–4-es győzelmet aratott az angolok felett a magyar női csapat a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság hétfői játéknapján.

Curling Eb: a női csapat simán legyőzte a litvánokat

A magyar női csapat 10:3-ra legyőzte Litvánia legjobbjait a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság hétfői játéknapján.

Curling Eb: a magyar férfi csapat legyőzte Észtországot

A magyar férfi csapat 6:5-re legyőzte Észtországot a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon vasárnap.

Curling Eb: a magyar női csapat kikapott Spanyolországtól

A magyar női csapat 8:6-ra kikapott Spanyolországtól a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokságon vasárnap.

Curling Eb: javított a magyar női csapat

Délelőtti veresége után, szombat esti második mérkőzésén a finnek 10:5-ös legyőzésével javított a magyar női csapat a svédországi Helsingborgban zajló curling Európa-bajnokság nyitónapján.

Curling Eb: a magyar férficsapat győzelemmel rajtolt

A magyar férficsapat a Szlovákia elleni 9:5-ös győzelemmel rajtolt a helsingborgi curling Európa-bajnokság szombati nyitó napján.

Curling Eb: vereséggel rajtolt a magyar női válogatott

A fehérorosz női curlingválogatott jó hajrával 9–7-re legyőzte a magyar csapatot a helsingborgi curling Európa-bajnokság nyitó napján.

Curling: WT-versenyt nyert a Szekeres, Nagy vegyes páros

A Szekeres Ildikó, Nagy György curlingpáros megnyerte a lengyelországi Lódzban rendezett World Tour-versenyt.