Curling-vb: Svédország vegyes párosa az aranyérmes

Svédország válogatottja nyerte meg a curlingesek Norvégiában rendezett vegyespáros-világbajnokságát.

Curling-vb: nem jutott be a nyolc közé a magyar vegyes páros

Az eddig hibátlan magyar kettős kisebb meglepetésre simán kikapott japán ellenfelétől a norvégiai vegyes páros curling-világbajnokság nyolcaddöntőjében, így kiesett.

Curling-vb: a magyar páros hétből a hetedik meccsét nyerte meg

Hetedik mérkőzésén is győzött a magyar kettős a norvégiai vegyespáros curling-világbajnokság csoportküzdelmeiben, így Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya százszázalékosan zárta szereplését a nyolcasban.

Curling-vb: a hatodik magyar siker csoportgyőzelmet ért vegyespárosban

Hatodik mérkőzésén is győzött a magyar kettős a norvégiai vegyespáros curling-világbajnokság csoportküzdelmeiben, így Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya megnyerte a nyolcasát.

Curling-vb: ismét győzött a magyar vegyes páros

Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya a török után a holland kettőst is legyőzte a norvégiai curling vegyespáros-világbajnokság vasárnapi játéknapján.

Curling: újabb magyar győzelem a vegyespáros-vb-n

Kiss Zsolt és Palancsa Dorottya legyőzte a török kettőst a norvégiai curling vegyespáros-világbajnokság vasárnapi játéknapján.

Curling: jó magyar kezdés a vegyespáros-vb-n

Győzelemmel kezdtek a magyarok a curlingezők vegyespáros-világbajnokságán: Palancsa Dorottya és Kiss Zsolt az osztrákok duóját verte a norvégiai vb szombati nyitányán.

Curling-vb: négy közé szeretne jutni a Palancsa, Kiss páros

A legjobb négy közé jutást célozza meg a 2013-ban és 2015-ben vb-aranyérmes Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt kettős a curling vegyespáros-világbajnokságon.

Curling: a svéd férficsapat megvédte a címét a vb-n

A címvédő svéd válogatott nyerte meg a férfi curlingezők világbajnokságát a kanadai Lethbridge-ben.

Kiröhögték, mert curlingezni kezdett, ma már a legjobb európai klasszis

Eleinte kiröhögték, amikor a mit sportolsz kérdésre azt felelte, curlingezik. Már senki sem nevet: Niklas Edin a sportág legeredményesebb európai férfi játékosaként két olimpiai éremig, három vb- és hat Eb-aranyig vitte (eddig), tengernyi tudásából a jeges sport magyar szerelmeseinek is igyekezett átadni Kamaraerdőn. Az őszinte, közvetlen, lehengerlő stílusú svéd klasszis még azt is elmesélte, hogyan maradt le „vécészünet” miatt saját csapata történelmi Európa-bajnoki címéről…

Curling: egy-egy magyar ezüst és bronz a budapesti versenyen

Egy-egy magyar ezüst- és bronzéremmel zárult vasárnap a Budapesten rendezett nemzetközi World Curling Tour-verseny.

Curling: Nagy György a világszövetség technikai bizottságában

A magyar szövetség honlapja szerint Nagy Györgyöt a WCF főtitkára értesítette személyesen arról, hogy bekerült a testületbe, melynek 2021-ig lesz tagja a mostani felkérés szerint.

Curling: nem sikerült kiharcolni a történelmi vb-részvételt

A magyar női curlingválogatottnak nem sikerült kiharcolnia a sporttörténelmi világbajnoki szereplés jogát, mivel a részvételről döntő mérkőzésen 8–1-re kikapott Finnország csapatától az új-zélandi Nasebyben rendezett kvalifikációs tornán.

Curling: egy sikerre a történelmi vb-részvételtől a női csapat

A magyar női curlingválogatott szerdán kivívhatja a sporttörténelmi világbajnoki részvételt az új-zélandi Nasebyben zajló kvalifikációs tornán.

NFL: a sportág korábbi sztárjai curlingcsapatot alapítottak

A tengerentúli profi amerikaifutball-liga (NFL) négy, már visszavonult sztárja curlingcsapatot alapított azzal a céllal, hogy kijussanak az olimpiára.

Curling: Palancsa és Kiss lett a bajnok vegyes párosban

Vegyes párosban a Palancsa Dorottya, Kiss Zsolt duó nyerte meg a magyar curlingbajnokságot.

Dopping: négyéves eltiltás az orosz curlingjátékosnak

A nemzetközi Sportdöntőbíróság (CAS) négyéves eltiltással büntette azt az orosz curlingest, akit doppingolás miatt megfosztottak olimpiai bronzérmétől Pjongcsangban.

Curling: Skócia és Svédország lett az Európa-bajnok

A férfiaknál skót, a nőknél svéd sikerrel zárult szombaton a tallinni curling Európa-bajnokság.

Curling Eb: felemás napot zártak a nők és a férfiak is

A magyar férfi és női curlingválogatott szerda délelőtt egyaránt kikapott, majd délután javított a tallinni Európa-bajnokság B-divíziójában.

Curling Eb: simán kikaptak a férfiak és a nők is

A magyar férfi és női curlingválogatott is simán kikapott szerdai első riválisától a tallinni Európa-bajnokság B divíziójában.