Vízilabda: A fiúk biztos nem fognak kétszer szedni a karácsonyi halászléből – Märcz

A csoportellenfelek már ismertek a magyar férfi és női vízilabda-válogatott számára a januári, budapesti Európa-bajnokságon. Märcz Tamás nem elégedetlen a beosztással, de igazán akkor fog örülni, ha a játékosai jól játszanak a Duna Arénában. Antal Dóra szerint mindegy, kivel kerültek azonos csoportba, ha meg akarják nyerni az Eb-t, akkor ahhoz úgyis mindenkit és mindent le kell győzniük. Még karácsonykor az ünnepi finomságok iránti vágyat is.

Eb 2016: Kezdődik a sorsolás! – élőben az NSO-n

Párizsban néhány percen belül elkészítik a 2016-os labdarúgó Európa-bajnokság csoportbeosztását, vagyis eldől, hogy a magyar válogatott mely csapatokkal mérkőzik meg a jövő évi kontinenstorna csoportküzdelmei során.

Videó: jön - már csak százat kell aludni az U20-as vb rajtjáig

Száz nap múlva, május 30-án rajtol – és június 20-án ér véget – Új-Zélandon az U20-as labdarúgó-világbajnokság. A magyar válogatott, a hat európai résztvevő egyikeként, a torna E-csoportjába került, amelyben Afrika bajnokával, Brazíliával, továbbá Észak-Koreával mérkőzik meg. A FIFA videós összeállítással készült a visszaszámlálásra.

U20-as vb: A legnehezebb csoportba kerültünk - Szalai L.

Szalai László, a magyar U20-as labdarúgó-válogatott szövetségi edzője szerint korosztályos nemzeti csapatunk a legerősebb csoportba került az új-zélandi világbajnokságon, melyen Brazília, Afrika bajnoka és Észak-Korea lesz az ellenfele.

U20-as vb: Brazília a magyarok csoportjában a tornán

Magyarország U20-as labdarúgó-válogatottja Brazíliával, Észak-Koreával és Afrika bajnokával került egy csoportba a 2015-ös új-zélandi világbajnokság sorsolásán.

U20-as vb 2015, Új-Zéland: sorsolás, program, szabályok

2015. május 30. és június 20. között rendezték meg Új-Zélandon az U20-as labdarúgó-világbajnokságot. A magyar válogatott a hat európai résztvevő egyikeként volt ott a torna huszonnégyes mezőnyében, miután csoportharmadikként kvalifikálta magát a hazai rendezésű, 2014-es U19-es Eb-ről. Magyarország az E-csoportból harmadikként jutott tovább, majd a nyolcaddöntőben drámai csatában kapott ki a későbbi aranyérmes Szerbiától.

Ligakupa: egy kvartettben a Győri ETO és a Ferencváros

A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) versenybizottsága mindegyik NB I-es és NB II-es csapat nevezését elfogadta a Ligakupa 2013–2014-es kiírására, majd elkészítette a csoportok sorsolását. Mindegyik négyesbe két élvonalbeli és két  másodosztályú csapat kapott besorolást.

Tenisz, WTA-vb: elkészítették a madridi csoportbeosztást

A spanyol fővárosban, Madridban elkészítették a hétfőn kezdődő női tenisz-világbajnokság nyolcas döntőjének csoportbeosztását.