?>
Paraguay: Ronaldinhóék 200 ezer dollárért hagyhatják el az országot

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot, de ehhez még az illetékes paraguayi bíróság jóváhagyására is szükség van – adta hírül a két ország sportsajtója.

Játékossors: parti és könnyes búcsú – így távozott Ronaldinho a börtönből

Mint arról beszámoltunk, csütörtökön 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadék ellenében kiengedték a börtönből Ronaldinhót és testvérét, akik a továbbiakban házi őrizetben maradnak egy asuncióni szállodában. Az ESPN információja szerint a korábbi klasszis brazil labdarúgót egy barbecue-partival, könnyek között búcsúztatták a rabtársai.

Paraguay: kiengedték Ronaldinhót a börtönből – sajtóhír

A paraguayi Versus című lap információja szerint 1.6 millió dollárnak megfelelő óvadék ellenében kiengedték a börtönből Ronaldinhót és testvérét, akik a továbbiakban házi őrizetben maradnak egy asuncióni szállodában.

Kép: így telt Ronaldinho 40. születésnapja a börtönben

Mint ismert, a korábbi kiváló brazil labdarúgót, Ronaldinhót és fivérét, Roberto de Assis Moreirát a paraguayi hatóságok március elején előállították, mivel a gyanú szerint hamis okmányokkal jutottak be az országba. A két brazil már több mint három hete börtönben van, Ronaldinhónak pedig éppen szombaton volt a 40. születésnapja, amelyről természetesen a négy fal között sem feledkeztek meg.

Paraguay: Ronaldinhót imádják a börtönben, trükköket tanít

Belső források szerint imádják cellatársai Ronaldinhót, akit két hete Paraguayban letartóztattak, amiért testvérével együtt hamis oklevéllel próbált bejutni a dél-amerikai országba, s azóta is börtönben van.

Videó: Ronaldinho a börtönben varázsolt, csapata nyert

A még mindig börtönben tartózkodó Ronaldinho pályára lépett Paraguayban a börtöntornán, s nem túlságosan meglepő módon minden róla szólt: csapata meg is nyerte a bajnokságot.

Játékossors: Ronaldinho egy feltétellel pályára léphet a börtöntornán?

Mint ismert, Ronaldinho és testvére jelenleg egy paraguayi börtönben van, mivel hamis útlevéllel léptek be az országba, a bíróság pedig elrendelte a letartóztatásukat. A helyi Hoy beszámolója szerint a brazil klasszis börtönében éppen egy kispályás futballtornát rendeznek, és elképzelhető, hogy ezen Ronaldinho is pályára lép majd.

Játékossors: előkerült az első kép a börtönből Ronaldinhóról

Mint beszámoltunk róla, a paraguayi bíróságnál meggondolták magukat, és miután szabadon engedték Ronaldinhót, szombaton újra elrendelték a letartóztatása meghosszabbítását. Most előkerült az első kép is a börtönben ülő brazil legendáról!

Futball: „barátságos” meccset rendeztek a börtönben, 16-an meghaltak

Egészen bizarr ötlettel rukkoltak elő egy mexikói börtönben, ahol úgy gondolták, jó ötlet lesz az egymással háborúban álló Del Golfo és Los Zetas kartell tagjait összeengedi a börtön udvarában egy barátságos futballmérkőzésre.

Cselgáncs: ötéves börtönbüntetést kapott a kétszeres olimpiai bajnok

Ötéves börtönbüntetésre ítélték Peter Seisenbacher kétszeres olimpiai bajnok osztrák cselgáncsozót.

Spanyolország: felmentették az adócsalás vádja alól X. Alonsót

A madridi bíróság kedden felmentette az adócsalás vádja alól Xabi Alonsót, a spanyolok világ- és kétszeres Európa-bajnok labdarúgóját.

Atlétika: nyolc és fél év börtönre ítélték a holland futót

Egy német bíróság kábítószer-csempészet miatt nyolc és fél éves börtönbüntetéssel sújtotta Madiea Ghafoort, a hollandok olimpikon atlétáját.

Oroszország: kiszabadult a börtönbüntetésre ítélt két játékos

Szabadon engedték kedden azt a két orosz válogatott labdarúgót, akiket májusban huliganizmus vádjával börtönbüntetésre ítéltek.

Tenisz: nyolc év börtönt kapott a Kvitovát megkéselő betörő

Nyolcéves börtönbüntetést kapott az a férfi, aki betört Petra Kvitová lakásába, és késsel megsebesítette a kétszeres wimbledoni bajnok teniszezőt.

Kép: Bendtner bejelentette, megkezdte a büntetését

Mint arról beszámoltunk, az Arsenal korábbi, a norvég Rosenborg jelenlegi csatára, Nicklas Bendtner szeptemberben leütött egy taxist (akit meg is kellett műteni), ezért 50 napos börtönbüntetésre ítélték. Bár a 31. életévét januárban betöltő csatár eleinte nem fogadta el a döntést, végül visszavonta a fellebbezést, s bár úgy volt, hogy valóban börtönbe kell vonulnia, végül megúszta házi őrizettel.

Törökország: rekordbüntetést kapott klubjától Arda Turan

Az Istanbul Basaksehir török rekordot jelentő 370 ezer eurós büntetést szabott ki futballistájára, a botrányba keveredő Arda Turanra.

Törökország: Arda Turant börtönnel fenyegetik

Egy popénekes megverése miatt többéves börtönbüntetés fenyegeti Arda Turant, a törökök százszoros válogatott labdarúgóját.

La Liga: hat hete még börtönben ült a Barca vasárnapi vendége

Ruben Semedo, az Huesca védője vasárnap a Barcelonától elszenvedett 8–2-es vereséget követően szomorkodhatott, de ez semmi ahhoz képest, hogy hat héttel ezelőtt még börtönben volt, mert tettestárs volt egy emberrablásban.

Birkózás: a börtönbüntetésre ítélt Növényi Norbert fellebbezett

Növényi Norbertet első fokon 3 év 4 hónapos börtönbüntetésre ítélték, emellett 3 évre eltiltották a közügyek gyakorlásától. Az 1980-as moszkvai olimpián aranyérmet szerző korábbi birkózó fellebbezést nyújtott be – adta hírül a Lokál.

Játékossors: börtönbe vonul a volt brazil válogatott futballista

Letöltendő börtönbüntetésre ítélték Marcelinhót, a brazilok korábbi válogatott labdarúgóját.