Asztalitenisz: Hongkongé az első budapesti arany

A budapesti asztalitenisz world tour verseny első fináléja óriási csatában dőlt el: a vegyes párosoknál a hongkongi Vong Csün-ting, Tu Hoj-kem kettős öt játszmában győzte le a Patrick Franziska, Petrissa Solja duót.

Asztalitenisz: döntőben a magyarok legyőzői férfi párosban

Az indiai Sharath Kamal Achanta, Sathiyan Gnanasekaran duó az első helyen kiemelt hongkongi kettőst is legyőzte, s ezzel bejutott a férfi párosok döntőjébe a BOK-csarnokban zajló asztalitenisz World Tour-versenyen.

Asztalitenisz: veszélybe került a csapat-vb megrendezése

Veszélybe került az asztaliteniszezők csapat-világbajnokságának megrendezése a dél-koreai Puszanban, ahol pénteken koronavírust diagnosztizáltak egy betegnél.

Asztalitenisz: nem jutott a négy közé az Ecseki, Szudi páros

Az Ecseki Nándor, Szudi Ádám páros a budapesti World Tour-verseny péntek délelőtti negyeddöntőjében 3:0-ra kikapott indiai ellenfelétől, ezzel a teljes magyar csapat számára befejeződött a budapesti World Tour-verseny.

Asztalitenisz: Majoros is kikapott, egyesben elfogytunk

A férfi egyes főtáblájának első fordulójában asztalhoz álló Majoros Bence ugyan jól kezdett Panajotisz Jonisz ellen, ám 2:0-s vezetés után a görög magára talált, és fordított, így a női egyes után már a férfiaknál sincs versenyben magyar a budapesti world tour versenyen.

Asztalitenisz: Madarász nem bírt az Európa Top 16 másodikjával

Női egyesben a mieink közül egyedüliként versenyben lévő Madarász Dóra négy játszmában kikapott a holland Britt Eerlandtól a nyolcaddöntőben a BOK-csarnokban zajló budapesti world tour versenyen.

Asztalitenisz: vége a rossz sorozatnak, nyert az Ecseki, Szudi duó

Férfi párosban a negyedik helyen kiemelt Ecseki Nándor, Szudi Ádám kettős négy játszmában legyőzte svéd ellenfelét, így a péntek délelőtti negyeddöntőben már az éremért játszhat.

Asztalitenisz: a Madarász, Pergel kettős is búcsúzott

A budapesti World Tour-verseny csütörtöki játéknapja egyelőre nem úgy alakul, ahogyan szerettük volna, hiszen a Szudi Ádám, Pergel Szandra vegyes páros után a Madarász Dóra, Pergel Szandra kettős is kikapott a nyolcaddöntőben, utóbbit portugál-kínai duó ejtette ki.

Asztalitenisz: kiesett a Szudi, Pergel páros Budapesten

Az olimpiai részvételre jó eséllyel pályázó Szudi Ádám, Pergel Szandra kettősnek nem sikerült megismételnie a tavalyi bravúrt, amikor is ezüstérmet szerzett a budapesti World Tour-versenyen. Ezúttal a nyolcaddöntőben búcsúzott.

Asztalitenisz: sem Ecseki, sem Szudi nem jutott főtáblára Budapesten

Ecseki Nándornak és Szudi Ádámnak sem sikerült feljutnia a főtáblára egyesben a BOK Csarnokban zajló asztalitenisz World Tour-versenyen, szerdán este mindketten hat szettben kaptak ki a selejtező utolsó fordulójában.

Asztalitenisz WT: három magyar maradt állva az egyes selejtezőjében

A keddi nyitó nap után az egyes selejtezőjében már csak Szudi Ádám, Ecseki Nándor és Pergel Szandra van versenyben magyar részről a budapesti asztalitenisz World Tour-viadalon, a BOK-csarnokban.

Asztalitenisz: Hartbrich Leonie lemondta a válogatottságot

A budapesti World Tour-verseny első napjának meglepő híre, hogy a selejtező első fordulójában a török Ozge Yilmaztól 4:2-es vereséget szenvedő Hartbrich Leonie bejelentette Bátorfi Zoltán szövetségi kapitánynak, hogy nem kíván szerepelni a válogatottban.

Asztalitenisz: 19 magyar a budapesti WT-versenyen

Ötven ország 309 játékosa, köztük 19 magyar szerepel a kedden kezdődő budapesti asztalitenisz World Tour-versenyen a BOK-csarnokban. A 170 ezer dollár (51.5 millió forint) összdíjazású tornán öt számban, férfi és női egyesben, valamint férfi, női és vegyes párosban rendeznek mérkőzéseket.

Női asztalitenisz Ek: rosszabb szettaránnyal kiesett a Budaörs

A Budaörs 3:2-re kikapott szombaton a vendég orosz Taganrogtól a női asztalitenisz Európa-kupa negyeddöntőjének visszavágóján, és rosszabb szettaránnyal búcsúzott a sorozattól.

Asztalitenisz: katari segítség a kínai válogatottnak

Többek között kétezer labdával segíti a Katari Asztalitenisz-szövetség (QTTA) a kínai válogatottat, amely a koronavírus-járvány miatt Dohában edzőtáborozik.

Asztalitenisz: német sikerek a svájci Top 16 viadalon

A férfiaknál a német Timo Boll, a nőknél – címét megvédve – honfitársa, Petrissa Solja nyerte meg az asztaliteniszezők Európa Top 16-bajnokságát a svájci Montreux-ben.

Női asztalitenisz Ek: idegenben került előnybe a Budaörs

A Budaörs 3–2-re nyert szombaton az orosz Taganrog otthonában a női asztalitenisz Európa-kupa negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Asztalitenisz Európa Top 16: Madarász kiesett az első körben

Madarász Dóra hat szettben kikapott a hetedik helyen kiemelt Margarita Peszockától, ezzel kiesett az első fordulónak számító nyolcaddöntőben az asztalitenisz Európa Top 16-bajnokságon, a svájci Montreux-ben.

Asztalitenisz Európa Top 16: Madarász ukrán ellenféllel kezd

Madarász Dóra a hetedik helyen kiemelt Margarita Peszockával játszik a nyolcaddöntőben a hétvégén sorra kerülő asztalitenisz Európa Top 16-bajnokságon, a svájci Montreux-ben.

Asztalitenisz: Madarász Dóra az ITTF január legjobbja tízes listáján

A hét végén a montreux-i Európa Top 16 versenyen asztalhoz álló Madarász Dóra szerepel azon a tíz játékos között, akik közül valaki megkapja a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) „Január legjobbja” díját.