Asztalitenisz: Magyarországon is lehetnek zárt kapus versenyek

Felegyi Gábor, a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) versenyigazgatója szerint Magyarországon is lehetnek zárt kapus nemzetközi versenyek az év hátralévő részében.

Koronavírus: elhalasztották a varsói asztalitenisz Eb-t

A koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották a szeptember 15-20-ra kiírt varsói asztalitenisz Európa-bajnokságot.

Asztalitenisz: Azt mondták, megvakulhatok – Pergel

Nehéz napokon van túl a válogatottal olimpiai kvótát szerző Pergel Szandra, a jobb szeméről leváló retina miatt rövid ideig a látása is veszélyben volt, a sikeres műtét után szerencsére az orvosa teljes felépülést jósol.

Asztalitenisz: Egy nap alatt eladtam a 30 liter pálinkát. Már várták – Jónyer István

Barátok, pályatársak, ismerősök és persze a phenjani aranycsapat tagjai köszöntötték születésnapján a 70 éves Jónyer Istvánt, akit nem ért meglepetésként az ünnepség, mégis akadtak pillanatok, amikor elérzékenyült.

Asztalitenisz: Azt meséld el, Pista! – 70 éves Jónyer István

Nem kizárólag az asztalitenisz, az egész magyar sporttörténelem legendás alakja a négyszeres világbajnok és négyszeres Európa-bajnok Jónyer István hetvenéves lett.

Asztalitenisz: szemműtéten esett át a magyar éljátékos

Pergel Szandra nem tartott a magyar női asztalitenisz-válogatottal a csehországi edzőtáborba: a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékos részleges retinaleválás miatt szemműtéten esett át – tudtuk meg a szövetség hivatalos honlapjának pénteki beszámolójából.

Asztalitenisz: továbbra sem lehet asztalhoz állni

Augusztus végéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) hétfőn.

Asztalitenisz: Póta Georgina Budaörsön folytatja

A honi asztaliteniszsport máris egy nagy dobással jelzi, hogy a világjárvány után éledezik: a Nemzeti Sport információja szerint ugyanis a kétszeres Európa-bajnok Póta Georgina a magyar bajnok Budaörsnél folytatja a pályafutását.

Asztalitenisz: Felegyi Gábor lett az ITTF versenyigazgatója

Felegyi Gábort nevezték ki a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) versenyigazgatójává. A magyar szakember átmeneti jelleggel látja el a feladatot.

Asztalitenisz: a Budaörs francia ellenfelet kapott a női BL-ben

A Budaörs női csapata francia, a Pécs férfi együttese horvát, portugál és olasz ellenfelet kapott az európai asztalitenisz kupák pénteki, luxembourgi sorsolásán.

Asztalitenisz: Boros Tamara lesz a német női válogatott kapitánya

A jövő évi tokiói olimpia után Boros Tamara veszi át a német női asztalitenisz-válogatott irányítását.

Asztalitenisz: a Pécs és a Budaörs nyerte meg az Extraligát

A férfiaknál óriási meccsen dőlt el az első hely sorsa, a PTE PEAC története második aranyérmét szerezte meg, a nőknél viszont a budaörsiek a vártnál simább találkozón érték el negyedik bajnoki címüket az asztalitenisz Extraligában.

Asztalitenisz: érvényesült a papírforma az Extraliga elődöntőiben

A férfiaknál a Celldömölk és a Pécs, míg a nőknél a Budaörs és az Erdért jutott be a hétfői fináléba.

Asztalitenisz: jövőre halasztották el a csapat-vb-t

A Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség (ITTF) végrehajtó bizottságának ülésén 2021 elejére halasztották a puszani csapat-világbajnokságot.

Fotó: nálunk láthatják először Póta Georgina kislányát

Megérkezett Regina, Póta Georgina első gyermeke. A vártnál néhány nappal korábban, június 1-jén született kislányról készült első képet kétszeres Európa-bajnoknőnk a Nemzeti Sportnak mutatta meg először.

Asztalitenisz: megvan az Extraliga négyes döntőjének párosítása

A Magyar Asztalitenisz Szövetség (MOATSZ) a korlátozások enyhítésével összhangban megrendezi az Extraliga négyes döntőjét, amelynek párosítása szerdán készült el.

Asztalitenisz: harmadszor is elhalasztják a csapat-vb-t

Harmadszorra is elhalasztják az asztalitenisz csapat-világbajnokságot, amelynek Puszan a házigazdája.   

Asztalitenisz: ötvenéves a Statisztika női csapatának első BEK-győzelme

A Statisztika női csapata éppen fél évszázaddal ezelőtt nyerte meg először a BEK-et, a legrangosabb európai klubtrófeát aztán 31 esztendő alatt összesen 25 alkalommal sikerült elhódítania.

Asztalitenisz: edzésbe állt a férfiválogatott is – fotók

A női asztalitenisz-válogatott két héttel ezelőtti visszatérése után a férfiak is feltűntek a Marczibányi téri csarnokban, ahol először vezetett edzést az új kapitány, Muskó Péter.