Asztalitenisz: buborékban rendezhetik meg a női BL-t

A hagyományoktól eltérően egyetlen torna formájában, Linzben, úgynevezett buborékban bonyolíthatják le a női asztalitenisz Bajnokok Ligáját, amelyben az SH-ITB Budaörsi SC is érdekelt – írja az MTI.

Asztalitenisz: szemműtétje után ismét asztalhoz állt Pergel

Pergel Szandra a Nemzeti Sportnak adott augusztusi interjújában beszélt a sikeres szemműtétjéről, és most bő két hónappal az operáció után újrakezdte az edzéseket – közölte a Bors.

Gyász: elhunyt az első magyar paralimpiai bajnok

Nyolcvanhat éves korában elhunyt Tauber Zoltán, Magyarország első paralimpiai bajnoka – tájékoztatta az MTI-t a Magyar Paralimpiai Bizottság (MPB).

Asztalitenisz Top 16: Szudi Ádám és Bálint Bernadett sikere

Szudi Ádám és Bálint Bernadett nyerte az asztaliteniszezők Top 16 bajnokságát, amelyet a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött rendeztek meg a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban.

Asztalitenisz top 16: mindkét címvédő a nyolc között

Mindkét címvédő, Fazekas Péter és Nagyváradi Mercédesz is bejutott a kieséses szakaszba az asztaliteniszezők top 16 bajnokságán, amely a koronavírus-járvány miatt zárt kapuk mögött zajlik a Marczibányi téri Ormai László Csarnokban.

Asztalitenisz-vb: három év múlva Durban lesz a házigazda

A dél-afrikai Durban rendezheti a 2023-as egyéni asztalitenisz-világbajnokságot.

Asztalitenisz: orosz elnök került az európai szövetség élére

Vlagyimir Putyin orosz elnök egyik régi tanácsadója, Igor Levityin egyedüli jelölt volt a posztra, a tagországok közül 46 szavazott rá, kettő ellene.

Asztalitenisz: a topversenyzők tiltakoznak a kínai viadalok miatt

A legjobb asztaliteniszezők közül többen, köztük a volt világelső német Timo Boll, tiltakoznak az ellen, hogy a nemzetközi szövetség (ITTF) Kínában rendezne meg három toptornát.

Szabadidősport: mászófal és pumptrackpálya a Városligetben

Birtokba veheti a nagyközönség Budapest új sportközpontját, amely tucatnyi sportágban kínál ingyenes mozgási lehetőséget.

Asztalitenisz: bemutatták Póta Georginát a Budaörsnél

Az elmúlt évtized legeredményesebb magyar játékosával Póta Georginával megerősödve vág neki az új idénynek a budaörsi, azaz a legjobb hazai, mégis nem titkoltan anyagi nehézségekkel küzdő női csapat.

Gyász: elhunyt világbajnok asztaliteniszezőnk, Simon Ágnes

Nyolcvanöt éves korában rövid betegség után elhunyt Simon Ágnes (született Almási Ágnes), világ- és Európa-bajnok asztaliteniszező – tudatta szerkesztőségünkkel a Magyar Asztalitenisz-szövetség.

Asztalitenisz: Magyarországon is lehetnek zárt kapus versenyek

Felegyi Gábor, a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) versenyigazgatója szerint Magyarországon is lehetnek zárt kapus nemzetközi versenyek az év hátralévő részében.

Koronavírus: elhalasztották a varsói asztalitenisz Eb-t

A koronavírus-járvány miatt határozatlan időre elhalasztották a szeptember 15-20-ra kiírt varsói asztalitenisz Európa-bajnokságot.

Asztalitenisz: Azt mondták, megvakulhatok – Pergel

Nehéz napokon van túl a válogatottal olimpiai kvótát szerző Pergel Szandra, a jobb szeméről leváló retina miatt rövid ideig a látása is veszélyben volt, a sikeres műtét után szerencsére az orvosa teljes felépülést jósol.

Asztalitenisz: Egy nap alatt eladtam a 30 liter pálinkát. Már várták – Jónyer István

Barátok, pályatársak, ismerősök és persze a phenjani aranycsapat tagjai köszöntötték születésnapján a 70 éves Jónyer Istvánt, akit nem ért meglepetésként az ünnepség, mégis akadtak pillanatok, amikor elérzékenyült.

Asztalitenisz: Azt meséld el, Pista! – 70 éves Jónyer István

Nem kizárólag az asztalitenisz, az egész magyar sporttörténelem legendás alakja a négyszeres világbajnok és négyszeres Európa-bajnok Jónyer István hetvenéves lett.

Asztalitenisz: szemműtéten esett át a magyar éljátékos

Pergel Szandra nem tartott a magyar női asztalitenisz-válogatottal a csehországi edzőtáborba: a pályafutását francia klubcsapatban folytató balkezes játékos részleges retinaleválás miatt szemműtéten esett át – tudtuk meg a szövetség hivatalos honlapjának pénteki beszámolójából.

Asztalitenisz: továbbra sem lehet asztalhoz állni

Augusztus végéig meghosszabbította a koronavírus-járvány miatti kényszerszünetet a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) hétfőn.