Európai Játékok: Póta Georgina is búcsúzott egyesben

Utolsó magyarként Póta Georgina is befejezte szereplését egyesben a minszki Európai Játékok asztalitenisz-versenyében, miután a hétfői nyolcaddöntőben négy szettben alulmaradt a svéd Linda Bergströmmel szemben.

Európai Játékok: Póta Georgina nyolcaddöntős egyesben

Póta Georgina magabiztosan nyerte első egyes mérkőzését a minszki Európai Játékok asztalitenisz-versenyében, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Európai Játékok: kikapott és kiesett a Szudi, Pergel páros

A Szudi Ádám, Pergel Szandra duó némi meglepetésre három szettben kikapott vasárnap fehérorosz ellenfelétől a vegyes párosok első fordulójában a minszki Európai Játékok asztalitenisz-versenyében. A szám győztese olimpiai indulási jogot szerez Tokióra, de a magyaroknak ezzel elszállt az esélye, hogy övék legyen a kvóta.

EJ: Szudi és Pergel is kiesett a második fordulóban

Szudi Ádám és Pergel Szandra is kikapott szombaton az egyes második fordulójában – mindkettőjüknek ez volt az első mérkőzése – a minszki Európai Játékok asztalitenisz-versenyében, így egyikük sem jutott a legjobb 32 közé.

Európai Játékok: elkészült a sorsolás asztaliteniszben

Elkészítették pénteken a szombaton kezdődő, olimpiai kvótaszerző asztalitenisz-verseny sorsolását a minszki Európai Játékokon.

Kigúnyolt vb-ezüst, szabályváltozást hozó trükk, elrontott élet

Június 10-én lesz száz éve, hogy megszületett a magyar asztalitenisz történetének egyik legbohémabb, legellentmondásosabb figurája, a négyszeres világbajnok Soós Ferenc.

Asztalitenisz Extraliga: tíz év után újra bajnok a BVSC

A férfiaknál a BVSC, a nőknél a címvédő Szekszárd nyerte meg az asztalitenisz Extraliga négyes döntőjét Celldömölkön.

Asztalitenisz Extraliga: kialakult a döntők párosítása

A férfiaknál a Pécs és a BVSC, a nőknél a címvédő Szekszárd és a Budaörs játssza a vasárnapi döntőt Celldömölkön, az asztalitenisz Extraliga négyes döntőjében.

Asztalitenisz: felavatták a Celldömölki Vasutas csarnokát

Felavatták pénteken a Celldömölki Városi és Vasutas Sportegyesület (CVSE) 270 millió forintos ráfordítással elkészült asztalitenisz-csarnokát és labdarúgó-öltözőit.

Asztalitenisz: Lakatos nagy skalpot gyűjtött be Sencsenben

Lakatos Tamás egy nagy skalp begyűjtésével kezdte meg szereplését az asztalitenisz World Tour-sorozat kínai állomásán, Sencsenben.

Asztalitenisz: rekordokat döntött a budapesti vb

Az áprilisi budapesti asztalitenisz-világbajnokság nem csupán az asztaloknál, a televízióban, a közösségi médiában és egyéb internetes felületeken is rekordokat döntött.

Asztalitenisz: Póta ismét német bajnok a TTC Berlin Eastside-dal

Póta Georgina csapata, a TTC Berlin Eastside nyerte meg a német asztalitenisz-bajnokságot.

Asztalitenisz: kijutott az Eb-re a magyar férfiválogatott

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott utolsó mérkőzésén 3–0-ra megverte az íreket a szeptemberi Európa-bajnokság selejtezőjében, a csehországi Havirovban, s így csoportmásodikként továbbjutott a kontinensviadalra.

Asztalitenisz Eb-selejtező: győzelemmel kezdtek a magyarok

A magyar férfi asztalitenisz-válogatott sima, 3:0-s győzelmet aratott Izrael ellen a szeptemberi Európa-bajnokság selejtezőjében, a csehországi Havirovban.

Asztalitenisz: Póta Georgina tornát nyert Szlovéniában

Póta Georgina nyerte meg egyesben a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) úgynevezett challenge-kategóriás, 30 ezer dollár összdíjazású versenyét a szlovéniai Otocecben.

NS Hosszabbítás: most Bolognában, jövőre ilyenkor Budapesten

Szombaton rajtol a Giro d’Italia, amelynek mezőnyét jövőre közvetlen közelről láthatjuk. Eddig egyetlen magyarnak adatott meg, hogy a profi kerékpáros országúti versenyek három „legjét” összefogó Grand Tour-viadalon indulhatott. Bodrogi László a Nemzeti Sport szombati, Hosszabbítás-mellékletében arról is beszélt, miben különbözik a Grand Tour világa a többi versenyétől, s mi kellene ahhoz, hogy a példáját valaki kövesse.

Asztalitenisz: Madarász és Pergel második lett Belgrádban

Három dobogós helyet szereztek a magyar versenyzők a Nemzetközi Asztalitenisz-szövetség (ITTF) úgynevezett challenge besorolású, 30 ezer dollár összdíjazású belgrádi tornáján.

Asztalitenisz: a vb-győztes férfiválogatottat köszöntötték

A napra pontosan 40 évvel ezelőtt világbajnokságot nyerő magyar férfi asztalitenisz-válogatott tagjait köszöntötték kedd este Budapesten, az Újvárosháza Dísztermében.

Asztalitenisz-vb: 10 ok, amiért különleges volt a budapesti verseny

A tegnap befejeződött 55. egyéni asztalitenisz-világbajnokság számos érdekességgel szolgált, köztük nem egy volt, ami igazán különlegessé tette a versenyt, s ezért sokáig emlékezetes marad ez a budapesti nyolc nap. Ezekből most a tíz legérdekesebbet szedtük össze.

Asztalitenisz-vb: mind az öt budapesti arany a kínaiaké lett

A világbajnokság utolsó döntőjében kínai és japán női páros küzdött az első helyért, s ugyan a japánok kezdtek jobban, 2:0-ra is vezettek, végül a Szun Jing-sa, Vang Man-jü duó révén ezt az aranyat is kínaiak vitték haza.