Anglia: a Leeds és a Liverpool a „legutáltabb” klub

A legkevésbé kedvelt futballcsapat Angliában a Leeds United, legalábbis egy sajátos statisztika szerint, amely a szurkolói gúnydalok darabszáma alapján készült.    

Kevin De Bruyne elárulta, ki volt a gyerekkori példaképe

Ha folytatódik a Premier League idei kiírása, alighanem megdönti Thierry Henry egy évadon belüli asszisztrekordját, de ha valaki méltó a csúcsra, az Kevin De Bruyne. Fantasztikusan futballozott a City bajnokijain 96 helyzetet teremtő belga, aki vitán felül tagja a Cristiano Ronaldót és Lionel Messit közvetlenül követő kasztnak.

Tottenham: Fájó, hogy máshol már játszanak – Mourinho

José Mourinho, a Tottenham Hotspur vezetőedzője számára fájó látni, hogy míg a Premier League áll a koronavírus-járvány miatt, addig más labdarúgó-bajnokságok már zajlanak.

PL: Henderson szerint furcsa lenne szurkolók nélkül ünnepelni

Jordan Henderson, a Liverpool csapatkapitánya szerint furcsa lenne úgy megnyerni az angol labdarúgó-bajnokságot, hogy azt szurkolók nélkül kell megünnepelniük.    

PL: „Mindannyian alig várjuk, hogy újra futballozhassunk”

Eric Dier, a Tottenham Hotspur középpályása szerint játékostársaival együtt már alig várják, hogy újra futballozhassanak.

Premier League: hat pozitív tesztet jelentettek be

A Premier League kedden bejelentette, összesen hat koronavírussal megfertőződött személyt találtak a csapatok első tesztelési körében.

PL: újszülött kisfia miatt megtagadta az edzést a támadó

Megtagadta az edzések folytatását Troy Deeney, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Watford támadója.

Anglia: kórházban ápolják a 86-szoros válogatott labdarúgót

Kórházban ápolják Kenny Sansomot, 86-szoros angol válogatott labdarúgót.

Anglia: kedvenc csapata húzta ki a koronavírusos beteget a kómából

A BBC beszámolója szerint elképesztő felépülésen ment keresztül Peter George, a West Bromwich Albion futballcsapatának 65 éves szurkolója, aki nemrég elkapta a koronavírust.

PL: továbbra is kérdéses a folytatás, a PFA biztosítékot akar

Angol sajtóértesülések szerint az egyik klubnál már több játékos is jelezte, hogy nem venne részt a jövő héten újrainduló felkészülésen.

PL: „Le se sz…m a nemzeti morált” – kifakadt a Spurs játékosa

Danny Rose, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Tottenham játékosa úgy véli, nem helyes folytatni a 2019–2020-as évadot – meglátását elég erősen fogalmazta meg.

Koronavírus: a britek június 1-től engedélyezik a sporteseményeket

A brit kormány bejelentette, hogy május végéig semmiféle profi sporteseményt nem tarthatnak az országban, még zárt kapuk mögött sem. Június 1-től viszont beindulhat akár a Premier League is.

Premier League: semleges pálya, kieső nélkül? Folytatódik a kötélhúzás

Folytatódik-e az angol labdarúgó Premier League koronavírus-járvány miatt megszakított 2019–2020-as idénye, és ha igen, mikor? Döntő napok következnek, a klubok vezetői hétfőn is üléseznek, jó néhány megválaszolandó kérdés vár rájuk.

Sadio Mané útja a földműveléstől a klubfutball csúcsáig

A Liverpoollal megnyerte a Bajnokok Ligáját és a klubvilágbajnokságot, alanyi jogon az Afrika legjobbjának járó díjat. Sadio Manénak legfeljebb akkor lehetett volna csodásabb az elmúlt esztendő, ha a kontinenstornát és az Aranylabdát is behúzza. Egyiktől sem járt messze, pedig milyen messziről indult! A Rakuten Tv dokumentumfilmjéből kiderül, mekkora utat járt be korunk egyik legnagyszerűbb futballistája.

Newcastle: 70 millió font Coutinhóért és Koulibalyért is?

A tulajdonosváltás előtt álló és nagy terveket szövögető Newcastle United labdarúgócsapata 70 millió fontot (28 milliárd forintot) áldozna Philippe Coutinhóra és Kalidou Koulibalyra is.

Premier League: rövidebb félidőket akarnak a játékosok

Gordon Taylor, az angol profi labdarúgók szervezetének (PFA) ügyvezetője arról beszélt kedden a BBC-nek, hogy a koronavírus-járvány miatt szünetelő, de újraindulásra készülő Premier League-ben – a zsúfolt programmal járó egészségügyi kockázat csökkentése érdekében – rövidebb félidőket szeretnének a játékosok.

Anglia: az FA elnöke szerint még 2021-ben is zárt kapus meccsek lesznek

Az angol Labdarúgó-szövetség (FA) elnöke úgy véli, a közeljövőben elképzelhetetlen, hogy nézők előtt rendezzenek mérkőzéseket.

Videó: amikor a Newcastle-játékos a PL egyik legőrültebb gólját szerezte

A koronavírus megbénította a sportvilágot – mit lehet ilyenkor tenni? Irány az archívum! Most a 2011–2012-es angol Premier League-idény legszebb góljára emlékezünk!

PL: csak semleges pályákon lehet befejezni az idényt

Csak semleges pályákon lehet befejezni a labdarúgó Premier League küzdelmeit.

PL: A játékosok többsége fél – Sergio Agüero

A játékosok a koronavírus-járvány miatt tartanak a visszatéréstől, mondta Sergio Agüero, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Manchester City támadója.