FFT: 10 kútba esett átigazolás a futballban

Kórház, szabadság, bürokrácia és sok más állt már az átigazolások útjában. A FourFourTwo összegyűjtötte a tíz legviccesebb vagy legkülönlegesebb esetet.

Csupasport: Mányoki Attila új sorozatra készül

Világcsúccsal fejezte be az Oceans Sevens sorozatát Mányoki Attila, aki beszélt a szabadidős honlapnak az elmúlt évek kihívásairól, reményeiről, illetve az új tervekről is.

Ajánló: Transalpine Run, és ami mögötte van

A nyolc napos, négy országon átvezető magashegyi terepfutóversenyt egy házaspár szervezi. A rendszer tökéletesen működik, a versenyzők imádják, aminek a hátterében a szívvel-lélekkel történő szervezés áll.

FFT: CR a legprofibb, akivel valaha is dolgoztam – Deco

A középpályás játszott a Benficában, ragyogott a Portóban, majd a modern futball két legnagyobb labdarúgójának csapattársa lett.

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin októberi száma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 115., avagy 2019. októberi száma!

Csupasport: zöldbe csomagolják az Ultrabalatont

Már elérhető a 2020. május 14–17. között rendezendő NN Ultrabalaton honlapja, elkezdődött a visszaszámlálás Magyarország legnépszerűbb hosszútávú versenyére, amely már műanyagmentes lesz.

FFT: „Egy rakás sz.r volt” – Owen kemény szavai Capellóról

Az aranylabdás Michael Owen szerint az egykori szövetségi kapitány, Fabio Capello tette tönkre az ő angol válogatottbeli karrierjét.

FFT: romok és vér, de a show-nak folytatódnia kellett

Az Üllői úton 1947-ben leszakadt a régi falelátó egy része, ám a magyar–osztrák meccs gond nélkül folytatódott, miközben majdnem háromszáz embert vittek kórházba. A teljes történet a FourFourTwo-n.

FFT: mire megy a Chelsea Lamparddal a kispadon?

Megállják-e a helyüket az ifjak a legmagasabb szinten? A Chelsea-vel kapcsolatban ez a legtöbbet hangoztatott kérdés, ezt harsogják a fórumok, a betelefonálós műsorok, a beszélgetések, és a 2019–2020-as idény így vagy úgy, de választ is ad majd rá.

Csupasport: csak stílusosan – Mányoki világrekordja

Mányoki Attila hétfőn átúszta a légvonalban 35 kilométeres Északi-csatornát, ezzel tejesítette az Oceans Seven kihívást, amely a világ hét legnehezebb tengerszorosának átúszását jelenti. A Csupasport végigvette, hogyan jutott idáig.

Ajánló: Testnevelési Egyetem – könyv a győzelem tudományáról

Stratégia és taktika címmel tanulmánykötetet jelentetett meg a Testnevelési Egyetem; a könyv a győzelem és a siker tudományát vizsgálja a sportban.

FFT: a brit, akit Maradona is az egyik legjobbnak tartott

Miután Diego Maradona nemrég azt nyilatkozta, hogy Graeme Souness volt generációja egyik legjobb brit középpályása, a FourFourTwo megkereste a Rangers és a Liverpool legendáját.

Csupasport: ultratávon a nőké lehet a jövő

Egy női kerékpáros, Fiona Kolbinger kétszáz férfit pipált le a világ legbrutálisabb ultrakerékpáros-versenyén. A Csupasport utánajárt, hogyan történhetett meg mindez.

FFT: aki Hazard helyére jött – Christian és a csokigyár

Akár Willy Wonkáé is lehetett volna a vidámpark, amely mellett Christian Pulisic felcseperedett. A Chelsea-be szóló aranyjegyét nem a csokijában találta, hanem sokszorosan megdolgozott érte.

Csupasport: valójában hány méter az öt kilométer?

Sok szabadidős futó telefonos applikációval méri a távot – és nem ritkán csodálkozik, hogy ugyanannyit sportolt, mint az előző nap, mégis egészen más az eredmény. Három népszerű alkalmazást teszteltünk.

FFT: Örülnék, ha Rio Ferdinand adna egy esélyt magának edzőként – Redknapp

A FourFourTwo magazin Kérdezd meg pacekba! című rovatában ezúttal Harry Redknapp válaszol az olvasók kérdéseire.

Csupasport: a Spartathlon női bajnoka edzőként is sikeres

Hat hét múlva következik Maráz Zsuzsanna számára az ősz fő versenye, a Spartathlon, de előtte még két viadalon vesz részt a tavalyi futáson a nők mezőnyében első helyen végző sportoló – aki már főállásban edzősködik.

FFT: Ronaldo egy másik bolygóról érkezett – Seedorf

Melyik BL-győzelmének örül a legjobban a négy közül? Miért rakta ki Van Basten a holland válogatottból? Mi a jobb: egy milánói rangadó vagy az el Clásico? És hol a raszta? Clarence Seedorf válaszolt az FFT-olvasók kérdéseire.

Csupasport: pattogás a kötélen, háttérben a Fudzsival

Két japán fiatal látványos módját választotta a slackline-nak: szelfibottal a kezükben egyensúlyoztak a kifeszített hevederen, hamisítatlan távol-keleti környezetben.

FFT: Giovanni Carlos, a magyar futball kabalája

Talán sokan letagadnák, talán sokakban nem is tudatosul, de tény: Giovannit mindenki ismeri. És közben jószerével senki sem tudja, hogy ki is ő. Mert bár a magyar futball szereplői naponta Giovanniba botlanak, a sorsa nemigen érdekel senkit. Az állami gondozott fiú az NB I-es pályák állandó tartozéka.