FFT: megmenti-e Gareth Bale a Real Madridot?

A Real Madridon nagy a nyomás, hogy ne álljon meg, és gyűjtse a további serlegeket a BL-ben. Ebben a helyzetben a tavalyi döntő hőse könnyen bizonyíthatja, hogy ő a klub legújabb állócsillaga. A FourFourTwo meglátogatta Gareth Bale-t a spanyol fővárosban.

Csupasport: Lőrincz Olivérnek a természet a temploma

Az egyik leghíresebb magyar futóedző hosszabb interjúban beszél örök szerelméről, a terepfutásról.

FFT: Raúl volt a legkeményebb ellenfél – Rio Ferdinand

Kitől keményebb a letolás: Fergie-től vagy Redknapptől? Mi fájt jobban: kihagyni egy Eb-t vagy elveszteni a kapitányi karszalagot? Kézfogás: van értelme? Ő lesz az új James Bond? Aki az olvasók kérdéseire válaszol: Rio Ferdinand.

FFT: zöldségárus, porszívóügynök – tíz gigantikus focistabiznisz

Brian Clough zöldségárusnak állt, Thomas Brolin porszívóügynök lett, és van, aki a polgárháború sújtotta Zaire-ba szervezett turistautakat. A FourFourTwo összegyűjtötte a tíz legeredetibb ötletet.

Ajánló: fejlámpa, kés, izofólia – tíz kötelező túrázási kellék

Sokan készítenek maguknak ellenőrzőlistát, mielőtt egy túrára összepakolnak. 

Csupasport: fuss, és közben „lökd a rizsát”!

A Csupasport blogszörföse nemcsak ír, hanem beszél is – futás közben. Legalábbis ez derül ki heti honlapszemléjéből, s az internetes kínálata azt is jelzi, már közel a futók által annyira várt tavasz is!

FFT: futballistanévsor-olvasás Mari nénitől Némóig

A magyar labdarúgás már (h)őskorában is gazdag volt becenevekben, ami jelzi, hogy, bár a sportág eleinte az urak játéka volt, hamar a mindennapi élet rajongott részévé vált.

Csupasport: helikopterből ugrott a szálloda tetejére

Kriss Kyle gyerekként arról álmodozott, hogy profi BMX-es lesz. Az álma valóra vált, ám azt talán ő sem gondolta volna, hogy tériszonyosként egyszer kiugrik egy helikopterből egy 321 méter magas szálloda tetejére.

FFT: miért nem készült film a mexikói vb-csapatunkról?

Lemondással fenyegetőző szövetségi kapitány, kertben elásott filmtekercs, megfékezett botrány... A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában a Mezey vs. Koltay ügyet elevenítette fel.

Doll pálinkája; Bölöni és Varane

A Nemzeti Sport keddi számából ajánljuk.

FFT: „Puyol nem lett Barca-legenda” – nagyinterjú Luis Garcíával

Átment az a labda a gólvonalon? Szereti a sangríát? Ki lenne jobb edző: Carragher vagy Gerrard? Milyen volt a fiatal Messi? Aki válaszol a FourFourTwo olvasóinak kérdéseire: Luis García.

Ajánló: vegetáriánusan is testépítő

Nem feltétlen kell kilószámra enni a csirkét és a tojást, hogy valaki nagy és erős legyen – vallja Paul Kerton. Ő 2012 óta vegetáriánus, és bár eleinte ő is kételkedett, azóta sokkal jobban érzi magát a bőrében.

FFT: köddé vált – hová tűnt a Fradi BL-vagyona?

A FourFourTwo magazin Döglött akták című sorozatában hónapról hónapra leporol egyet a magyar labdarúgás számos abszurd „ügyirata” közül. A legfrissebb lapszámában az FTC eltűnt BL-vagyonának nyomába eredt a futballmagazin.

Csupasport: a szerelmesek, akik együtt futják le a Spartathlont

A népszerű görög versenyt önmagában is nagy bravúr teljesíteni, ám a Virginia Oliveri, Pablo Barnes páros két tagja minden évben célba ér.

Ajánló: Arnold Schwarzenegger fia tiszta apja

Keményen dolgozik Joseph Baena, hogy olyan híres testépítő lehessen, mint édesapja, Arnold Schwarzenegger. A fiú a hétszeres Mr. Olympia házasságon kívül született gyermeke.

FFT: húsz éve a kapusok királya – Buffon, a No. 1

Ki kívánkozhatna jobban a kapusoknak szentelt számunk címlapjára, mint maga a legnagyobb? A FourFourTwo szóra bírta Buffont, beszélgettünk a közösségi médiáról, az igazolási díjakról, és arról, milyen az utolsó mohikán élete. Kevés nagyobb aktív legenda van nála.

Csupasport: túraappok, amiket érdemes kipróbálni

Manapság bárhová megyünk, magunkkal visszük mobiltelefonunkat is. Amennyiben a készülék „okos” és van rajta mobilinternet, számos olyan alkalmazást tölthetünk le, amelyek segítségünkre lehetnek túráink során. A Csupasport összeszedett néhányat.

Csupasport: Andy Murray kerülte a konditermet

A brit teniszező néhány napja könnyek között jelentette be, hogy legfeljebb a wimbledoni tornáig folytatja. Érdemes felidézni, milyen edzésmunkával és étrenddel jutott fel a csúcsra.

FFT: megjelent a FourFourTwo magazin februári száma!

Már kapható az újságárusoknál a FourFourTwo magazin 107., avagy 2019. februári száma!

Csupasport: „Erőss Zsolt nélkül nem volt értelme”

Mécs László több mint egy évtizeden át játszott kiemelkedő szerepet a magyar Himalája-expedíciókban, de évek óta csend van körülötte. A Csupasportnak beszélt ennek okairól, a sikerekben gazdag múltról, az Erőss Zsolthoz fűződő viszonyáról, a kockázatvállalásról, a hegyekről, a jelenről és a jövőbeli célokról.