Csupasport: Alberto Contador rekordja az Everest-kihívásban

A korábbi profi kerékpáros szurkolói biztatására (is) vágott bele az Everest Ride teljesítésébe, s hazájában, Spanyolországban döntött csúcsot, pedig olykor 20 százalékos emelkedőn tekert.

FFT: kokain, leopárdok és lövöldözés az angol csapat világ körüli útján

Az Islington Corinthians nem vált ikonikus csapattá, pedig nevükhöz fűződik az első világ körüli út, ahol szerepet játszott a kokain, feltűntek leopárdok, és még lövöldözésbe is keveredtek.

Csupasport: nemcsak napozni lehet a parton, edzeni is

Ha netán a tenger- vagy a tóparti homokban támadna kedvünk tornázni, tegyük bátran! Előtte azonban érdemes megszívlelnünk néhány tanácsot, ha nem kórházban akarunk nyaralni.

FFT: a 10 legcsúnyább beavatkozás a futballban

A FourFourTwo magazin összeállításában ezúttal a szokatlan külső beavatkozásokat gyűjtötte össze.

Csupasport: kislányos testépítőből dekoratív fitneszmodell

A Csupasport sorozatának korábbi részeiben inkább a testépítés felé kalandoztunk, ezúttal viszont egy fitneszmodellt mutatunk be, a brazil szépség néven emlegetett Eva Andressát.

Csupasport: jéggel tömött pólóval futott az Ultra Tisza-tó győztese

Csécsei Zoltán nem tudta tökéletesen kipihenni magát, mégis sorozatban harmadszor nyerte meg az Ultra Tisza-tó versenyét, útközben pedig a saját pályacsúcsát is megdöntötte.

Csupasport: futballsztárok a padel bűvöletében

Zlatan Ibrahimovic már három padelpályát építtetett Svédországban, de Iker Casillas is megszállottja a tenisz és a fallabda elemeit ötvöző sportágnak.

Csupasport: elrajtolt a virtuális Tour de France

Augusztus végén rendezik meg a korábban elhalasztott országúti kerékpáros-körversenyt, de hogy addig se unatkozzunk, a nyáron a virtuális változatán induló sztároknak is szurkolhatunk.

Csupasport: a női testépítők legszimmetrikusabbika

A venezuelai Yaxeni Oriquen-Garcíát minden idők második legjobbjának tartják a szakágban, de éremgyűjteménye mellett elsősorban gyönyörűen kidolgozott izomzatára is büszke lehet.

Csupasport: sivatag helyett a Tisza-tóra készül

Kicsit többet fut aszfalton, de ugyanúgy készül az UTT 126 km-es versenyére Roskovics Miklós, mintha sivatagi versenyen indulna. Az is tervben volt, de a koronavírus-járvány miatt törölték a 4 Deserts két állomását is.

FFT: Nyerítő ló a Highburyben, és további kilenc rémisztő futballszellem

Az Upton Parktól és Boleyn Annától a cigánylányig, aki miatt kikap a csapat – nincs menekvés a futball hajdani szellemei elől.

FFT: Jó útra tért futballhuligánok

Hogyan lesz valaki félelmetes huligánból tanár vagy prédikátor? A FourFourTwo olyanokkal találkozott, akik polgári szakmákra cserélték az erőszakot.

Csupasport: fekvenyomóruha nélküli rekorderek

A lenyűgöző testépítő-teljesítményeket bemutató sorozatunkban most a fekvenyomóruha nélküli erőemelés (RAW-irányzat) bajnokait énekeljük meg. Figyelem, újra porondon az erős emberek!

Csupasport: ne fuss, ne triggerelj, ne takkerolj!

Pihenőnap a futásban – Bogi szerint számtalan módon el lehet ütni az időt akkor is, amikor éppen nincs edzés, ugyanakkor a szomszédokra is tekintettel kell lenni, ha netán a takarítást választanánk. Újabb rész a Csupasporton.

Csupasport: a legjobb budapesti futóhelyek

Több kitűnő maratonistánk is elárulta a Csupasportnak, hol fut a legszívesebben: Jenkei Péter kedvence a Hármashatár-hegy, Csere Gáspár ha teheti, a XI. kerület és Érd között fut, míg Gyurkó Fanni a János-hegy környékére esküszik fővárosunkban és vonzáskörzetében.

FFT: a „kicsi”, aki már Crouch előtt robottánccal ünnepelt

Amikor Peter Crouch csapattársa voltam, gyakran jelent meg olyan kép az újságban, hogy egymás mellett állunk. Ilyenkor úgy néztem ki, mint egy törpe! – mesélte az FFT olvasóinak Shaun Wright-Phillips.

FFT: a világ 100 legjobb edzője – utolsó rész, a dobogó

Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a futball történetének legkiválóbb trénerei előtt. Íme, az FFT listájának hatodik, utolsó része, a három legjobb szakemberrel.

Csupasport: húsz év a ringben – Lisa Marie Varon

Korábbi sorozatunkban bemutattuk a Mr. Olympia győzteseit, most tíz testépítő fitneszmodell következik. Lisa Marie Varon indulhatott volna a Ms. Olympia versenyen, de a pankrációt választotta.

Csupasport: Clint Eastwood nem félt a Halálfaltól sem

Vasárnap töltötte be 90. életévét a legendás amerikai színész és rendező, Clint Eastwood, aki annyira komolyan vette a munkáját, hogy 1974-ben a világ legveszélyesebb sziklafalától sem riadt vissza.

FFT: a világ 100 legjobb edzője – 3. rész

Toldozták-foldozták, fondorlatoskodva forradalmasították a labdarúgás tudományát évtizedeken át – miközben a legnagyobb diadalmak reménye hajtotta őket. Eljött az idő, hogy fejet hajtsunk a 100 legkiválóbb edző előtt. Íme, az FFT listájának harmadik része.