Ajánló: senki sem képes Magyarországon a Maute-ugrásra

Nehéz megmondani, a művészkerékpár sport-e vagy művészet. Annyi biztos, valódi művészet magas színvonalon űzni ezt a rendkívül látványos és figyelemfelkeltő tevékenységet.

Ajánló: Rakonczay evez, szurkolóit futásra buzdítja

Pénteken indul 5200 kilométeres útjára az Atlanti-óceánon át egy SUP hátán Rakonczay Gábor extrém sportoló. Aki szeret futni, most egy kihíváshoz csatlakozhat.

FFT: A legnagyobb meccsekre is belógott a „magyar Jimmy Jump”

Szőke Ákos sportot űz a belógásokból a különböző nagy világversenyekre – de a BKV járművein mindig jeggyel utazik.

Csupasport: Csécsei Zoltán a feladáson is gondolkodott

Bár a fantasztikus teljesítményt nyújtó Csécsei Zoltán a 12 órás, a 24 órás és a 100 mérföldes világrekordot is megdöntötte, a csúcskísérlet derekán eszébe jutott, hogy befejezi a futást.

FFT: A legjobban a meccsnapok tetszettek az Old Traffordon – Kléberson

Kléberson arról, milyen volt Kakával az erkélyről integetni, és hogy mi nem ment a Manchester Unitedban.

Ajánló: Rakonczay Gábor az óceánra bízza magát

Két átevezés és négy átvitorlázás után vág neki ismét Rakonczay Gábor az Atlanti-óceánnak. Január 20-án egy speciális SUP hátán indul el az 5200 kilométeres útra, a Kanári-szigetekről Antigua szigetéig.

FFT: Oszama sem tudta elképzelni futball nélkül az életét

Az al-Kaida 2011-ben kivégzett vezére sem tudta elképzelni futball nélkül az életét: Oszama bin Laden az Arsenalnak szurkolt, megszállott labdagyűjtő volt, és FourFourTwo-t olvasott.

FFT: A legszebb gólomat sohasem szereztem meg – Kevin Keegan

A 63-szoros legendás angol csatár mesélt a FourFourTwo-nak egyebek mellett a Bremner elleni bunyóról, Billy Wright iránti csodálatáról és Lawro szereléséről.

FFT: a Tottenham is versenybe szállna Piatekért

Sajtóhírek szerint az Aston Villa és a Newcastle United mellett most már a Tottenham Hotspur is versenybe szállt azért, hogy megszerezze az AC Milan támadóját, Krysztof Piateket.

FFT: ügynöke szerint Bale nem hagyja el a Real Madridot

Gareth Bale ügynöke szerint a walesi klasszis a januári átigazolási időszakban biztosan nem hagyja el a királyi gárdát, és az is valószerűtlen, hogy a nyáron távozik a klubtól.

Csupasport: agysérülése után Enrico Maggiola újra fut

A Korinthosz olasz győztese szeptember végén szenvedett súlyos balesetet, de több hét után újra kerek mondatokban beszél, karácsonykor hazaengedték a kórházból, és ismét az aszfalton fut.

Csupasport: tippek a minél zöldebb túrákhoz

Bár még javában dúl a tél, sokan így is kimerészkednek néhány órára a szabadba, és nem árt, ha minden természetjáró odafigyel a környezetre.

Ajánló: Karintia szépségei – új ingyenes magazin!

Karintia a magyarok kedvelt úticélja. A csupasport.hu 41 oldalas magazinjában minden hasznos információt összegyűjtött az aktív kikapcsolódást keresők számára. Ingyenes kiadvány, érdemes belelapozni!

FFT: küldetés a világ egyik legveszélyesebb országában

Se internet, se térerő, állandó bombariadók a stadionban: ebből állnak a Rangers, a Leeds és a skót válogatott egykori hátvédje, David Robertson mindennapjai a Real Kashmir edzőjeként.

FFT: Eriksson és a sikeres edzők tíz pontja

A svéd Sven-Göran Eriksson 42 éve dolgozik edzőként, csapataival 19 jelentős trófeát nyert, és öt alkalommal volt nagy torna döntőjében. Sikerei titkairól beszélt a FourFourTwo-nak.

Csupasport: kunyhótól kunyhóig Európa hegyeiben

A magashegyi túrázás egyik kedvelt módja, amikor a kirándulók napról napra menedékházakban töltik az éjszakát. A tisztálkodás nem mindig egyszerű, de az ágy és az ellátás mindenért kárpótol.

Csupasport: hódít a tájékozódási kerékpárverseny

A Mecsek Maraton Team egyik alapító tagja, dr. Ember Ágoston szemüvegén keresztül nyerhetünk bepillantást az MTBO-ba, ebbe az igazán különleges kerékpározási műfajba.

FFT: a leghülyébb nevű futballcsapatok a világon

Egyes kluboknak tényleg nagyon ostoba ötleteik vannak – legyen szó a Mikulásról, gyilkos bálnákról vagy hollywoodi dívákról... Az FFT összegyűjtötte a 10 legröhejesebb klubnevet.

Csupasport: Buddy Backpaper, a túrázás gyereksztárja

A túrázás meghatározó alakjait bemutató sorozatunk ötödik részében a 11 esztendős Christian Thomast mutatjuk be, aki mostohaapja oldalán már ötévesen teljesítette az Appalachian Trailt.

FFT: A Benficában játszottam életem legjobb meccsét – Futre

Paulo Futre nem hagyta magát, és szerződése minden pontját betartatta. Részletek az FFT interjújából!