AC Milan: Gazidis úgy vezeti a klubot, mintha Észak-Koreában lenne – Boban

Az észak-koreai diktatúrához hasonlította a Milan klubvezetésének működését a héten menesztett szakmai igazgató, Zvonimir Boban. A szakember szerint Ivan Gazidis ügyvezető igazgató már decemberben megegyezett Ralf Rangnickkal, hogy a nyártól vegye át a klub irányítását, csak erről (no és magáról a tárgyalás tényéről is) elfelejtette értesíteni a többi milánói vezetőt.

Milan: hivatalosan is bejelentették, kirúgták Bobant

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan menesztette Zvonimir Boban szakmai igazgatót.

Milan: balhé a vezetőségben, kirúgták Bobant – sajtóhír

Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Milan menesztette Zvonimir Boban szakmai igazgatót, illetve a nyáron Paolo Maldini sportigazgatónak is távoznia kell – írja a milánói La Gazzetta dello Sport.

Milan: Paolo Maldini a klub új technikai igazgatója – hivatalos

Az olasz labdarúgó-bajnokságban szereplő AC Milan hivatalos honlapján jelentette be, hogy Paolo Maldini személyében új technikai igazgatója, míg Zvonimir Boban személyében új stratégiai és fejlesztési igazgatója lett a klubnak.

Mester a háborús időkből – Luka Modric és Zvonimir Boban különös viszonya

A 2018-as aranylabdás életútja, pályafutása gyökeresen különbözik példaképéétől, Zvonimir Bobanétól, az 1998-as horvát válogatott csapatkapitányáétól, akinek hírhedt 1990-es rendőrrúgását sokan a délszláv háború előjeleként emlegetik.

Elismerés: AIPS-díj a futball-vb-nek, Boban is az átadón

A Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) lausanne-i kongresszusának második napján, szerdán Szöllősi György, az MSÚSZ elnöke (egyben lapunk főszerkesztője) és Csisztu Zsuzsa alelnök adta át Alekszandra Sikalovának, az oroszországi futball-vb médiaigazgatójának a 2018 legjobb sajtóközpontjának járó díjat a kiváló sajtókiszolgálásért.

Dinamo Zagreb: „Több, Luka Modric szintű tehetséget látunk”

Olyan kiváló labdarúgók, mint Zvonimir Boban, Luka Modric, Mario Mandzukic is a Dinamo Zagrebben tette meg első lépését a világhírnév felé. A klub élen jár az utánpótlás-nevelésben. Az U17-es Európa-bajnokság kapcsán a Nemzeti Sportot is vendégül látták a központban, ahol az akadémia alelnökével beszélgethettünk.

Barcelona: kiderült egy titok – megszerezhették volna Modricot

Bojan Krkic édesapja, a Barcelona korábbi játékosmegfigyelője elárulta, hogy a katalánok 2008-ban megszerezhették volna Luka Modricot a Dinamo Zagrebtől, de nem éltek a lehetőséggel, ezért a horvát válogatott középpályás inkább a Tottenhamhez szerződött – majd négy évvel később a Real Madridhoz.

FIFA: a horvát világklasszis is főtitkárhelyettes lesz

A korábbi kiváló horvát játékos, Zvonimir Boban lesz az egyik fõtitkárhelyettes az átalakuló Nemzetközi Labdarúgó-szövetségben (FIFA).

Milan: „Szenved a csapat, Balotelli nem egy igazi bajnok”

Zvonimir Boban, az AC Milan labdarúgócsapatának korábbi játékosa szerint a piros-feketék futballistái teljesen össze vannak zavarodva. Az egykori horvát válogatott középpályás külön kiemelte Mario Balotellit, aki szerinte semmit sem változott pályafutása kezdete óta.

A Milan legendája durván belegázolt Balotellibe

Az AC Milan horvát középpályás-legendája, Zvonimir Boban kőkeményen beolvasott Mario Balotellinek, akiről szerinte túl sok szó esik – valódi teljesítmény nélkül.

Napoli: „Cavani biztosan nem ér hatvanhárom millió eurót”

Zvonimir Boban, az AC Milan labdarúgócsapatától 2002-ben visszavonult horvát középpályás a Radio Goalnak elmondta, Edinson Cavani hatvanhárom millió eurós kivásárlási ára túlzás, ugyanis szerinte a Napoli uruguayi csatára ennek az összegnek nagyjából a felét éri.