Puszkász, a váratlan Messi, mindenki sportja és Pelé fodrásza

Brazíliai tartózkodásunk során a magyar győzelemmel záruló Red Bull Neymar's Jr. Five csoportköre előtti pihenőnapot a szintén a magyar médiát képviselő kollégámmal közösen egy santosi városfelfedezésre fordítottuk, ami során számos érdekességbe sikerült belefutnunk.

Red Bull Neymar Jr's Five: szenzáció – magyar csapat lett a világ legjobbja!

A magyar együttes (Zsírkréták) nyerte meg a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjét, mivel a fináléban 2:0-ra megverte a már a csoportkörben is legyőzött Spanyolországot.

Red Bull Neymar Jr's Five: így készül a magyar csapat a brazilok elleni nyolcaddöntőre

A magyar színeket képviselő Zsírkréták a pénteki csoportelsőségüket követően a szombati kieséses szakaszban elsőként a világdöntőnek otthont adó Brazília legjobbjaival találkozhatnak.

Red Bull Neymar Jr's Five: szenzációs kezdés – csoportgyőztes a magyar csapat!

Szenzációsan indult a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntője a magyar csapat (Zsírkréták) számára, hiszen a csoportkörben nagyszerűen teljesítve, első helyen jutott be a szombati kieséses szakaszba – itt a házigazda Brazília legjobbjaival találkoznak a mieink.

Red Bull Neymar Jr's Five: karneváli hangulat a parton! Megvannak a mieink ellenfelei

Csütörtökre mindenki megérkezett a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjére, a szervezők a tengerparton meg is ejtették a sorsolást. A magyar színeket képviselő Zsírkréták elkerülték a halálcsoportnak tűnő A jelű ötöst.

Red Bull Neymar Jr’s Five: festői környezetben a magyarok

A magyarországi selejtezőt 2018 után ismét megnyerő Zsírkréták festői környezetben várják a Red Bull Neymar Jr's Five brazíliai világdöntőjének csoportbeosztását. Természetesen a labda is előkerült a sorsolásig hátralévő időben.

Red Bull Neymar Jr's Five: a Copa-szereplők után most magyarok varázsolhatnak

Kedden helyi idő szerint reggel fél 6-kor érkezett meg a Zsírkréták együttese a Red Bull Neymar Jr's Five világdöntőjének otthont adó Brazíliába, de az összesen csaknem 15 órás út ellenére sem lankadt a srácok játék utáni vágya, ugyanúgy előkerült a labda a zürichi repülőtéren átszállás közben, ahogyan már a dél-amerikai landolás során – ahol természetesen nagy siker arattak a hazaiak körében. Naná, majd épp az ötszörös világbajnok otthonában ne rajongana mindenki a labdáért...

Red Bull Neymar Jr’s Five: brazil körülmények között készültek Budapesten

Intenzív felkészülésen van túl a Red Bull Neymar Jr’s Five világdöntője előtt a Zsírkréták együttese, amelynek tagjai minden edzés előtt felállították a hivatalos kapukat és palánkokat, majd utána el is bontották.

Neymar’s Five: épp idejében ébredtek – a címvédő mehet Brazíliába!

Szombaton óriási csaták után a döcögősen kezdő Zsírkréták együttese megvédte tavalyi bajnoki címét, így 2018 után idén is ő indulhat a Red Bull Neymar's Five brazíliai világdöntőjében.