?>
Válogatott: „Rossi csapata szerintem erősebb Izlandnál, bízom a továbbjutásban”

Az északiaknál Gylfi Sigurdssonon kívül is van gólveszélyes játékos, de a helyi bajnokságban szereplő Zachán Péter szerint a magyar válogatott a novemberi döntő esélyese.

Légiósok: skandináv nyelvlecke – izlandi nyelven irányít a magyar védő

Bár Zachán Péter angolul is társaloghatna csapattársaival, a július elején a Fjölnir Reykjavíkhoz szerződő belső védő izlandi nyelven próbálja irányítani a védelmet.

Felkészülés: két próbajátékossal a soraiban nyert simán az Újpest

A Paks és az Újpest FC is felkészülési mérkőzést játszott csütörtökön az NB I-es csapatok közül. A tolnaiak 1–1-es döntetlent játszottak az ukrán Zorja Luhanszkkal, míg a fővárosi csapat 4–0-ra legyőzte az NB II-es Ajkát.

NB II: Paksról kapott kölcsön U-válogatott védőt a Dorog

A 20 esztendős Zachán Péter az élvonalbeli Paks kölcsönjátékosaként egy évig a labdarúgó NB II-ben szereplő Dorogban futballozik – számolt be róla a klub honlapja.

A YouTube-on figyeltek fel a megye I-es védőre – ez ám a villámkarrier!

A labdarúgó NB I-ben szombaton a Ferencváros ellen kezdőként mutatkozott be a Paksi FC védője, Zachán Péter, aki végig is játszotta a találkozót. A tavasszal még a megyei I-ben szereplő hátvédnek szombaton már Böde Dánielt kellett hatástalanítania, és a tolnaiak 2–1-es győzelme, illetve az, hogy Böde nem lőtt gólt, mutatja, nem végezte rosszul a dolgát. A fiatal futballista a Nemzeti Sportnak nyilatkozott villámkarrierjéről.