Videó: 10 másodpercnyi játék után piros lap Yaya Tourénak

Mindössze tíz másodpercnyi játék után kiállították Yaya Tourét, a kínai másodosztályú Csingtao Huanghaj játékosát a Nantong Zsijun elleni összecsapáson. A Monaco, a Barcelona és a Manchester City korábbi középpályása bosszúból ellenfele után rúgott, amiért a játékvezető – némi videózás után – egyből felmutatta neki a piros lapot.

Játékossors: Yaya Touré a kínai másodosztályba igazolt

Yaya Touré a hivatalos Twitter-oldalán bejelentette, hogy a kínai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban szereplő Csingtao Huanghajnál folytatja pályafutását. 

Játékossors: irány Kína? Mégsem vonul vissza a City volt középpályása

„Ha egyszer eljön az ideje, én magam fogom bejelenteni” – írja hivatalos Twitter-oldalán Yaya Touré a visszavonulásával kapcsolatos hírekre reagálva. Mint kiderült, az elefántcsontparti középpályás egyelőre nem akasztja szögre a stoplist, annak ellenére sem, hogy ügynöke május elején erről adott hírt.

Játékossors: a Barca és a City korábbi ásza befejezi – hivatalos

Dimitri Seluk, Yaya Touré ügynöke a Twitteren jelentette be, hogy a 35 éves elefántcsontparti végleg abbahagyja profi labdarúgó karrierjét. Tourénak már fél éve nincs klubja, s most úgy döntött, inkább edzőnek áll.

Kép: Yaya Touré mindenkit összezavart az álomcsapatával

Yaya Touré volt a vendég a Manchester City Wolverhampton elleni bajnokiján a Sky Sports stúdiójában, és ha már ott járt, megkérték, állítsa össze az álomcsapatát. A végeredmény finoman szólva érdekesre sikeredett.

Játékossors: Skóciában köthet ki Yaya Touré – sajtóhír

Brit sajtóhírek szerint Yaya Touré a skót élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Celticben folytathatja pályafutását.

Görögország: Yaya Tourétól elköszönt az Olympiakosz

Három hónap után elváltak egymástól Yaya Touré és a görög Olympiakosz labdarúgócsapatának útjai.

Manchester City: „A sámánok nem engedik, hogy Guardiola BL-t nyerjen”

A jelek szerint a Manchester Cityt idén nyáron elhagyó Yaya Touré ügynöke nem bocsátotta meg, hogy az elefántcsontparti játékosnak Pep Guardiola miatt kellett távoznia: a hivatalos Twitter-oldalán egy, a spanyol edzőt kifigurázó karikatúrát tett közzé az angolok Lyon elleni, hazai Bajnokok Ligája-veresége után.

Játékossors: Görögországban folytatja Yaya Touré – hivatalos

Hosszú huzavona után pont került az ügy végére: a Manchester Citytől távozó Yaya Touré a görög Olympiakosznál folytatja pályafutását.

Játékossors: Touré egyre közelebb volt csapatához – sajtóhír

A jelenleg csapat nélkül lévő Yaya Touré előrehaladott tárgyalásokat folytat a görög Olympiakosszal – írja a Sky Sports.

Anglia: Yaya Touré orvosi vizsgálaton esett át Londonban

A volt Manchester City-játékos, Yaya Touré, aki jelenleg szabadon igazolható, átesett az orvosi vizsgálaton Londonban egy meg nem nevezett klubnál – jelentette ki az elefántcsontparti középpályás ügynöke, Dimitri Seluk a Twitter-oldalán.

Barcelona: Soha többet nem leszek a klub edzője – Guardiola

Megtörte hallgatását Pep Guardiola, korábbi játékosa, Yaya Touré vádjaival kapcsolatban – a spanyol szakember nem zseni, hanem rasszista. A 47 éves tréner meglehetősen velősen elintézte az elefántcsontparti játékos vádjait, mondván, hazugság az egész. A katalán TV3 csatornának adott interjújában Guardiola kitért arra is, hogy lesz-e még az FC Barcelona edzője, amellyel korábban gyakorlatilag mindent megnyert, amit csak lehetett.

Bayern: Guardiola rasszista? Boateng reagált Touré vádjaira

Mint ismert, Yaya Touré néhány nappal ezelőtt kitálalt a France Footballnak. A Manchester Citytől elköszönő középpályás szerint Pep Guardiola rasszista és egyáltalán nem zseni. Jérome Boateng az eset után korábbi vezetőedzője védelmére kelt.

Man. City: Guardiola rasszista, és egyáltalán nem zseni – Yaya Touré

A Manchester City labdarúgócsapatát 2010 és 2018 között erősítő Yaya Touré egy keddi interjú során alaposan „nekiment” Josep Guardiolának – az elefántcsontparti középpályás szerint a szakember rasszista, ráadásul egyáltalán nem akkora zseni, mint ahogy azt sokan gondolják.

Man. City: könnyek között búcsúztak el Yaya Tourétól

Josep Guardiola, a Manchester City menedzsere már korábban megerősítette azokat a sajtóhíreket, hogy Yaya Touré a szezon végén elhagyja a csapatot. Az elefántcsontparti középpályás 2010-ben szerződött a manchesteriekhez, az utolsó hazai bajnoki mérkőzése után pedig könnyek között búcsúzott el a társaktól és a szurkolóktól.

PL: annyira ünnepelték Yaya Tourét, hogy leverték a trófeát – videók

A Huddersfield elleni gól nélküli döntetlen után nagy ünneplésben részesítették a kedvenceket a Manchester City labdarúgócsapatának szurkolói. A klub története során ötödször lett bajnok, az aranyérmeket a vasárnapi bajnoki után kapták meg a játékosok és edzők.

Man. City: Guardiola bejelentette, távozik a középpályás

Josep Guardiola pénteken megerősítette, hogy a szezon végén elhagyja a Manchester City labdarúgócsapatát Yaya Touré.

Man. City: elő is került Yaya Touré a válogatottnál, meg nem is

Szerdán napközben arról szóltak a hírek, hogy az elefántcsontparti labdarúgó-válogatott edzőtáborában nem tudnak semmit Yaya Touréról, estére azonban „előkerült" a Manchester City rutinos középpályása.

Man. City: a válogatottban nem tudják, hol van Yaya Touré

Nem jelent meg az elefántcsontparti válogatott franciaországi edzőtáborában Yaya Touré, a Manchester City 34 esztendős labdarúgója.

Man. City: visszatér hazája válogatottjába a középpályás

Visszatér az elefántcsontparti válogatottba a Manchester City labdarúgója, Yaya Touré. A 34 éves labdarúgó meghívót kapott a nemzeti csapat Togo és Moldova elleni barátságos mérkőzéseire.