?>
Tenisz: Rubljov már a nyolcadik, Fucsovics egy helyet rontott

Az utóbbi hetekben remek formát mutató, friss szentpétervári bajnok orosz Andrej Rubljov feljött a karriercsúcsot jelentő nyolcadik helyre a férfi teniszezők hétfőn kiadott, legfrissebb világranglistáján.

Tenisz: február óta nem játszik, mégis az élen zárja a női világranglistát

A február óta nem versenyző Ashleigh Barty lesz a női tenisz-világranglista év végi éllovasa – írja az MTI.

Tenisz: Babos öt helyet rontott, Fucsovics ugyanennyit javított

A US Openen a harmadik fordulóig jutó Fucsovics Márton feljött a 61. helyre a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea öt helyet rontva a 106. helyen áll.

Tenisz: Fucsovics feljött a világranglista 66. helyére

A New Yorkban rendezett múlt heti tornán nyolcaddöntős Fucsovics Márton a várakozásoknak megfelelően a 66. helyre jött fel a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A játékos 18 pozíciót javított, ezzel ismét ő a legmagasabban jegyzett magyar. Balázs Attila most a 78.

Tenisz: Babos maradt a világranglista 100. helyén

Babos Tímea maradt a 100. helyen a női teniszezők világranglistáján, amelyet először tett közzé a versenyeket szervező WTA azóta, hogy márciusban beszüntette a sorozatot a koronavírus-járvány miatt.

Tenisz: Balázs megelőzte Fucsovicsot a világranglistán

Balázs Attila lett az első számú magyar férfi teniszező a világranglista szerint: a nemrégiben Rio de Janeiróban az elődöntőig jutó versenyző a legfrissebb rangsorban megelőzte Fucsovics Mártont.

Tenisz: Fucsovics nagyot javított, Babos még a százban

A legfrissebb férfi tenisz-világranglistán az Australian Opent vasárnap megnyerő Novak Djokovics állt az élre, legjobb magyarként Fucsovics Márton az 53. helyet foglalja el, Balázs Attila pedig karriercsúcsot jelentő 108. helyen áll. A nőknél továbbra is az ausztrál Ashleigh Barty vezet, a friss Melbourne-i bajnok, Sofia Kenin nyolc helyet javítva a 7., Babos Tímea tíz helyet rontva a 98. helyen áll.

Tenisz: Babos a 88., Fucsovics rontott a világranglistán

Fucsovics Márton egy helyet rontva a 67., Balázs Attila 16 pozíciót javítva a karriercsúcsot jelentő 112. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea két helyet rontva a 88. a női mezőnyben.

Tenisz: Babos egy, Fucsovics négy helyet javított a világranglistán

Babos Tímea egy helyet javítva a 86. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján. Fucsovics Márton négy helyet javítva a 66. a férfimezőnyben.

Tenisz: Babos javított, Fucsovics a 70. a világranglistán

Babos Tímea egyesben a 87., párosban a második helyen áll a női teniszezők első, 2020-as világranglistáján. Fucsovics Márton továbbra is a 70. helyen áll a férfiteniszezők mezőnyében.

Tenisz: Babos ismét a top százban, Fucsovics is javított

A világbajnok görög Sztefanosz Cicipasz továbbra is a hatodik helyen áll a férfi teniszezők világranglistáján.

Tenisz: ismét Rafael Nadal vezeti a világranglistát

Babos Tímea három helyet javítva a harmadik helyen áll a női teniszezők páros-világranglistáján. Egyesben a 104. a legfrissebb rangsorban. A férfiaknál Fucsovics Márton a 71., míg Rafael Nadal egy év után ismét az élre állt.

Tenisz: Fucsovics hat, Babos öt helyet rontott a ranglistán

Fucsovics Márton hat helyet rontva a 70. a férfi teniszezők világranglistáján. A hölgyeknél Babos Tímea öt helyet visszaesve a 93. helyen áll.

Tenisz: Fucsovics javított, Babos maradt a 112. helyen

Fucsovics Márton egy helyet javítva a 64. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. Babos Tímea továbbra is a 112. a női világranglistán.

Tenisz: Fucsovics rontott; új női világelső – ranglisták

Fucsovics Márton és Balázs Attila két-két helyet rontott a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján: előbbi így az 57., utóbbi a 139. helyen áll, a rangsort továbbra is a szerb Novak Djokovics vezeti.

A Halep-jelenség – hogyan vezetett az út Konstancától Wimbledonig

Négy olyan sportoló van Romániában, akit szinte mindenki ismer, még az is, aki egyáltalán nem érdeklődik a sport iránt. Ők azok, akik modern kifejezéssel élve, bármikor és bárhogyan eladható, önálló brandnek tekinthetők: Ilie Nastase, a hetvenes évek teniszcsillaga, Nadia Comaneci ötszörös olimpiai bajnok tornász, Gheorghe Hagi sztárfutballista és a friss wimbledoni bajnok teniszező, Simona Halep.

Tenisz: Fucsovics egy, Babos 15 helyet javított a ranglistán

Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 50. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea 15 helyet lépett előre, s a 124. pozíciót foglalja el, míg az élen az ausztrál Ashleigh Barty áll.

Tenisz: Fucsovics egy, Babos négy helyet javított

Fucsovics Márton egy helyet javított, így az 51. a férfi teniszezők legfrissebb világranglistáján. A nőknél Babos Tímea négy helyet javítva a 139.

Tenisz: Babos Tímea második a női páros ranglistán

Babos Tímea egyesben öt, párosban három helyet javított a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, így előbbiben a 143., utóbbiban a második helyen áll. Fucsovics Márton két helyet rontott, így az 52. a férfiak között.

Tenisz: Babos a 148. helyről kezd Párizsban

Babos Tímea tíz helyet rontva a 148. a női teniszezők legfrissebb világranglistáján, amelyet már vasárnap nyilvánosságra hozott a versenyeket szervező WTA.