?>
Tenisz: Halep 10 euróval kapott kevesebbet Djokovicsnál – kitört a botrány

A múlt héten rendezett római salakpályás tenisztorna két győztese – a férfiaknál Novak Djokovics, míg a nőknél Simona Halep – nagyjából 200 ezer eurót zsebelhetett be az elsőségért. Az éles szeműek viszont kiszúrták, hogy az olasz rendezők 10 euróval kevesebbet utaltak Halepnek.

Tenisz: Halep 33 perc alatt nyerte meg a római döntőt

A római női salakpályás tenisztorna döntőjében két korábbi világranglista-vezető találkozott, s az első kiemelt román Simona Halep 33 perc játék után diadalmaskodott, miután a második helyen rangsorolt cseh Karolína Plísková sérülés miatt a második játszma elején feladta a mérkőzést.

Tenisz: Halep az első női döntős Rómában

A női versenyben elsőként Simona Halep jutott be a döntőbe a római salakpályás tenisztornán.

Tenisz: Babosék kiestek a római párosversenyből

Babos Tímea oldalán a kínai Csang Suajjal az első mérkőzésén kikapott a római salakpályás tenisztorna női párosversenyében.

Tenisz: Rubljov Rómában megszerezte idei 20. győzelmét

A római ATP-torna 1. fordulójában megszerezte idei 20. győzelmét az egy hete a US Open negyeddöntőjéig jutó Andrej Rubljov. Az orosz teniszező az argentin Facundo Bagnist győzte le.

Tenisz: Serena Williams visszalépett a római tornától

Achilles-ín sérülése miatt visszalépett a római salakpályás tenisztornától az amerikai Serena Williams.

Tenisz: Babos Tímea megnyerte az első meccsét Rómában

Babos Tímea három játszmában, 6:3, 1:6, 6:2-re legyőzte az olasz Giulia Gatto-Monticonét a római salakpályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában a nőknél.

Tenisz: Serena Williams visszalépett Rómában

A 23-szoros Grand Slam-bajnok Serena Williams visszalépett a római salakpályás tenisztorna női versenyétől.

Tenisz: Baboséknak a negyeddöntő jelentette a végállomást Rómában

A harmadik helyen kiemelt Babos Tímea, Kristina Mladenovic páros nem jutott be a legjobb nyolc közé a római salakpályás tenisztorna női versenyében, mivel a negyeddöntőben két szettben (6:2, 7:5) kikapott a Sorana Cirstea, Jelena Ostapenko román, lett duótól.

Tenisz: Szvitolina szetthátrányból fordítva nyert Rómában

Elina Szvitolina nyerte a római salakpályás tenisztornát a nőknél, miután a döntőben három szettben legyőzte Simona Halepet.

Tenisz: Babos az 1. fordulóban kikapott druszájától Rómában

Babos Tímea két sima szettben kikapott a svájci színekben versenyző Bacsinszky Tímeától a római salak pályás WTA-torna első fordulójában.

Tenisz: 80 év után Milánóba költözhet a római tenisztorna

Nyolcvan év után új helyszínre költözhet a római tenisztorna, az olasz szövetség elnöke szerint Milánó ideális otthona lenne a versenynek.

Tenisz: Babos Tímeáék már elődöntősök Rómában

Babos Tímea Kristina Mladenoviccsal bejutott az elődöntőbe a római salakpályás tenisztorna női páros versenyében.

Tenisz: Serena Williams nem állt ki honfitársa ellen Rómában

A háromszoros győztes, címvédő Serena Williams nem állt ki a nyolcaddöntőben honfitársa, Christina McHale ellen a római salakpályás tenisztorna női versenyében.

Tenisz: Babosék bejutottak a negyeddöntőbe Rómában

Babos Tímea, oldalán Kristina Mladenoviccsal bejutott a negyeddöntőbe csütörtökön a római tenisztorna női páros versenyében. A magyar-francia duó két sima szettben, 59 perc alatt győzött a Vera Dusevina, María José Martínez Sánchez orosz-spanyol kettős ellen.

Tenisz: Djokovics háromszettes meccsen nyert Raonic ellen

Novak Djokovics háromórás mérkőzésen, szetthátrányból fordítva legyőzte a kanadai Milos Raonicot a Rómában zajló salakpályás tenisztornán. A korábbi világelső számára így továbbra is adva van a lehetőség, hogy 2008 és 2011 után harmadszor nyerjen az olasz fővárosban.

Tenisz: Sarapova visszalépett a római negyeddöntőtől

Néhány órával az esti negyeddöntője előtt visszalépett a további küzdelmektől Marija Sarapova, az 5.015 millió euró összdíjazású, salakpályás római tenisztorna női versenyének második kiemeltje.