WTCR: nagy balesettel indult, Shedden-győzelemmel ért véget a 3. futam

Akárcsak a második versenyen, a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani zárófutamán is rajt-cél győzelem született – az első helyen ezúttal Gordon Shedden ért célba. A második Frédéric Vervisch lett, míg harmadikként Denis Dupont látta meg a kockás zászlót. Kétszer is pályára kellett küldeni a biztonsági autót a 3. versenyen, melyen Michelisz Norbertet ismét a 14. helyen intették le. Nagy Norbert a 16. lett, míg Szabó Zsolt számára az első körben véget ért a küzdelem, ugyanis ő is belekeveredett a mezőny végi rajtbalesetbe.

WTCR: Bennani nyert, Michelisz 7 helyet jött előre a 2. versenyen

Mehdi Bennani rajt-cél győzelmével ért véget a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani versenyhétvégéjének második futama. A marokkói mögött Aurélien Comte és Nathanaël Berthon ért célba a második, illetve a harmadik helyen. Bár Michelisz több pozíciót javított, nem sikerült pontot szereznie. Szabó Zsolt a 17., Nagy Norbert pedig a 18. helyen látta meg a kockás zászlót.

WTCR: Audi-dominancia a vasárnapi időmérőn, Michelisz csak a 22.

Továbbra is működik a Hyundai hátráltatása a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjén. Michelisz Norbert csak a 22. helyről kezdheti meg a vasárnapi versenyeket, a pole pozíció Gordon Sheddené lett.

WTCR: Vervisch az élen a 2. edzésen; ismét hátráltatják a Hyundait

Továbbra is szenvednek a túraautó-világkupa (WTCR) vuhani hétvégéjére 60 kg pluszsúllyal ellátott Hyundaiok. A gyártóval a legelőkelőbb helyeztést elérő Thed Björk is csak a 11. helyen zárt a második szabadedzésen. A tréning Frédéric Vervisch elsőségével ért véget, a második a nyitóedzés leggyorsabbja, Pepe Oriola lett, a harmadik pozícióban Gordon Shedden végzett. Michelisz Norbert csak a 17. lett, így talán a zandvoortihoz hasonló hétvége vár a Hyundaira.

WTCR: Oriola nyitott az élen a két óráig tartó első edzésen Vuhanban

Mindössze egy hét szünet után folytatódik a túraautó-világkupa (WTCR) 2018-as idénye. A helyszín ismét Kína, ám a ningpói pálya után Vuhan utcáit veszik birtokba Michelisz Norberték. A Hyundaiokat ismét jelentős pluszsúllyal sújtották, így nehéz hétvége vár rájuk, amit már az első szabadedzés is megmutatott. A nyitó tréninget Pepe Oriola zárta az élen Nathanaël Berthon és Gordon Shedden előtt.

Tenisz: Kvitová ellenállhatatlan volt a vuhani döntőben

A cseh Petra Kvitová 6:1, 6:1-re legyőzte a szlovák Dominika Cibulkovát a vuhani kemény pályás női tenisztorna döntőjében. A taskenti versenyt a szintén cseh Kristyna Plísková nyerte meg.

Tenisz: Babos cseh ellenféllel kezd a vuhani selejtezőben

Babos Tímea a cseh Andrea Hlaváckovával találkozik a vuhani kemény pályás tenisztorna selejtezőjének első fordulójában.

Tenisz: Garcia V. Williams után A. Radwanskát is legyőzte

Caroline Garcia az amerikai Venus Williams után újabb nagy nevet búcsúztatott a vuhani női tenisztornán: a 20 éves francia játékos a második fordulóban három szettben nyert az 5. helyen kiemelt Agnieszka Radwanska ellen.