Vuelta: Utrechtből indul a jövő évi verseny

A hollandiai Utrechtből indul jövőre a Vuelta a Espana spanyol országúti kerékpáros körverseny, jelentették be a szervezők a keddi útvonal-bemutatáson.

Vuelta: Roglic a szlovénok első háromhetes diadalát aratta

Primoz Roglic nyerte meg a Vuelta a Espana spanyol országúti körversenyt, ezzel első szlovén kerékpárosként diadalmaskodott háromhetes viadalon.

Vuelta: Roglic az utolsó nehéz feladatot is megoldotta

A szlovén Tadej Pogacar nyerte meg szombaton a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 20., utolsó előtti szakaszát, amelyen honfitársa, Primoz Roglic megőrizte első helyét az összetettben.

Vuelta: Roglic bukásba keveredett, Valverde csökkentette a hátrányát

Rémi Cavagna nyerte pénteken a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 19. szakaszát, amelyen Primoz Roglic megőrizte első helyét az összetettben.

Vuelta: Roglic növelte előnyét, ismét Valverde a második

Sergio Higuita nyerte meg csütörtökön a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 18. szakaszát, amelyen a szlovén Primoz Roglic növelte előnyét az összetettben.

Vuelta: Gilbert nyerte a rohanást, Quintana feljött másodiknak

Philippe Gilbert szerdai sikerével az idei második szakaszgyőzelmét ünnepelte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyen, míg az összetettben változatlanul a szlovén Primoz Roglic áll az élen, Nairo Quintana pedig feljött a második helyre.

Vuelta: Fuglsang nyert hétfőn, összetettben nőtt Roglic előnye

A dán Jakob Fuglsang nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 16. szakaszát hétfőn, míg az összetettben éllovas szlovén Primoz Roglic növelte előnyét közvetlen riválisával szemben.

Vuelta: Sepp Kuss első szakaszgyőzelmét aratta

Az amerikai Sepp Kuss nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 15. szakaszát vasárnap, míg az összetettben éllovas szlovén Primoz Roglic megőrizte előnyét riválisaival szemben.

Vuelta: Sam Bennett másodszor nyert szakaszt

Az ír Sam Bennett nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 14. szakaszát szombaton, összetettben az éllovas szlovén Primoz Roglic előnye nem változott.

Vuelta: szlovén szakaszsiker, a másik szlovén növelte előnyét

A szlovén Tadej Pogacar nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny 13. szakaszát pénteken, míg összetettben éllovas honfitársa, Primoz Roglic rajta kívül minden riválisával szemben növelni tudta előnyét.

Vuelta: 100 kilométert vártak a szökésre, Gilbert-é a 12. etap

Philippe Gilbert nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny 12. szakaszát csütörtökön, összetettben a szlovén Primoz Roglic megőrizte első helyét.

Vuelta: hazaért a szökés, spanyol szakaszgyőzelem

Sikeres szökés végén a hazai közönség előtt szereplő Mikel Iturria nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny szerdai, 11. szakaszát. Összetettben a szlovén Primoz Roglic megőrizte első helyét.

Vuelta: marihuánaültetvényt buktatott le a tévés helikopter

A spanyol rendőrség negyven tő marihuánát foglalt le Igualadában a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyt közvetítő televíziós helikopterének segítségével.

Vuelta: Roglic az időfutam győzelmével az élre állt

Primoz Roglic nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny tizedik szakaszát kedden, ezzel az összetett élére állt.

Vuelta: szlovén szakaszsiker, Quintana az élen összetettben

Tadej Pogacar nyerte a Vuelta a Espana országúti kerékpáros körverseny kilencedik szakaszát vasárnap, míg összetettben Nairo Quintana átvette a vezetést.

Vuelta: német szakaszsiker; gazdát cserélt a piros trikó

A német Nikias Arndt nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny nyolcadik szakaszát, míg összetettben a francia Nicolas Edet vette át a vezetést.

Vuelta: Valverde szakaszt nyert, újra Lópezen a piros trikó

A spanyol Alejandro Valverde nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny hetedik szakaszát pénteken, a harmadik helyen végző kolumbiai Miguel Ángel López pedig visszavette a vezetést összetettben.

Vuelta: Herrada szökésből nyert, Teuns átvette a piros trikót

Jesús Herrada szökésből nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny hatodik szakaszát csütörtökön, a második helyen végző Dylan Teuns pedig átvette a vezetést összetettben.

Vuelta: Roche és Urán feladta a versenyt

A piros trikót három napig viselő Nicholas Roche, valamint az összetett esélyesek közé tartozó Rigoberto Urán feladta a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körversenyt.

Vuelta: kettős Burgos-siker, ismét López a piros trikós

Ángel Madrazo nyerte meg a Vuelta a Espana országúti kerékpáros-körverseny ötödik szakaszát szerdán, amelyen Miguel Ángel López visszavette a piros trikót.