NB II: gondban a Csákvár, 11 játékossal készültek a Nyíregyháza ellen

Jelenleg csak tizenegy labdarúgó alkotja az Aqvital FC Csákvár keretét, amely utánpótláskorú játékosokkal egészülhet ki, a vezetőedző Visinka Ede pedig karanténban marad.

NB II: a csákvári kapus mezőnyjátékos lesz a következő meccsen

Ugyan a hétvégi, Dorogi FC elleni bajnoki mérkőzését elhalasztotta az FC Csákvár a koronavírus-járvány miatt, Visinka Ede csapatának jövő szerdán pályára kell lépnie Nyíregyházán – annak ellenére, hogy a keret jelentős része nem játszhat.

NB II: élnek az opcióval, marad a szakmai stáb Csákváron

Folytatja munkáját a tavaly nyáron egy plusz egy éves szerződést aláíró Visinka Ede és stábja Csákváron. A szakember a klub honlapján elárulta, hogy a keret kilencven százaléka megmarad, s a távozók helyére újabb fiatalokat várnak a Puskás Akadémiától.

NB II: „Mindenki hozza a saját labdáját” – edzés Csákváron

A Csákvár NB II-es labdarúgócsapata is elkezdi a közös edzéseket négy-öt fős csoportokban.

NB II: Lyukas volt a háló, megszereltem, hogy játszhassunk tovább – Lencse

Az MTK Budapest 3–0-s győzelmet aratott a Csákvár felett a labdarúgó NB II, azaz a Merkantil Bank Liga 20. fordulójának záró mérkőzésén, ezzel megerősítette vezető pozícióját a tabella élén. A találkozó után a vendégek vezetőedzőjével, Visinka Edével és a duplázó Lencse Lászlóval beszélgetett az NSO Tv stábja. A csatár beszélt furcsa feladatáról is, ugyanis a második félidő előtt meg kellett szerelnie a hálót ahhoz, hogy folytatódhasson a mérkőzés...

NB II: zömében a Puskás Akadémián képzett játékosokkal remekel az éllovas

A zömében a Puskás Akadémián képzett fiatal labdarúgók pályára küldésével szerepel remekül a Visinka Ede edzette csákvári csapat.

NB II: Felcsútról érkezett a Csákvár új vezetőedzője

Beigazolódott a Nemzeti Sport értesülése, Visinka Edét nevezték ki a másodosztályú Csákvár labdarúgócsapatának vezetőedzőjévé.

NB II: a Csákvár már tárgyal új edzőjelöltjével

Az NB II-ben szereplő Csákvár Visinka Edét szeretné szerződtetni új vezetőedzőjének – tudta meg a Nemzeti Sport.

NB I: Minimum a döntetlen járt volna a Vasasnak – Simon

Simon Antal, a Vasas labdarúgócsapatának vezetőedzője szerint az angyalföldi gárda minimum döntetlent érdemelte volna a Diósgyőr otthonában az NB I első fordulójában. A DVTK 2–1-re győzött.