Fortuna Liga: három magyar is a forduló álomcsapatában

Vida Kristopher, Kalmár Zsolt és Holman Dávid is bekerült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójának az álomcsapatába.

DAC: mindhárom magyar légiós gyönyörű gólt lőtt!

Kalmár Zsolt, Vida Kristopher és Vida Máté egyaránt gyönyörű gólt szerzett, csapatuk, a dunaszerdahelyi DAC 3–1-re győzött vendége, a trencséni csapat ellen a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 15. fordulójának szombati játéknapján, és a zsolnaiak vereségét kihasználva feljött a tabella második helyére.

Vida Kristopher: A DAC épített fel engem

Jelentős formajavulás tapasztalható az elmúlt másfél évben Vida Kristophernél, a DAC kulcsemberénél, aki azért dolgozik, hogy a lehető legmagasabb szintre jusson el.

Fortuna Liga: megszakadt a DAC győzelmi sorozata

A DAC hazai pályán gól nélküli döntetlenre végzett a szeredi csapattal, míg a szintén odahaza játszó éllovas Slovan 2–0-ra megverte a szeniceieket a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) szombati játéknapján. A dunaszerdahelyiek négy győzelem után veszítettek pontokat a bajnokságban, a pozsonyiak sorozatban harmadszor nyertek.

Fortuna Liga: beállt, belőtte – Kalmár gólja is kellett a DAC győzelméhez

Sorozatban a negyedik mérkőzését nyerte meg a DAC a szlovák labdarúgó-bajnokságban (Fortuna Liga), a csereként pályára küldött Kalmár Zsolt vezető gólt szerzett az FK Pohronie otthonában 2–0-ra megnyert találkozón.

DAC: Vida a szlovák élvonal mindegyik csapatának lőtt gólt

A DAC Vida Kristopher góljával győzött 2–1-re a nagyszombati csapat vendégeként szombaton a szlovák labdarúgó-bajnokság élvonalában. A magyar játékos ezzel teljessé tette gyűjteményét: immár a Fortuna Liga – jelenlegi – mindegyik csapata ellen szerzett gólt.

Fortuna Liga: nemzetgyalázás után DAC-siker Nagyszombatban

A DAC 2–1-es győzelmet aratott Nagyszombatban a Spartak Trnava vendégeként a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 11. fordulójában.

Szlovák Kupa: Vida villanása is kellett, 16 között a DAC

A DAC 2–0-ra nyert az ötödosztályú Druzstevník Radimó vendégeként a Szlovák Kupa főtáblájának harmadik fordulójában, ezzel bejutott a legjobb 16 közé.

Fortuna Liga: Vida Kristopher a forduló álomcsapatában

Vida Kristopher bekerült a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 8. fordulójának az álomcsapatába.

Légiósok: Vida Kristopher döntött, a DAC nyert Szenicén

Sorozatban a harmadik győzelmét aratta a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban a dunaszerdahelyi DAC, amely Vida Kristopher góljával nyert 1–0-ra Szenicén.

DAC: Nem gondoltuk volna, hogy öt–kettő lesz – Vida Máté

Vida Máté és Vida Kristopher is értékelt az NSO Tv-nek a dunaszerdahelyi labdarúgócsapat vasárnap esti nagyszerű, 5–2-es győzelme után, míg Peter Hyballa vezetőedző a Slovan elleni mérkőzést követő sajtótájékoztatón az elmúlt hetek intenzív edzéseiről beszélt – szerinte ez adta meg az alapot a jobb játékosokból álló, náluk erősebb pozsonyi csapat legyőzéséhez.

Légiósok: Vida K. betalált, a DAC kiütötte a Slovant

Telt ház előtt aratott fölényes, 5–2-es győzelmet a felvidéki magyarok kirakatcsapata, a DAC a szlovák identitását hangsúlyozó Slovan Bratislava ellen. A mérkőzésnek a közelgő, szeptember 9-i magyar–szlovák Európa-bajnoki selejtező előtt különös érzelmi tétje volt.

Légiósok: egyszer találta el a kaput a DAC ellenfele, ikszre elég volt

A dunaszerdahelyi DAC 1–1-es döntetlent játszott a Michalovcéval (Nagymihály) a szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Fortuna Liga) 5. fordulójában.

Szlovák Kupa: Vida Máté duplázott, a DAC továbbjutott

A DAC 4–0-ra nyert a negyedosztályú FK Podkonice (Padkóc) otthonában, így bejutott a labdarúgó Szlovák Kupa legjobb 64 csapata közé. A dunaszerdahelyi együttesben Vida Máté duplázott.

Légiósok: Holman Dávid gólt lőtt, de sajnos megsérült

Holman Dávid gólt lőtt, de még az első félidőben megsérült, le kellett cserélni, így csapata, a pozsonyi Slovan nélküle fejezte be az aranyosmarótiak elleni mérkőzést a szlovák labdarúgó-bajnokság 4. fordulójának szombati játéknapján. A Slovan 4–0-ra győzött, míg a szintén szombaton pályára lépő DAC 2–1-re kikapott az eddig nyeretlen trencséniek vendégeként Zsolnán.

El: a DAC-on az imádság is segíthet az athéni visszavágón

Klubtörténelme egyik legnagyobb meccse előtt áll a hazai pályán 2–1-es vereséget szenvedő DAC, és az Atromitosz elleni Európa-liga-visszavágó előtt az égiekre is számítanak a siker érdekében.

Légiósok: Vida Kristopher duplázott, Kalmár is betalált, nyert a DAC

A szlovák élvonalbeli bajnokság második fordulójában a DAC hazai pályán 5–1-re legyőzte az újonc FK Pohroniét, a dunaszerdahelyieknél az első és a negyedik gólt Vida Kristopher szerezte, a második találat Kalmár Zsolt nevéhez fűződik.

El: hatalmas gólt lőtt Megyerinek Vida Kristopher – videó

Mint beszámoltunk róla, a DAC 2–1-es vereséget szenvedett a görög Atromitosztól a labdarúgó Európa-liga második selejtezőkörének első mérkőzésén. A dunaszerdahelyi csapat gólját Vida Kristopher szerezte, aki a klub hivatalos Facebook-oldala szerint ezzel a találattal „bejelentkezett a Puskás-díjért”.

El: Magyarként ellenfélként is varázslatos Dunaszerdahelyen pályára lépni – Megyeri

Hiába játszott nagy fölényben a meccs jelentős részében a DAC, a görög Atromitosz Megyeri Balázzsal a kapujában jól védekezett, és veszélyes ellentámadásaiból kétszer is betalált az Európa-liga selejtezője 2. fordulójának első mérkőzésén, Dunaszerdahelyen. Így nagyon nehéz helyzetből várja az athéni visszavágót a DAC. A találkozó után a parádés gólt szerző Vida Kristopherrel, illetve Megyeri Balázzsal beszélgetett az NSO Tv stábja.