Női kézi MK: Európai Szuperkupa is lehetne - Vetési

Európai Szuperkupa erősségűnek tartja a Török Bódog női kézilabda Magyar Kupa győri négyes döntőjét Vetési Iván, a magyar szövetség elnöke, mivel a négy érdekeltből három is versenyben van még a kontinentális kupákban. A Bajnokok Ligája negyeddöntője előtt álló és címvédő Győri Audi ETO KC az EHF-kupában elődöntős Érddel találkozik az első napon, szombaton, míg a KEK-ben négy közé menetelő FTC-Rail Cargo Hungaria az NB I alsóházi rájátszására készülő MTK Budapest ellen vívhatja ki a vasárnapi fináléba kerülést.

Kézilabda: távozik az elnök, polgármester követheti

Ülésezett a Magyar Kézilabda-szövetség elnöksége, amely döntött a 2015-ben esedékes tisztújító küldöttgyűlés összehívásáról. Vetési Iván, a szövetség elnöke jelezte, családi okok miatt nem indul az elnöki posztért, és az elnökség által megválasztott küldöttgyűlési jelölőbizottság számára Kocsis Mátét javasolja az elnöki posztra. Az elnökség a küldöttgyűlést 2015. április 17-én 13 órára hívták össze.

Női kézi Eb: A jegyek talán túl drágák voltak - Vetési

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke elismerte, hogy talán túl drágák voltak a jegyek a vasárnap záruló magyar-horvát rendezésű női Európa-bajnokságra.

Kézi Eb: „Szeretnénk több nézőt behozni a csarnokokba”

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke elmondta, eddig pozitív visszajelzéseket kaptak a magyar-horvát közös rendezésű női Európa-bajnokság kapcsán. A szövetség vezetője hozzátette, több nézőt szeretnének behozni a csarnokokba.

Férfi kézi-vb: Döbbenetes, ami történt, vizsgáljuk a lehetőségeinket - Vetési

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke döbbenetesnek nevezte az IHF döntését, mely szerint Szaúd-Arábia és Izland vehet részt a 2015-ös katari világbajnokságon.

Férfi kézi: Musztafa elnök szava dönthet a vb-részvételéről - Vetési

Vetési Iván szerint Hasszan Musztafának, a Nemzetközi Kézilabda-szövetség (IHF) elnökének szava döntő lehet abban, hogy a magyar férfi válogatott beugróként részt vehet-e a januári, katari világbajnokságon.

Kézilabda: „Kapitánykérdésben fontos a játékosok véleménye”

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában beszélt a magyar–horvát közös rendezésű decemberi női Eb-ről, de kitért a férfiválogatott vb-pótselejtezős bukására is.

Női kézi: Siti Bea és Görbicz is ott lesz Böhn temetésén

A február 2-án elhunyt Karl Erik Böhn norvégiai temetésén Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke, Siti Bea edző, Görbicz Anita, a magyar válogatott és a Győri Audi ETO KC csapatkapitánya, valamint Kelecsényi Ernő, az MKSZ elnökségi tagja, az Audi ETO KC elnöke is részt vesz – adta hírül az MKSZ honlapja.

Kézilabda: Vetési Iván és Siti Bea is ott lesz Böhn temetésén

Mint hétfőn beszámoltunk róla, jövő kedden szülővárosában, Sandefjordban helyezik végső nyugalomra Karl Erik Böhnt, a magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitányát, aki hosszan tartó, súlyos betegség után hunyt el vasárnap. Az MTI híre szerint az MKSZ képviseletében Vetési Iván elnök és Siti Beáta másodedző lesz jelen a temetésen. A szövetség nem erősítette meg ezt az információt.

Női kézi: négy jelölt van, 10 nap múlva megnevezik a kapitányt

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elárulta, hogy a női válogatottnál négy kapitányjelölt van a szűkített listán, amely vegyes, tehát magyar és külföldi szakember neve is szerepel rajta. A sportvezető reményei szerint tíz nap múlva a nyilvánosság előtt is megnevezhetik Karl Erik Böhn utódját.

Videó: a kéziszövetség elnöke sem érti, mi történt tegnap

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke az osztrákok elleni vereséget követően adott interjút az NSO Tv-nek. Van némi hiányérzete a csapat eredményével kapcsolatban, de a 8. helyet reálisnak tartja. Azt viszont kiemelte, mostantól nem szabad „csak túlélni” egy-egy világversenyt. Tekintse meg az elnök értékelését!

Férfi kézi Eb: „Nemcsak a magyar csapaton múlik a harmadik hely”

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda Szövetség (MKSZ) elnöke szerint erőn felül teljesít Mocsai Lajos csapata a dániai férfi kézilabda Európa-bajnokságon.

Kézilabda: a kosár Euroliga formájára alakíthatják a BL-t

A kosárlabda Euroliga Top 16-os szakaszához hasonlóra alakíthatják át a férfi kézilabda Bajnokok Ligája következő küzdelemsorozatát – mondta Vetési Iván, az MKSZ elnöke.

Videó: skandináv uralom - készülnek már a magyarokra, de...

Három nap múlva Dániában megkezdődik a férfi kézilabda Európa-bajnokság. A Magyar Kézilabda-Szövetség sajtótájékoztatóján Mocsai Lajos szövetségi kapitány a skandináv csapatok uralmáról, Ilyés Ferenc a régi-új posztról, míg Vetési Iván a csoportkör utáni könnyebb helyzetről beszélt az NSO Tv-nek.

Videó: a morál már az Eb-bronzot idézi a női kéziseknél

Hat nap múlva kezdetét veszi a női kézilabda-világbajnokság Szerbiában. Az elvárás az első nyolc hely valamelyike, de a vágy ennél nagyobb. Annál is inkább, mert Hajdu János válogatottjának kerete Tomori Zsuzsanna szerint olyan hangulatban van, mint az Európa-bajnoki bronz előtt. Vetési Iván a szövetség elnöke elmondta, van már olyan meccs, amelyre 3000 jegy is elfogyott.

Kézilabda: az MKSZ célja, hogy Budapest legyen a női Köln

Vetési Iván, a Magyar Kézilabda-szövetség (MKSZ) elnöke volt a Digi Sport Reggeli Start című műsorának egyik hétfői vendége, és a beszélgetés során elhangzott: az MKSZ egyértelmű célja, hogy a szezon végi sikeres rendezésnek is köszönhetően hosszú távon Magyarországon tartsa a női Bajnokok Ligáját záró final four megrendezésének a jogát.