?>
Férfi kézi: a Veszprémi KKFT tíz játékosa koronavírusos

Tíz játékos és két stábtag koronavírustesztje lett pozitív a Veszprémi KKFT NB I-es kézilabdacsapatnál – számolt be róla a klub a hivatalos honlapján.

Férfi kézi NB I: elmarad a Budakalász–Veszprémi KKFT meccs

Elmarad a férfi kézilabda NB I-ben szerdára tervezett Budakalász–Veszprémi KKFT mérkőzés, mert a vendégek játékosai koronavírus miatt karanténba kerültek.

Férfi kézi NB I: Az egyik legprofibb közeg, ahol eddig játszottam – Borbély Ádám

Rögös út vezetett a Veszprémi KKFT férfi kézilabdacsapatának az NB I-ig, közben a világ is a feje tetejére állt, de a fiatalok mindent megtesznek azért, hogy a megszerzett helyet hosszú távra is kibéreljék az első osztályban. Riport Borbély Ádámmal és Hári Leventével. 

Kézi: minden játékos koronavírustesztje negatív a Veszprémi KKFT-nél

Minden játékos koronavírustesztje negatív lett a Veszprémi KKFT csapatánál – erről Éles József klubigazgató tájékoztatta szerdán az M1 aktuális csatornát.

Férfi kézilabda: a NEKA-tól kölcsönzött szélsőt a Veszprémi KKFT

A Mol-Pick Szeged ellen háromgólos vereséget szenvedő Veszprémi KKFT a mérkőzést követően hivatalos honlapján közölte, a csapatot sújtó sérülések miatt kölcsönvette a másodosztályú NEKA jobbszélsőjét, Tóth Pétert.

Férfi kézi NB I: a Szeged csak 3 góllal gyűrte le a veszprémi fiatalokat

Nem várt izgalmak után a Mol-Pick Szeged 28–25-re legyőzte hazai pályán a Veszprémi KKFT-t a férfi kézilabda NB I pénteki mérkőzésén.

Férfi kézi NB I: súlyos sérülést szenvedtek a Veszprémi KKFT játékosai

A Veszprémi KKFT két játékosa is súlyos sérüléssel zárta a Telekom Veszprém elleni szerdai bajnoki mérkőzést: Somogyi Bálint és Szakály Benedek esetében is megvannak az orvosi vizsgálat eredményei.

Videó: sportszerűségből jeles – ölben vitte le megsérült ellenfelét

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A történelmi találkozó rendkívül sportszerű volt: nemcsak a nézők szurkoltak mindkét csapatnak, de a pályán is segítették egymást a játékosok. Rogerio Moraes például ölben vitt le megsérült fiatal ellenfelét, míg Kentin Mahé hasonló szituációban mankóként nyújtott támaszt. Nézze meg a jeleneteket videón!

Kézi: Nagy teher, de már hozzászoktam, hogy ezzel a névvel születtem – Éles Benedek

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A találkozó után két veszprémi legenda fiával, Éles Benedekkel és Fazekas Gergővel beszélgettünk – előbbi pályára is lépett a „kis” Veszprémben, utóbbi sérülés miatt a lelátóról nézte a történelmi meccset.

Férfi kézi NB I: „Mindkét Veszprémnek szurkolunk, bármelyik lő gólt, tapsolunk”

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t. A történelmi mérkőzés előtt az NSO Tv stábja veszprémi szurkolókkal beszélgetett, akik furcsa érzésekkel várták a találkozót.

Férfi kézi NB I: 16 gólos Telekom Veszprém-siker a városi rivális ellen

A férfi kézilabda NB I 2. fordulójában a Telekom Veszprém 37–21-re legyőzte az újonc Veszprémi KKFT-t.

Férfi kézi NB I: a Szeged 12 góllal nyert, a Tatabánya ikszelt

A férfi kézilabda NB I 1. fordulójának szombati játéknapján a Szeged 12 gólos sikert ért el a Budakalász vendéglátójaként. A Komló az Egert, a Gyöngyös az Orosházát verte meg öt góllal. A Veszprémi KKFT a Dabas otthonában fordított, Grundfos Tatabánya pedig kilencgólos hátrányból felállva játszott döntetlent Balatonfüreden.

Férfi kézilabda: Borbély Ádám az újonc veszprémieknél is látja a lehetőséget

Tatabánya után az NB I-es újonc Veszprémi KKFT-hez igazolt a válogatott kézilabdakapus, Borbély Ádám, aki az új szerepben is látja a célt és a lehetőséget.

Férfi kézi NB I: Tatabányáról érkezhet kapus a Veszprémi KKFT-hez

Alakul az új idényben már a férfi kézilabda NB I-ben szereplő Veszprémi Kézilabda KFT kerete, derült ki Éles József klubigazgató vehir.hu-nak adott interjújából.

Férfi kézi: Nagyon el vagyunk keseredve… – Éles József

Éles József, a férfi kézilabda NB I/B Nyugati csoportját vezető Veszprémi KKFT tulajdonosa csalódottan nyilatkozott az MKSZ döntése után a vehir.hu-nak.