Futballoznak, kosárlabdáznak, szerbek és magyarok – ők a Filipovics fiúk

A naptár szerint 2019. március ötödikét, keddet írunk, lassan két órája, hogy delet harangoztak, de percekkel azután, hogy betoppanunk a Filipovics-házba, nyilvánvalóvá válik: ez korántsem hétköznapi délután.

Női kosár NB I: simán nyert a Sopron, fordított a Vasas

A címvédő és listavezető Sopron 93–55-re győzött vendége, az NKE-Csata ellen a női kosárlabda NB I alapszakaszának szombati játéknapján.

Női kosár NB I: kikapott a Vasas Szekszárdon

A tabellán második és az előző idényben Magyar Kupa-győztes Szekszárd csaknem 30 ponttal bizonyult jobbnak a vendég Vasasnál a női kosárlabda NB I szombati játéknapján.

Női kosár NB I: nehezen nyert a címvédő a fővárosban

A címvédő Sopron a vártnál nehezebben, csak hat ponttal nyert a Vasas csarnokában a női kosárlabda NB I vasárnapi játéknapján. A találkozó legjobbja a fővárosiakat erősítő Dombai Réka volt 19 ponttal.

Női kosár NB I: a Győr hazai pályán, a DVTK idegenben nyert

A női kosárlabda NB I 8. fordulójában a Vasas Akadémia hazai pályán kikapott a DVTK-tól, míg a Győr nyert az MTK ellen.

Női kosár NB I: a Cegléd és a PEAC is hazai pályán nyert

A Cegléd az UNI Győrt, a PEAC-Pécs a Vasas Akadémiát verte meg az élvonalbeli női kosárlabda-bajnokság 5. fordulóban.

Női kosár NB I: Vasas elleni győzelemmel zárt a BEAC

A női kosárlabda NB I alsóházi rájátszásában már korábban eldőlt, hogy az MTK végez az utolsó helyen, így a BEAC már tét nélküli meccsen győzte le a Vasas Akadémiát.

Női kosár NB I: a DVTK időben ébredt a Vasas ellen

A DVTK hazai pályán 79–76-ra nyert a Vasas ellen a női kosárlabda NB I-ben.

Női kosár NB I: pontrekorddal győzött a Sopron

A címvédő Sopron a várakozásoknak megfelelően fölényesen, 115–59-re győzött vendége, a Vasas Akadémia ellen a női kosárlabda NB I szombati játéknapján. A másik mérkőzésen a Cegléd simán nyert az MTK vendégeként.

Női kosár NB I: a Szekszárd nyerte a Sopron elleni rangadót

A Szekszárd 66–53-ra győzött hazai pályán a Sopron ellen a női kosárlabda NB I rangadóján. A PINKK Pécs bravúros sikert aratott Cegléden, míg a PEAC-Pécs otthon múlta felül a Vasast.

Női kosár NB I: még mindig hibátlan a Szekszárd

A Szekszárd a papírformának megfelelően simán legyőzte a Vasast a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén.

Női kosár NB I: a Sopron már a nyitányon 100 pont fölött

A címvédő Sopron hazai pályán 102–42-re kiütötte a BEAC Újbudát a női kosárlabda NB I 2017–2018-as idényének első játéknapján. A pénteki mérkőzésre benevezett mind a 12 soproni játékos szerzett pontot, hatan a tízpontos határt is elérték. A másik pénteki meccsen is érvényesült a papírforma: a bajnokság időrendben első találkozóján az Aluinvent DVTK Miskolc 89–54-re győzött a Vasas Akadémia vendégeként.

Női kosár NB I: könnyed győri diadal; zseniális pécsi fordítás

A Győr simán, 91–64-re legyőzte a Ceglédet a női kosárlabda NB I-ben, a harmadik helyéért zajló párharc első mérkőzésén.  

Női kosár NB I: a Győr rangadót nyert a Pécs ellen

A CMB Cargo UNI Győr hazai pályán 83–75-re legyőzte a PEAC-Pécset, míg a címvédő UNIQA Sopron 92–63-ra nyert a Vasas vendégeként a női kosárlabda-bajnokság alapszakaszának 17. fordulójában.

Férfi kosár NB I: a Paks otthon nyert, a ZTE Kecskeméten

Az Atomerőmű hazai pályán 98–77-re nyert a Vasas Akadémia ellen, míg a Zalaegerszeg Kecskeméten győzött 68–62-re a férfi kosárlabda NB I 7. fordulójában.

Női kosár NB I: a Sopron, a PEAC és a Cegléd is kiütéssel nyert

Az Uniqa Sopron 95–52-re győzött hazai pályán a Vasas Akadémia ellen a női kosárlabda NB I vasárnapi mérkőzésén. Az Európa-kupa-szereplő csapatok csatájában a Cegléd 87–56-ra intézte el a PINKK-et. A PEAC harmincpontos különbségű sikert aratott a Győr ellen.

Női kosár NB I: magabiztos BEAC-siker a helyosztón

Az ELTE-BEAC magabiztos győzelmet aratott a Vasas Akadémia felett a női kosárlabda NB I-ben.