?>
Kézisek kézise: Kovács Péter minden idők legjobbja

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a dobogóhoz. Minden idők legjobbja Kovács Péter, a második Nagy László, a harmadik Varga István.

Kézisek kézise: Nagy László, a második helyezett

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetése elérkezett a dobogóhoz. Amelynek második fokán Nagy László, a harmadikon Varga István áll. Már csak a győztes kiléte kérdéses; de az is csupán ma estig.

Kézisek kézise: Varga István, a harmadik helyezett

A Nemzeti Sport, a Magyar Nemzet, az Origo és a Magyar Kézilabda-szövetség közös játéka, a Kézisek kézise eredményhirdetésén elérkeztünk a dobogóhoz. Amelynek harmadik fokán Varga István áll.

NB I: 30 éve vitte rossz helyre az aranyérmeket az MLSZ

Egészen szürreálisan alakult a labdarúgó NB I 30., utolsó fordulója az 1989–90-es bajnokságban. Egy körrel a befejezés előtt az MTK-VM 58 ponttal állt az első helyen, a második Újpestnek 55 pontja volt. A bajnokaspiráns kék-fehérek a 13. helyen álló, a kiesés ellen küzdő Vác otthonában léptek fel, az Újpest a Megyeri úton fogadta a Budapesti Honvédot. Az MLSZ illetékesei pedig Vácra vitték le a bajnoki aranyérmeket, Újpestre az ezüstöket. Ez a húzás óriási hiba volt a szövetség részéről – olvasható az origo.hu-n.

Kézi: elbúcsúztatták a világválogatott Varga Istvánt

Több százan vettek végső búcsút szerdán a 71 éves korában elhunyt Varga István világválogatott kézilabdázótól a debreceni Köztemetőben.

Gyász: elhunyt Varga István világválogatott kézilabdázó

Hetvenegy éves korában hosszan tartó súlyos betegség után elhunyt Varga István korábbi világválogatott kézilabdázó.

Varga István az Újpest elleni meccsen ült utoljára a fehérvári kispadon

Az FC Fehérvár vezetősége nem hosszabbítja meg a csapat vezetőedzőjének, Varga Istvánnak az idény végén lejáró szerződését – olvasható a klub honlapján. A szakember eredményeit – Ligakupa-győzelem, csapat átalakítása – ugyan elismerték, ám mivel a bajnokságban nem teljesítette a kitűzött célt, a 4. helyet, nem folytathatja tovább a szakmai munkát.

Garami József 626. NB I-es meccsére készül a Fehérvár ellen

Péntek este hét órától kezdetét veszi a Soproni Liga 8. fordulója. A tabellán kilencedik helyen álló Fehérvár a címvédő, jelenleg ötödik MTK-t fogadja. Garami Józsefnek, a vendégek szakvezetőjének ez lesz a 626. NB I-es mérkőzése, míg Varga István, a Fehérvár vezetőedzője első hazai győzelmére készül.