Férfi kézi BL: óriási győzelmet aratott a Veszprém a Vardar ellen

A Telekom Veszprém nagyszerű teljesítménnyel 39–30-ra legyőzte a Vardar Szkopjét a férfi kézi Bajnokok Ligája  csoportkörének 5. fordulójában.

Egy híján 40 gólt lőve vágott vissza a Veszprém a Vardarnak

A Telekom Veszprém visszavágott a Vardar Szkopjénak a legutóbbi kiírás döntőjében elszenvedett négygólos vereségért, és hazai környezetben 39–30-ra legyőzte a címvédő északmacedón együttest a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 5. fordulójában.

Férfi kézi: a Veszprém ellen készülő Vardar edzőt váltott

A spanyol David Pisonero helyett az orosz Eduard Koksarov irányítja a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában címvédő északmacedón Vardar Szkopje szakmai munkáját.

Férfi kézi BL: a 19. percben 1–11-re állt a címvédő Vardar

Megsemmisítőnek induló, végül „csak” súlyos, 31–20-as vereséget szenvedett a címvédő Vardar Szkopje hazai környezetben a német THW Kieltől a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A Barcelona a 300. BL-meccsén kilenc góllal legyőzte az Elverumot.

Férfi kézi BL: szűken nyert a Vardar, megvan Császárék első sikere

A Vardar Szkopje 31–30-ra nyert az ukrán Zaporizzsja otthonában a férfi kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének 3. fordulójában, a Veszprémet is magában foglaló nyolcasban.

Férfi kézi BL: felemás meccset hozott a Vardar és a Kielce

Egy félidőt megnyert, egyet elveszített vasárnapi Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésén a Vardar Szkopje és a Kielce is, de mindkét csapat győzött. A macedónok a Portót, a lengyelek a Motor Zaporizzsjét verték.

Férfi kézi BL: a Porto mínusz 7-ről, a PSG nyolc góllal nyert

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája D-csoportjának 1. fordulójában a Csehovszkije Medvegyi otthon 25–23-ra legyőzte a Wisla Plockot.

Férfi kézi: 21 hónapig nem kaptak fizetést a Vardar sztárjai

A karrierjét a következő idénytől a lengyel Kielcében folytató horvát klasszis kézilabdázó, Igor Karacic egy minapi interjúban egyebek mellett azt mondta: 21 hónapon át nem kaptak fizetést eddigi klubjában, a szkopjei Vardarban, amellyel visszaemlékezése szerint becsületből, a játék iránti szeretetből erőt merítve, mintegy a saját gyönyörűségükre nyerték meg a Bajnokok Ligája legutóbbi kiírását.

Férfi kézi: a Vardarban folytatja az olimpiai és világbajnok klasszis fia

Az elmúlt fél év igazán izgalmasan alakult a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata számára. Előbb a tulajdonos bejelentette a távozását, emiatt néhány kulcsember könnyebben mondott igent a csábításnak, majd a Bajnokok Ligája megnyerését követően az orosz milliárdos Szergej Szamszonyenko visszakozott, és úgy tűnik, jövőre is versenyképes csapat lesz az északmacedón fővárosban.

Férfi kézilabda: ismét spanyol edzőt kap a Vardar – hivatalos

A 24rakomet.mk információja szerint David Pisonero lesz a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatának új edzője. A hírt később a macedón klub hivatalosan is megerősítette, a spanyol szakember két évre írt alá.

Férfi kézi BL: a szkopjeiek az utcán ünnepeltek, dől a pénz

Több mint százezer ember ünnepelte a Bajnokok Ligája-győztes Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapatát Észak-Macedónia fővárosának utcáin.

Férfi kézi BL: Nem működött Davis rotációja – Mocsai

Mocsai Lajos, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya a Borsnak arról beszélt a Telekom Veszprém Vardar elleni elveszített BL-döntője után, hogy nem működött David Davis általában sikeres rotációs rendszere.

Férfi kézi BL: Olyan ez, mint egy tündérmese – Kristopans

Története során harmadszor jutott el a Bajnokok Ligája négyes döntőjéig, és 2017 után másodszor nyerte meg a legrangosabb európai kupasorozatot a Vardar Szkopje férfi kézilabdacsapata. Az idei győzelem azért fájhat nekünk, magyaroknak, mert a fináléban a Telekom Veszprém volt az ellenfél.  Stas Skube szerint a klub becsületéért és önmagukért küzdöttek, Igor Karacic sajnálja, hogy a nyáron távozik a klubtól.  Szergej Szamszonyenko szerint a cél jövőre a negyedik final four-részvétel és a harmadik BL-győzelem lesz.

Férfi kézi BL: Egyesek fel sem fogják, hogy talán soha többet nem jutnak el idáig – Sterbik

David Davis, a Veszprém kézilabdaedzője szerint az első félidőben a Vardar, a másodikban a magyar csapat játszott jobban, de úgy érzi, az ellenfél egész meccsen jobban akarta a győzelmet, így megérdemelten nyerte meg a Bajnokok Ligája döntőjét (27–24-re). Sterbik Árpád még kritikusabban fogalmazott, szerinte egyes játékosok fel sem fogják, mekkora esélyt szalasztottak el. A nyáron távozó Mikler Roland sajnálja, hogy öt év alatt nem sikerült feltenni a pontot az i-re.

Férfi kézi BL: Amióta Davis itt van, ez volt a legrosszabb első félidő – Nagy László

Egy gyengébb, öt góllal elveszített első félidő után hiába kapaszkodott a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata, nem érte utol a Vardar Szkopjét a Bajnokok Ligája fináléjában. A 27–24-re elveszített mérkőzésen lépett utoljára pályára Nagy László, aki szerint a Davis-éra legrosszabb első félideje miatt kaptak ki, azonban reméli, a spanyol edzővel új korszak kezdődik Veszprémben.

A Veszprémnek negyedjére sem sikerült, a Vardar nyerte a BL-döntőt

A Vardar Szkopje 27–24-re legyőzte a Telekom Veszprémet a férfi kézilabda Bajnokok Ligája döntőjében, így az észak-macedóniai csapat 2017 után ismét BL-győztes lett, míg a magyar együttes 2016 után újra ezüstérmes.

Férfi kézi BL: nincs csere a veszprémi keretben, Nagyot és Sterbiket is nevezik a döntőre

A Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapatának vezetői arról tájékoztatták a Nemzeti Sportot, hogy Sterbik Árpádot és Nagy Lászlót is benevezik a meccskeretbe a Vardar Szkopje elleni Bajnokok Ligája-döntőre.

Férfi kézi BL: „Legyőztük Európa legjobbját, féljen tőlünk a Veszprém!”

Negyedik Bajnokok Ligája-döntőjén az első győzelmére hajt a Telekom Veszprém férfi kézilabdacsapata (kezdés: 18.00, Tv: Sport1, élőben az NSO-n). Ellenfele az északmacedón Vardar Szkopje lesz, amely az elődöntőben hatalmas fordítással ütötte ki a favoritnak tartott Barcelonát, ez intő jel kell hogy legyen a bakonyiak számára. Mindkét oldalon voltak sérülések szombaton, nagy kérdés, hogy Nagy László és Igor Karacic mennyit tud majd segíteni a csapatának.

Férfi kézi BL: édesanyja és csapattársa kíséri el a 17 éves veszprémi kapust Kölnbe

Újdonsült serdülőbajnokból lehetett volna Bajnokok Ligája-szereplő vasárnap Kölnben a final four záró napján, ha az elődöntőben megsérülő Sterbik Árpád nem tudta volna vállalni a játékot. A 17 esztendős Palasics Kristófot édesanyja és csapattársa, a Balatonfüredtől idén kölcsönkért Szücs Bence kísérte el Németországba, először Düsseldorfba repültek, onnan folytatták az utazásukat a kézilabdás csúcs színhelyére – értesült az SzPress Hírszolgálat.

Leblokkolt a Barca, a Vardarral játssza a BL-döntőt a Veszprém

A Vardar Szkopje a második félidőben hétgólos hátrányból fordítva 29–27-re nyert a Barcelona ellen a férfi kézilabda Bajnokok Ligája elődöntőjében, így az északmacedón csapat lesz a Veszprém ellenfele a vasárnapi döntőben.