Giro d'Italia: „Valter top 10-es szakaszhelyezést is elérhet”

Lovassy Krisztián szerint top 10-es szakaszhelyezés is benne van Valter Attilában, amennyiben bekerül a CCC keretébe a Giro d’Italia országúti kerékpáros körversenyre.

Kerékpár: Valter az év legjobb magyar férfi országúti kerékpárosa

Valter Attila vehette át a felnőttek között az év legjobb magyar férfi országúti kerékpárosának járó elismerést a magyar szövetség (MKSZ) szombati gáláján.

Giro d'Italia: csapata indítani szeretné Valter Attilát

A CCC csapata szeretné, ha Valter Attila rajthoz állna májusban a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen, amelynek első három szakaszát Magyarországon rendezik.

Kerékpár: jövőre Valter Attilára a nagy csapatában számít a CCC

Peák Barnabás után Valter Attila is World Tour-istállóban szerepelhet az országúti kerékpárosok 2020-as idényében, mivel a CCC felhívta a nagy csapatához.

Kerékpáros-vb: dráma az U23-as versenyen, kizárták a győztest

Az olasz Samuele Battistella nyerte meg az U23-as férfi mezőnyversenyt a Yorkshire-ban zajló országúti kerékpáros-világbajnokság pénteki napján, miután a célba elsőként érkező holland Nils Eekhofft utólag kizárták. A versenyen induló öt magyar kerékpáros közül Valter Attila végzett a legelőrébb. A junior nők szintén pénteken megrendezett mezőnyversenyében Vas Kata Blanka hetedikként ért célba, ezzel a magyar női kerékpársport legjobb országúti világbajnoki helyezését érte el.

Kerékpár: Valter Attila óriásit bukott a vb U23-as időfutamán – videó

Az angliai Yorkshire környéki utakon hatalmas esőben rendezték meg az országúti kerékpáros-világbajnokság U23-as egyéni időfutamversenyét, amelyen két magyar indult: Valter Attila hatalmasat bukott, de visszaült a bringájára, és az 54. helyen végzett, míg Peák Barnabás a 26. helyen ért célba. A versenyt a dán Mikkel Bjerg nyerte meg két amerikai, Ian Garrison és Brandon McNulty előtt.

Kerékpár: Saját magamat is megleptem! – Valter Attila

A CCC fiókcsapatában remeklő, idei 11 versenyéből 9-szer a top tízben végző Valter Attila pályafutása legnagyobb sikerével, Tour de l’Avenir-szakaszgyőzelemmel koronázta meg pazar évét, s várja a profi szerződést.

Kerékpár: Valter reméli, a CCC nagy csapatában is lehetőséget kap

Valter Attila abban reménykedik, hogy a Tour de l’Avenir elnevezésű országúti kerékpárosversenyen aratott szakaszgyőzelme csapata, a CCC figyelmét is kellően felkeltette, s így jövőre már a legjobbak között is lehetőséget kaphat.

Kerékpár: Valter Attila szakaszt nyert a fiatalok Tourján

Valter Attila megnyerte a szombati, kilencedik szakaszt a Tour de l'Avenir elnevezésű országúti kerékpárosversenyen.

Kerékpár: Valter Attila nyert pénteken a Gemenc Nagydíjon

Valter Attila győzött a 45. Alisca Bau Gemenc Nagydíj nemzetközi országúti kerékpáros versenyen pénteken.

Kerékpár: Valter etapmásodik a szebeni körversenyen

Valter Attila második helyen zárta a szebeni országúti kerékpáros-körverseny harmadik szakaszát szombaton.

Kerékpár: Valter nyerte az országúti időfutam ob-ját

A férfiaknál Valter Attila, a nőknél Kormos Veronika diadalmaskodott az országúti kerékpárosok debreceni időfutam országos bajnokságán.

Tour de Hongrie: álomszerű jubileum, két magyar a dobogón!

A viadalt teljesen megérdemelten megnyerő lett Krists Neilands mögött Dina Márton és Valter Attila végzett a 40. Magyar körverseny második és harmadik helyén. Ez olyan fegyvertény, amire néhány évvel ezelőtt még gondolni sem igen mertünk volna.

Tour de Hongrie: Neilandsé a Kékestető, Dina és Valter a dobogón

A sárga trikós lett Krists Neilands nyerte meg a Tour de Hongrie országúti kerékpárverseny negyedik szakaszát, a Kékestetőn záruló királyetapot, Dina Márton második, Valter Attila pedig harmadik lett.

Kerékpár: nagy lépést tett a világelit felé Valter Attila

A 2019-től az elitben versenyző CCC fiókcsapata kötött kétéves szerződést Valter Attilával.

Tour de Hongrie: Az a fránya piros trikó is meglehetett volna – Valter

A Tour de Hongrie legjobb magyarja, Valter Attila szerint az egyéni eredményeknél sokkal fontosabb, amit csapatként vitt véghez a Pannon Cycling Team – ha így folytatja, a fiatal hazai istálló olyan magasságokba juthat el, amit még maguk a versenyzők sem hittek volna.

Tour de Hongrie: német siker a királyetapon, Valter a hegy ura

A Bike Aid színeiben tekerő Nikodemus Holler diadalmaskodott a Magyar körverseny negyedik, Karcag és Miskolc közötti szakaszán, míg a bükkszentkereszti hegyi hajrát Valter Attila húzta be bravúros teljesítménnyel.