Eurofutball: Bolt nemet mondott a 24-szeres bajnoknak – sajtóhír

A Fox News Australia értesülése szerint Usain Bolt visszautasította a nagy terveket szövögető máltai Valletta FC labdarúgócsapatának ajánlatát.

Eurofutball: 24-szeres bajnok szerződtetné Usain Boltot

Usain Bolt szerződtetése lehet az egyik első lépés azon az úton, amelyen a máltai Valletta FC új tulajdonosai az európai labdarúgás elitjébe szeretnék vezetni klubjukat.

El: ezek a csapatok várnak a Vidire, ha kiesik a BL-ből

Ha kiesik a labdarúgó Bajnokok Ligája második selejtezőköréből a Mol Vidi FC, az Európa-liga harmadik selejtezőjében folytatja, amelyben a bosnyák Zrinjski vagy a máltai Valletta lehet az ellenfele. A magyar bajnok a BL-ben a bolgár Ludogoreccel csap össze.

A CFR vagy a Malmö lehet a Vidi következő BL-ellenfele

Hétfőn délben kisorsolták a Bajnokok Ligája-selejtező 3. fordulójának párosítását, a Mol Vidi FC a továbbjutása esetén a CFR Cluj–Malmö párharc győztesével játszana, az első mérkőzésre idegenben kerülne sor.

Eurofutball: a bajnoki címről lemaradtak, a kupával vigasztalódtak

Az északír Coleraine kupagyőzelemmel feledtette az utolsó fordulóban elbukott bajnoki címet: a gárda 3–1-re legyőzte a fináléban a Cliftonville-t, s ezzel hatodik alkalommal hódította el a trófeát.

Videó: hatalmas gólt ollózott, a kapus dermedten nézte

Federico Falcone látványos gólt szerzett a Valletta–Qormi (2–1) máltai élvonalbeli labdarúgó-mérkőzés 11. percében. Az argentin támadó a tizenhatos vonaláról lőtt a kapuba, nézze meg, hogyan!

Eurofutball: botrány a szlovák kupadöntőn, kassai győzelem

Öt év után ismét kupagyőzelmet ünnepelhetnek a kassai labdarúgócsapat szurkolói: a miavai fináléban a bajnokságban listavezető pozsonyi Slovan 2–1-re maradt alul riválisával szemben. A kupadöntő azonban nemcsak a pályán történtek miatt marad emlékezetes: a találkozó előtti szurkolói összecsapásokban több szurkoló is megsérült.

Eurofutball: 10 633 néző, drámai csata, megvan a 99. máltai bajnok

Az FC Valletta labdarúgócsapata nyerte meg a 99. máltai élvonalbeli bajnokságot, miután az utolsó, 32. fordulóban 2–0-ra legyőzte „döntő” meccsen riválisát, a Birkirkarát. A sorsdöntő rangadót 10 633 (!) néző tekintette meg.