Légiósok: Még az edzéseket is élőben közvetítik, bolondulnak a futballért – Vadócz

Vadócz Krisztián már ismerkedik a Penarollal: a középpályás beszélt az élőben közvetített edzésekről és a vezetőedző, Diego Forlán vele kapcsolatos elvárásáról is.

Penarol: a szurkolók szerint meglepő Vadócz szerződtetése

Elképzelni sem tudjuk, mekkora szenzáció lenne, ha egy magyar futballista manapság a Real Madridba, a Juventusba vagy a Barcelonába igazolna, ehhez képest viszonylag csekély Vadócz Krisztián Penarolhoz szerződésének visszhangja. Pedig az uruguayi klub nagysága joggal mérhető az említett három topcsapatéhoz.

Kép: edzésbe állt új klubjánál Vadócz Krisztián

Edzésbe állt új csapatánál, az uruguayi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Penarolnál Vadócz Krisztián. A 34 éves középpályás hétfőn írt alá Diego Forlán vezetőedző klubjánál.

Kép: 83 796 km – Vadócz Krisztián a világ körül

Mint arról beszámoltunk, Vadócz Krisztián az uruguayi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Penarolnál folytatja pályafutását, miután hétfő este aláírta szerződését Diego Forlán vezetőedző csapatánál. A 42-szeres magyar válogatott középpályásnak ez már a 13. klubja, ennek kapcsán megmutatjuk, hogy mennyit kellett – légvonalban – utazni az egyes átigazolások alkalmával.

Légiósok: Nem haverkodni megyek Forlánhoz – Vadócz Krisztián

Vadócz Krisztián boldog, hogy az uruguayi Penarolt irányító Diego Forlán számít a korábbi magyar válogatott labdarúgó szolgálataira.

Légiósok: Vadócz Krisztián aláírt Forlán klubjához – hivatalos

Vadócz Krisztián az uruguayi élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Primera División) szereplő Penarolnál folytatja pályafutását, miután hétfő este aláírta szerződését Diego Forlán vezetőedző klubjánál.

Légiósok: ennyit kereshet új klubjánál Vadócz Krisztián

Vadócz Krisztián hamarosan aláírhat új klubjához, az uruguayi élvonalban szereplő Penarolhoz. A Blikk információi szerint nem kis összeget tehet majd zsebre a jövőben a magyar légiós.

Penarol: Vadócz megérkezett Dél-Amerikába, közel az aláírás

Vadócz Krisztián szombaton megérkezett Montevideóba – adta hírül több uruguayi honlap. Mint beszámoltunk róla, a Honvédtól távozó labdarúgóra szemet vetett a Penarol, amelynek vezetőedzője nemrégiben Vadócz korábbi indiai és hongkongi klubtársa, a korábbi világklasszis Diego Forlán lett.

Játékossors: Vadócz elismerte, beszélt Diego Forlánnal

A Budapest Honvédot harmadszor is elhagyó Vadócz Krisztián az M4 Sportnak elmondta, egyelőre nincs új klubja, de beszélt az uruguayi Penarol új vezetőedzőjével, Diego Forlánnal, akivel korábban egy csapatban futballozott.

Honvéd: Vadócz Krisztián fél év után elköszönt

Távozik a Budapest Honvédtól a 42-szeres válogatott Vadócz Krisztián – jelentette be a klub pénteken.

Honvéd: N'Gog és Egerszegi távozik; Hidi visszatér az NB I-be?

Mint arról beszámoltunk, uruguayi források szerint könnyen lehet, hogy a 42-szeres magyar válogatott futballista, Vadócz Krisztián tizenkettedik klubja a Penarol lesz – a csapat új vezetőedzője a kétszeres aranycipős Diego Forlán, akivel Vadócz együtt szerepelt a Mumbai Cityben és a Kitchee-ben is. Az NB I-ben szereplő Honvédnál emellett további játékosmozgás is várható a télen.

Uruguay: Vadócz Krisztián újra együtt dolgozhat Forlánnal?

Az uruguayi fútbal.com információja szerint a Penarol labdarúgócsapatának új vezetőedzője, a kétszeres aranycipős Diego Forlán Vadócz Krisztiánnal erősítené meg a keretet az új idény kezdete előtt.

Bp. Honvéd: Lanzafaméék az ecsettel is remekül bánnak

Giuseppe Sannino le sem tagadhatta volna, hogy Leonardo da Vincihez, Michelangelóhoz vagy éppen Botticellihez hasonlóan olasz vér csörgedezik az ereiben. Mint ahogyan honfitársáról, Davide Lanzafaméról is hamar kiderült, hogy a művészet – majdnem – olyan közel áll hozzá, mint a góllövés. Közben Gazdag Dániel, Djordje Kamber, Nagy Gergő és Vadócz Krisztián is bizonyította, nem csupán a labdával bánik mesterien, az ecsettel is.

NB I: Új víz felé kacsingattam, aztán lett a Honvéd – Vadócz

Mint arról csütörtökön beszámoltunk, visszatért Kispestre Vadócz Krisztián, aki egyéves szerződést kötött nevelőklubjával, az NB I-es labdarúgó-bajnokságot négy vereséggel és egy győzelemmel kezdő Budapest Honvédhoz. A 34 esztendős középpályás a klub hivatalos honlapjának adott nyilatkozatában elárulta, úgy tervezte, hogy a nyáron új vizekre evez.

Honvéd: Vadócz Krisztián Kispesten folytatja – hivatalos

A labdarúgó NB I-ben szereplő Budapest Honvéd a hivatalos honlapján bejelentette, hogy szerződtette Vadócz Krisztiánt.

Honvéd: a szabadon igazolható Vadócz Krisztián a kispestiekkel edz

A nemrég a hongkongi Kitchee-vel szerződést bontó Vadócz Krisztián hétfőtől a Budapest Honvéd NB I-es együttesével készül – számolt be róla a kispesti klub a hivatalos honlapján.

Honvéd: Elképzelhetőnek tartom, hogy hazatérjek – Vadócz

A 42-szeres válogatott középpályás Vadócz Krisztiánt keresték Kispestről, de egyelőre nem dőlt el, hol folytatja a pályafutását.

Honvéd: Vadócz újra jöhet, egy Fradi-játékos is képbe került

A Honvéd ismét megszerezheti a saját nevelésű Vadócz Krisztiánt, aki távozott a hongkongi Kitchee-től, így szabadon szerződtethető. Ugyanakkor nem ő az egyetlen kiszemeltje a kispestieknek.

Felkészülés: a Manchester City kiütötte Vadócz csapatát

Az angol Premier League címvédője, a Manchester City labdarúgócsapata felkészülési mérkőzésen 6–1-re kiütötte a hongkongi Kitchee-t.

Légiósok: Vadócz a Man. City ellen készül és újra válogatott lenne

A hongkongi Kitchee együtte­sében légióskodó Vadócz Krisztián a Nemzeti Sportnak adott interjúban beszélt a Manchester Cityről és a Tottenhamről, s arról is, hogy a válogatottért átutazná a fél világot is.