Női kézi: újra munkába állhatnak a koronavírusból felgyógyult váciak

A Váci NKSE női kézilabdacsapatánál a jövő héttől a koronavírus-fertőzésből felgyógyuló játékosok is munkába állnak, a kieső hetek azonban nagyon fognak hiányozni a felkészülésből.

Női kézi NB I: átszabta a váci felkészülést a vírushelyzet

Teljes mértékben átszabta a női kézilabda NB I-ben szereplő Váci NKSE felkészülését, hogy tíz játékosa megfertőződött koronavírussal – fogalmazott Kirsner Erika.

Női kézilabda: tíz váci játékos tesztje is pozitív lett

A Váci NKSE hivatalos honlapján megjelent közlemény szerint a csapat tíz játékosa is pozitív koronavírusteszt eredményt adott, ezért a május végén elkezdett közös munkát felfüggesztik, s leghamarabb csak július 20. után kezdődhet ismét el a felkészülés.

Női kézi: Vácon folytatja az Érdről távozó válogatott beálló

A Váci NKSE bejelentette, hogy egy plusz két éves szerződést kötött az Érdről távozó 22 éves válogatott beállóval, Szabó Laurával.

Női kézi: Vác helyett a román ligában folytatja a Siófokot elhagyó átlövő

Ugyan február elején még arról számolhattunk be, hogy a nyártól a Vác női kézilabdacsapatában folytatja pályafutását Andjela Janjusevics, a Siófokot elhagyó szerb jobbátlövő végül mégsem marad hazánkban.

Női kézi: az önkormányzat reagált a váci csapat tervezett költözésére

Mint beszámoltunk róla, a Váci NKSE a Facebook-oldalán közölte, hogy az új idényben új csarnok után kell néznie, beszámolójuk szerint ugyanis hatvan százalékkal nő nyártól a Váci Sportcsarnok bérleti díja, amit jelen körülmények között nem tud kigazdálkodni az egyesület. A közleményre hivatalos reakciót küldött a város önkormányzata is, ebben kiemelik, az alapbérleti díj nemhogy nem drágul, még csökken is a jövőben a sportcsarnoknál. Az viszont a levélből nem egyértelmű, hogy mi lesz a korábbi 50 százalékos kedvezmény sorsa. Ha a támogatás kiesik, a klub által kifizetett összeg az említett 60 százalékkal nő. 

Női kézi: új sportcsarnokot kell keresnie a Vácnak

A női kézilabda NB I-ben szereplő Váci NKSE közösségi oldalán tudatta, hogy új helyszínt kell keresnie az edzéseknek és a mérkőzéseknek, miután a Váci Sportcsarnok bérleti díja jelentősen megemelkedett, így a klub nem tudja finanszírozni. Alább a váciak közleményét tartalmi változtatás nélkül közöljük.

Női kézi NB I: győzött a Vác Szombathelyen

A Vác Szombathelyen győzött a női kézilabda NB I egyetlen vasárnapi mérkőzésén.

Női kézilabda: Debrecenből kapus, Dunaújvárosból szélső érkezett a Váchoz

A női kézilabda NB I-ben szereplő Vác a hivatalos honlapján jelentette be, hogy szerződtette Grosch Vivient és Triffa Ágnest. A két játékos egyaránt a nyáron csatlakozik a csapathoz.

Női kézilabda NB I: a Vác simán legyőzte az MTK-t

A Vác könnyedén, kilenc góllal legyőzte a több emberét nélkülöző MTK-t a női kézilabda NB I szombati játéknapján.

Női kézi NB I: a Vác 71 gólos meccsen verte meg az Újvárost

A Vác 36–35-re nyert a Dunaújváros vendégeként Szekszárdon, míg a Mosonmagyaróvár hazai környezetben tizenhét góllal megverte a sereghajtó Szent Istvánt (40–23) a női kézilabda NB I-ben pénteken.

Női kézi NB I: 12 gólos siófoki siker, iksz a Kisvárda–DVSC

A Siófok házigazdaként 38–26-ra legyőzte a Mosonmagyaróvárt a női kézilabda NB I szerdai játéknapján. A Kisvárda 28–28-as döntetlent játszott a vendég DVSC-vel. Az első félidőben összeszedett háromgólos előnyét megtartva 34–31-re nyert Vácott az Érd.

Női kézilabda: Kácsor és Kuczora is hosszabbított Vácon

A női kézilabda NB I-ben szereplő Vác hivatalos honlapján adta hírül, hogy már aktuális szerződésük lejárta előtt másfél évvel megegyezett több értékével a maradásról.

NŐI KÉZILABDA EHF-KUPA, 2019–2020

A női kézilabda EHF-kupa 2019–2020-as adatbankja.

Női kézi NB I: nagy nehezen nyert az FTC Vácon

A második félidő közepén négygólos hátrányban is volt, de végül fordított, és 30–27-re nyert az FTC-Rail Cargo Hungaria a Vác otthonában a női kézilabda NB I szerdai rangadóján.

Női kézi EHF-kupa: nehéz helyzetbe került a Vác

A Vác hét góllal kikapott a török Kastamonu Belediyesi otthonában a női kézilabda EHF-kupa selejtezőjében, így nehéz helyzetből várhatja a jövő szombati visszavágót. 

Női kézi NB I: őrzi hibátlan mérlegét a Győri ETO

Két mérkőzést rendeztek szerdán a női kézilabda NB I 9. fordulójában. A Vác hazai pályán hét góllal legyőzte az Alba Fehérvárt, az éllovas Győri Audi ETO KC megőrizte hibátlan mérlegét, hiszen 14 góllal nyert a Mosonmagyaróvár vendégeként.

Női kézi NB I: megszerezte első pontját a SZISE

A női kézilabda NB I csütörtöki mérkőzésén megszerezte első bajnoki pontját a Szent István SE, amely Scheffer Zsanett utolsó másodperces góljával egyenlített a Vác ellen Monoron.

Női kézi NB I: Amorim visszatért, szoros félidő után biztos győri siker

A Győri ETO hazai pályán 33–24-re legyőzte a Vácot a női kézilabda NB I-ben, míg a két szomszédos megyeszékhely összecsapásán a lendületben levő DVSC legyőzte a Békéscsabát.  

Női kézi NB I: az ETO és a Fradi is nagy különbséggel nyert

A Győri ETO és a Ferencváros a papírformának megfelelően fölényes sikerrel tudta le mérkőzését a női kézilabda NB I pénteki játéknapján: a címvédő győriek az újonc Szent István SE-t (33–22), a szintén hazai pályán játszó fővárosi zöld-fehérek a Kisvárdát (30–22) győzték le.